Відповідь: Робота вдома коли в роки студентства бавилася сайтсерфінгом. багато там насправді не заробиш, ботів не використаєш, в порівнянні з потраченим часом - не сильний то заробіток та й проблеми з виведенням грошей.
Відповідь: Робота вдома погоджуюся, але от за сьогодны заробила 20 рублів.. тим більше копійка до копійки гривню береже))))) але там на тому сайті є не тільки сайт серфінг а й інші завдання, за які платять більше!
Відповідь: Робота вдома В мене в голові наразі все перепрограмовується. Тобто те, що я раніше навіть не розглядала як можливий підробіток, тепер мені ще й користь і задоволення приносить. Я просто подивилася на це трохи з іншого боку, ніж раніше. А щоб не мурдувати вас, то працюю з однією панночкою, що ще немає трьох років, але дуже файна...
Відповідь: Робота вдома 6грн за годину? якщо тільки на одному сервісі клікати - то за місяць, тобто 30годин ви заробите 180грн. імхо, можна щось краще придумати для заробітку
Відповідь: Робота вдома Не погано на мобілку, вже так давно роблю на анкетованому сайті Отправлено с моего Alps One X MTK6577 через Tapatalk
Відповідь: Робота вдома в студентські роки реєструвалась на біржі статей в інтернеті, і там писала статті на замовлення, але здебільшого російськомовні, для різних сайтів, за обсягом і тематикою можна різні обирати..... а принцип такий: замовники публікують завдання, ти обираєш підходяще завдання, береш його в роботу, виконуєш, відправляєш на перевірку, а потім тобі сплачуюють його (або повертають на доопрацювання, або відмовляють в оплаті, що бувало дуже-дуже рідко.) Не скажу, що то дуже прибуткова справа, але ніж прото час вбивати, то можна і попрактикуватись в такій справі...
Відповідь: Робота вдома копірайт буває різний І свого часу я на ньому заробляла ще одну місячну зарплату, яку мала у офісі. А коли у певний момент несподівано залишилася без роботи- це заняття мене дуже добре підтримало фінансово певний час. Одна моя знайома цим заробляє усі роки декрету за дітками ( і заробляє досить непогано)
Відповідь: Робота вдома я декілька років тому теж так підробляла. На самому сайті за ці статті не дуже багато виходило, але потім один з замовників взяв мене працювати не через біржу статей, а напряму для свого туристичного сайту. Я почала додатково в місяць заробляти половину від своєї з/п на основній роботі. Писала про дуже багато країн і міст світу, це було ще й цікаво і пізнавально для мене! Плюс значно вдосконалила свою російську. Єдине, що це забирало в мене мій вільний післяробочий (а частенько, зізнаюсь і робочий) час, і коли на осн.роботі мене підвищили, я то писання закинула. А зараз от маю звільнятись з роботи і літом буду вдома сидіти, то от згадую про цей підробіток, але вже не знаю, чи піде мені.
Відповідь: Робота вдома було би бажання знайома також тим заробляла, сидячи вдома мала повноцінну заробітну платню...вона навіть розробила собі графік наче б то на роботу ходила, щоб по максимуму себе організувати..)))
Відповідь: Робота вдома до 1000 грн виходить, якщо працювати так, не особливо напрягаючись ( 2-3 рази на тиждень по 2-4 годинки). Якщо самоорганізуватися і справді працювати так, "як ходиш на роботу", то можна заробити більше. Проблема лиш у тому, що "домашня робота" дуже розслабляє і справді потребує дуже сильної самоорганізації. Коли у мене була нагальна необхідність , бо це було єдиним джерелом прибутку, то до порівняння просто напишу, що якщо 4 роки тому у офісі з\пл. була 250 у.о у мене, то на копірайті в місяць виходило в межах 300 у.о. Але це з урахуванням того, що дійсно до процесу відносишся як до повноцінної роботи 5-6 днів на тиждень. Лиш "тапочки не треба знімати"
Відповідь: Робота вдома Дівчата, дайте посилання в приват, будь ласка!)))Знаю, що є багато бірж, хочеться щось перевірене)))
Відповідь: Робота вдома А в Україні є повноцінні біржі копірайтингу, бо всі відомі мені- російські. А зараз неохота працювати на РФ
Відповідь: Робота вдома на жаль, якщо хочете заробити- це Росія або Білорусь. Та і писати все-рівно ж будете на російській. Зрештою, найкраще заробляється не на вільному продажу ( бо тут пропзицій море і чекати, поки вашу роботу куплять можете довго і нудно) , а під конкретного замовника. Тут не факт, що він буде з Росії, бо контент купляється і для українських сайтів ( але теж на російській мові). При фрілансі ви працюєте на себе, тому... Замовлення шукається не лише на текстових біржах, а і на біржах фрілансерів ( тут навіть простіше). На жаль, хороші біржі фрілансерів- теж не українські. ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ---------- здається це на цьому форумі вже розміщувала одна людина ( я просто зберегла, тому перепощу): БІРЖІ ДЛЯ копірайтерів Etxt.ru - популярна біржа копірайтерів і перекладачів. Багато роботи з копірайтингу і рерайтінгу, але оплата невелика Advego.ru - одна з найпопулярніших бірж для копірайтерів, авторів текстів, постерів. На сайті можна купити або продати статті, але конкуреція серед виконавців висока. Txt.ru - біржа для початківців копірайтерів. Платять 35 руб. за 1000 знаків. Завдань достатньо багато. Textsale.ru - одна з найпопулярніших бірж копірайтерів. На сайті можна продати тексти та статті за вигідними цінами. На біржі є рейтинг популярних статей - дивіться його і пишіть статті на затребувані теми, це підвищить шанси на швидкий продаж текстів! Turbotext.ru - нова біржа для копірайтерів. На сайті можна знайти замовлення на тексти, а також продати готові статті. Neotext.ru - біржа контенту, зазвичай буває багато замовлень на тексти для сайтів TextBroker.ru - популярна біржа для копірайтерів, дозволяє продавати тексти по 2-6 доларів за 1000 знаків. БІРЖІ ДЛЯ ПРОГРАМІСТІВ 1clancer.ru - дистанційна робота для фахівців 1С. Багато завдань з хорошими бюджетами. Devhuman.com - новий сервіс для ІТ-фахівців, стартаперів та компаній з ІТ-індустрії. Дозволяє швидко зібрати команду будь-яких фахівців для виконання будь-якого ІТ-проекту. Voipguru.ru - біржа робіт і послуг з VoIP телефонії. Modber.ru - біржа роботи для 1С програмістів. БІРЖІ ДЛЯ ЮРИСТІВ І АДВОКАТІВ - врахуйте що вони тут Росіські сайти- відповідні знання Pravoved.ru - біржа для юристів і адвокатів. Клієнти задають питання - юристи отримують гроші за відповіді. Для початку роботи досить просто зареєструватися в сервісі. Urtender.ru - тендери на юридичні та бухгалтерські послуги. Заявок поки небагато, зате нові з'являються стабільно. БІРЖІ ДЛЯ АРХІТЕКТОРІВ Architector.ru - біржа для архітекторів і дизайнерів інтер'єру. Робота для дизайнерів інтер'єру - разова і постійна робота для дизайнерів інтер'єру і декораторів. Нові проекти щодня. midoma.ru - дистанційна робота для архітекторів, дизайнерів, конструкторів, техніків, фахівців інженерних систем, 3D - візуалізаторів. proektanti.ru-сервіс віддаленої роботи для інженерів. Chert-master.com - каталог інженерів, робота для фахівців з технічною освітою. freehouse.ru - будівельна біржа. На сайті можна знайти замовників або будівельну бригаду. БІРЖІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ● Vsesdal.com - допомагайте студентам виконувати роботи і отримуйте за це гроші. ● Help-s.ru - допомагайте вирішувати завдання, писати реферати і заробляйте на цьому! Звичайно це дуже малий перелік того що є в інтернеті. Зокрема тут російськомовні сайти, так як не мала досвіду роботи з україномовними. Хочу відмітити ще іноземні сайти, якщо Ви володіете англійською мовою, то раджу одразу шукати роботу там, заробіток більший. Іноземні БІРЖІ ● Freelancer.com - одна з найбільших західних бірж, об'єднує понад 8 млн. фрілансерів з усього світу. Інтерфейс перекладено на російську мову. ● Odesk.com - американська біржа з вакансіями та пропозиціями разової роботи від IT до бухобліку. Оплата - MoneyBookers, PayPal, oDesk debit MasterCard. ● Elance.com - одна з провідних бірж закордонного фрілансу з онлайн роботі. Пропозиції в області веб-дизайну, перекладів
Відповідь: Робота вдома І мені скиньте зсилочку на сайт, грошей як завжди забагато не буває)) Наперед вдячна!
Відповідь: Робота вдома І мені кщо можна в пп киньте сайти де потрібно клікати і тести всілякі проходити, щоб трішки грошенят заробити, а то на роботі зовсім затримки, хоть на хліб з моколом щоб заробити можна було б.