Відповідь: робота з мастикою Я вчора чоловікові на день народження прикрашала тортики мастикою. Перший раз, тому трохи кривенько все вийшло, а ле він задоволений і втішений. Отже, один будемо з друзями куштувати, а другий вже на роботу поїхав
Відповідь: робота з мастикою я сьогодні купувала на оптовому шуварі. магазинчик знаходиться в самому останньому ряді. називається щось типу "все для кондитерів" виглядають як пакетики з ванільним цукром)))) по 50 коп. упаковка а ще я на шуварі купила жувальний зефір білого кольору. якраз те що треба щоб фарбувати) і упаковкою 500 г. Коштує 15,50 грн ---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ---------- завтра напевно буду пробувати робити ось цей крем http://forum.say7.info/topic30109.html дуже він мені апетитний) і нескладний
Відповідь: робота з мастикою білий зефір я ще на днях купувала у Сільпо на Виговського)) десь за 250 г платила 7 з копійками)
Відповідь: робота з мастикою дівчата, хочу відписати на рахунок цього крему. може хтось захоче попробувати. я вчора його робила. все давала за рецептом, окрім ванілі (дала ромову есенцію) Почала збивати - не збивається. В рецепті пише 3-5 хв збивати. Я збивала десь 15 і на малій швидкості, потім на максимальній - не допомагало((( Масло відділилось і видно було водичку. Я думаю, напевно масло погане, тобто спред, який я завжди купую до випічки. Але шкода викидати мені було стільки крему і я поставила посуду під нахилом, щоб водичка стекла. Думаю, помащу чим вже є. Так він стікав десь хвилин 20. Оскільки надія жевріла, що він має получитися, то я вирішила ще раз збити на мін. швидкості. І уявіть собі, практично зразу почав збиватися, став однорідної густини. Я була довольна як слон))) Загалом, крем смачний. Для мене занадто солодкий. Але на смак такий як магазинний. Не знаю як ви, а я люблю магазинний крем)
Відповідь: робота з мастикою Там же пише збивати на мінімальній швидкості, або взагалі- вручну. Може ви спочатку дали завелику швидкість?
Відповідь: робота з мастикою ні, я бачила що мінімальній тре збивати. так і робила. а вже десь через 10 хвилин, коли не було результату, то спробувала на великій швидкості
Відповідь: робота з мастикою Я робила подібний лишень не з молоком, а зі сметаною. І це нормально що на початку крем розкладається і відходить вода. Його просто треба продовжувати збивати. Так як у мене сильний міксер то я просто залишаю збивати і йду геть. Через 5-10 хвилин все з’єднається. А кількість цукру регулюю сама. Я не люблю солодкі креми, тому не даю всього цукру що пише в переписах. ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Я збиваю лишень на великій швидкості. Але в мене міксер не ручний, він інакше працює.
Відповідь: робота з мастикою Так і є такі креми завше розслоюються,я ставлю в холод і далі через 10 хв. збиваю... Правда я більше всетаки люблю заварні на яйцях креми,або якщо масло то з заварним білком,смачний,але треба побавитись
Відповідь: робота з мастикою Та що там бавитись. В таких кремах треба дотримуватись основного закону фізики - все має бути кімнатної температури. Масло і крем. Такий крем не бажано охолоджувати в холодильнику, краще нехай він вистигне наверха і прикрити його політеленовою плівкою так щоб вона доторкалась до верху крему. Тоді не утвориться тверда скоринка зверху. Як тільки крем вистиг достатньо, збити сильно масло з цукром-пудрою і тоді по одній ложці додаємо заварний. Головне щоб міксер працював постійно і крем не падав безпосередньо на збивалку а прямо в масло. Ну і не можна додавати забагато. Треба щоб масло привикало до крему потроху.
Відповідь: робота з мастикою Та ні Марусю,власне я й писала,що заварні дуже люблю,бо звичніші для мене і роблю їх швидко.Я мала на увазі білково-заварний масляний,він морочний бо на водяній бані готується,але зате смак.....Ум!!!!
Відповідь: робота з мастикою Отой то правда. Але наскільки я знаю то збиваються білки а тоді додається масло по кусочку, чи ви інакше робите? http://www.youtube.com/watch?v=IxWmiHRTMz8
Відповідь: робота з мастикою Я все роблю так само як на відео,але не заморочуюсь цукор даю на око,лише білки збиваю на водяній бані,бо всетаки сирі білки в крем якось не практикую,для бізе так а в крем ні!!!! мусять пройти темрічну обробку,отож:Збиваю білки з цукром на водяній бані,доки не розпуститься цукор,потім відставляю і продовжую збивати доки білки не охолонуть до кімн температури,можна поставити в посудину з холодною водою,потім таксамо по кусочку даю масло кім. температури і розтираю до біла, в кінці якоїсь есенції і все....
Відповідь: робота з мастикою Так він тому і лиє гарячий сироп щоб загріти білки і має бути досить висока температура того сиропу власне щоб загріти білок до певної температури, яка вбиває всі мікроби. Він власне говорить що в білку нема так багато мікробів як в жовтку, тому білок не конче дуже сильно нагрівати лише трохи але треба якщо він іде в крем.
Відповідь: робота з мастикою Як зробити мастику чорного кольору? Читала,що додають активоване вугілля,хтось таке пробував робити?
Відповідь: Торти Дівчата хочу замовити тортик дитині на 2 рочки,може хтось має ідеї оформлення з телепузиками,буду дуже вдячна ....Дякую.
Відповідь: робота з мастикою Как покрасить в черный цвет сахарную мастику Покрасить сахарную мастику в черный цвет можно разными способами. Все опытные тортоукрашательницы отмечают, что подобрать желаемый цвет не всегда удается быстро. Нужен опыт и знание законов и правил смешивания цветов. Первый способ окраски мастики в черный цвет Смешать красители следующих цветов: красный, синий и желтый. Соотношение зависит от оттенка, который вы желаете получить: Для нейтрального черного: 1 часть красного : 2 части синего : 1 часть желтого Для черного с зеленым оттенком: 1 часть красного : 1 часть синего : 2 части желтого Для черного с фиолетовым оттенком: 1 часть красного : 1 часть синего : немного желтого Для черного с красным оттенком: 2 части красного : 1 часть синего : 1 часть желтого Я делала так: развела сухие красители по отдельности каждый цвет в капле воды. Потом, взяв за основу тот краситель, которого должно быть больше, добавляла к нему остальные цвета. Получила жидкий краситель черного цвета, который при вмешивании в мастику дал насыщенный серый цвет. При увеличении количества красителя цвет становился темнее, в результате я получила черный с фиолетовым оттенком. Меня устроил вариант этого черного с фиолетовой нотой. Чистого нейтрального черного я не получила. Думаю, это потому, что красный у меня был не красный, а малиновый, потому как, пока мне не удалось найти краситель, который дает настоящий красный цвет. Краситель Е122- это малиновый или фуксия, но никак не красный, хотя его и называют красный. Второй способ получения мастики черного цвета Можно подкрасить мастику в коричневый цвет сахарной жженкой или сделать шоколадную мастику, а потом добавить в нее синий краситель. Третий способ окрашивания сахарной мастики в черный цвет Берете черный краситель и окрашиваете мастику в черный цвет Таблица смешивания цветов пищевой краски для мастики из маршмелоу. клубничный 3 части розового+1ч.красного туркиз 6 ч.небесно-голубого+1ч.желтого серебрянно-серый 1ч.черного+1ч.синего темно красный 1ч.красного+немного черного цвет ржавчины 8ч.оранжевого+2ч.красного+1ч.коричневого зеленоватый 9ч.небесно голубого+немного желтого темно зеленый зеленый+немного черного лаванда 5ч.розового+1ч.сереневого телесный немного цвета медного морской 5ч. синего+1ч.зеленого персиковый 2ч. оранжевого+1ч. темно желтого темно розовый 2ч. красного+1ч.коричневого темно синий 1ч. синий+1ч. Сереневый авокадо 4ч. желтого+1ч.зеленого+чуть черного коралл 3ч.розового+2ч.желтого золотой 10ч.желтого+3ч.оранжевого+1ч.красного слива 1ч.фиолетового+немного красного светло зеленый 2ч.фиолетового+3ч.желтого