Відповідь: робота з мастикою Дівчатка а чи можна зробити мастику і неодразу з нею працювати, а завернути в харчову плівку і поставити в холодильник, і наприклад за 2-3 дня з неї щось робити. І як вона тоді буде розкачуватись на пласти? наприклад якщо я хочу покрити просто торт зверху мастикою без фігурок
Відповідь: робота з мастикою Щоб покрити торт, я роблю мастику зразу, а на фігурки можна ставити в холодильник на 2-3 дні а працювати з нею пізніше , якщо буде не пластичною -- на кілька секунд поставити в мікрохвильовку
Відповідь: робота з мастикою візьміть кусок мастіки, що треба зафарбувати, добре її розімніть, потім на неї капніть кілька капель барвника (сухий розводжу водою) і вимішуйте, поки колір не стане однорідний. Але руки і вся поверхня буде в фарбі
Відповідь: робота з мастикою Ось знайшла як робиться торт Барбі. На днях буду робити.От тільки не зрозуміла як приклеювати рюшечки на спідниці до масляного крему. Може хто підкаже? .
Відповідь: робота з мастикою Я так розумію що прямо на масляний крем, хіба якщо на інший шар мастики тоді ліпити водичкою з цукром, або айсіньґом. ---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ---------- Думаю це відео допоможе http://www.youtube.com/watch?v=GyjK-AfR2xY
Відповідь: робота з мастикою Дівчата, де краще поставити торт з мастики на ніч,щоб не потік.Якшо не помиляюсь в холодильник не бажано? БО минулі рази коли робила торти,було прохолодно,то просто на балкон виносила,а зараз боюсь щоб не потік... І ще ,маю питання,чи вартує додати крохмаль до пудри,щоб мастика еластичніша була?Фігурки не потрібно ліпити,тільки коржі покрити.
Відповідь: робота з мастикою Христя, я тримаю в холодильнику, але в мене система no frost. а на рахунок крохмалю, то я пробувала і з ним і без нього....особливої різниці не замітила, може хіба замало дала...
Відповідь: робота з мастикою Дякую,Іра. А якшо в мене не такий холодильник,тобто такий який потрібно розморожувати??? боюсь щоб не потік..
Відповідь: робота з мастикою в моєї мами такий, то ми ставили після забави, бо теж переживали щоб не потік, то і в такому теж все було ок!
Відповідь: робота з мастикою зробіть в холодильнику троха нижчу температуру, і нічого не потече, збоку біля торта можете поставити відкриту пачку солі- вона файно вбирає вологу. Щодо крохмалю, то з його додаванням легше з мастікою працювати, але чи корисно його їсти??? та і смак троха міняється (((
Відповідь: робота з мастикою Оце ж і задалась таким питанням. Знайшла ось на цьому сайтику, зараз там акція на інструмент , все інше дорогувате. Мінімальне замовлення у них 200 грн+доставка Якщо б Ви надумали брати, я б приєдналась http://tort-master.com.ua/index.php?productID=2046
Відповідь: робота з мастикою І ще гляньте сюди Я з самого ранку як засіла так досі в пошуках інвентарю , мабуть завтра - післязавтра з цього сайту робитиму замовлення, вже купу всього навибирала http://www.praline-decor.com/category.php?id_category=22
Відповідь: робота з мастикою Чи робив хтось мастику з не з білого маршмелоу,а з жовто-рожевого,наприклад? Переживаю за те які потім кольори можуть вийти...Ніде нема в продажі білого маршмелоу,лише кольоровий(((,а я Софії на ДН пообіцяла торт...
Відповідь: робота з мастикою Я робила з кольорового жовто/рожевого, колір виходить ніжно персиковий. Надь білі зефірки є біля мене в сільпо, можу сьогодні купити і завтра тобі передати
Відповідь: робота з мастикою Маю питаннячко. Чим ви змазуєте, чи що ви робите, для того аби досягнути блиску у виробах з мастики?
Відповідь: робота з мастикою горілкою, водою або яєчним білком ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ---------- ще можна посипати кондурином