Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

1. Ні, здоров'я дорожче...

199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Aster

Aster Well-Known Member

Відповідь: Щеплення немовлят

Дві цікаві новини про щеплення.

"Всемирная организация здравоохранения порекомендовала поголовную вакцинацию от вирусного поноса"

деталі - http://chado.ru/novosti/novostidet/1730-2009-06-06-19-48-54.html

----------

"Прививки станут обязательными для приема в британские школы"

деталі - http://chado.ru/novosti/novostidet/1729-2009-06-04-19-49-31.html

• Подобається Подобається x 9
  2. Анута

Анута Well-Known Member

стало цікаво як той понос переносять в легкій формі після вакцинації :girl_crazy: спонсор: виробник туалетного паперу ;)

• Подобається Подобається x 13
  3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Напевно, зробити якісною питну воду в Африці набагато дорожче, ніж прищепити всіх від поносу...Але нашо то добро нам, як у нас вода хлорована??? Невже у нас хтось вмирав від поносу?
    А от щодо обов"язковості щеплень при поступленні до школи...Цікаво, в якій ще країні, крім нашої, зараз ще реально якось уникнути щеплень і щоб при цьому дитина не лишилася ізольованою від суспільства?

• Подобається Подобається x 2
  4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Моя хороша знайома зараз в "шоці" дитину оформляють в школу і не підписують їм медогляду, так як немає щеплень. Що робити не знає, дитині не йти в школу?

• Подобається Подобається x 1
  5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Вимагати від зав.поліклініки письмової відмови підписати медогляд (можливо, доведеться відіслати рекомендованим листом заяву з вимогою), а тоді скаргу в прокуратуру на порушення права на освіту. На практиці має вистарчити поговорити з завідуючою поліклініки і викласти їй цей план дій.

А яка поліклініка?

• Подобається Подобається x 8
  6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дитяча на Сихові

7. Jarina

Jarina Well-Known Member

повний брєд!!!!! я дуууже сумніваюсь, що в нас таке буде

8. Gudiny

Gudiny Member

Вакцинація немовляти

ЯК ви відноситесь до вакцинації свого маленького чада ?
    Ажде у вирі останнії подій (в основному останні 5-6 місяців)спостерігається смерті від вакцинації і негативне ставлення до цього дійства. Хочеться почути ваші історій і думки.

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Вакцинація немовляти

Відкривайте першу сторінку цієї теми і читайте 89 сторінок наших думок.

10. Ума

Ума Super Moderator

не до теми щеплень! Але бувають проноси з летальними випадками! Дуже швидко наступає обезводнення і часто помирають як дорослі так і діти. Звісно що то не означає щепити дітей, але з проносами краще не жартувати

• Подобається Подобається x 9
  11. tania

tania Well-Known Member

На Пасічній теж говорять що без щеплень не можна ні в садок, ні в школу.

12. Анничка2009

Анничка2009 Well-Known Member

Привіт! Ми робимо всі щеплення!

13. natusik

natusik Well-Known Member

дитина перед щепленням мусить не менше 2 тижнів бути абсолютно здоровою і перед щепленням обстеженою.Незайвим буде якщо вам ніколи не робили розгорнутого аналізу крові то зробити і його хоч раз-а то там десь на попередніх сторінках було що зробили щеплення дитині з лейкозом.Нажаль по тому аналізу крові що робиться в наших поліклініках-гемоглобін, лейкоцити, ШОЕ-поставити його важкувато.Більш ретельно слід обстежити немовлят після складних пологів,особливо з неврологічними порушеннями,дітей мам-алергіків ну і взагалі індивідуально підходити до кожної дитини.І ніхто не буде вас квапити із щепленням якщо ви наголосите що дитина не зовсім здорова.
    Я своїм роблю всі крім гемофілюс інфлюенце, наразі все ок

• Подобається Подобається x 4
  14. Ука

гарна теорія. але не працює :)

15. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

100% не працює! Перевірино на своїй дитині.

• Подобається Подобається x 4
  16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Спостерігаю, що зараз все більше в ЗМІ розповідають про небезпеки, пов'язані з вакцинацією. Може вчора хто дивився ІнфоШок по Новому каналі. Там розповідали про вакцинний бізнес, про наших дітей-піддослідних кроликів, бо ми країна третього сорту...ой, сумно то все, сумно...

• Подобається Подобається x 7
  17. Анута

Анута Well-Known Member

я дивилась ту передачу про теплі країни, де люди їздять відпочивати і яку заразу звідти привозять. Найбільше вбило те, що випливає воно через кілька місяців і перебіг захворювання з симптомами близькими до нашої рідної простуди (Т, блювота, головний біль і т.п.).

і щоб не оф: масмедія то говорять, цікаво що з того вийде. тому що незважаючи ні на що позиція медиків "такого не може бути! дитина померла не від щеплення! зв"язку жодного!" і т.д.

18. ірен

ірен Well-Known Member

Ми пропустили третє щеплення від стовбняка .....,точніше ми просто віднєкувались соплями,а завтра нам рочок і знов нас будуть викликати на щеплення від кору і краснухи....Я незнаю що нам робити,я так боюся тих щеплень і дуже хвилююся за здоров"я свого синочка.Останній раз коли нам зробили прививку від стовбняка(це було в грудні)дитина була як зварений овоч,просто або лежала, або спала.....Як я тоді перехвилювалась........Ми з нашою дитячою в дуже натягнутих відносинах,а ще вона як про відмову почує,то незнаю чим це закінчиться......
    Чому всі лікарі кажуть що прививки потрібно робити???

19. Ука

а чим може закінчитися?

далі.
    та що від стовбняка - то АКДП - кашлюк, дифтерія, правець і поліо. Зараз туди додають ще ХІБ. Обов'язково спитайтеся, яка вакцина. Якщо надумаєтеся робити раптом, то в жодному разі не ТетрактХіб, бо то вакцина-вбивця, про яку тут вже не раз згадували.

А відмову Ви можете в будь-якому разі написати, доки приймете рішення. Бо байдуже, чи дитина захворіє на ті хвороби, чи постраждає від щеплення - відпоівдальність тільки на Вас, і рішення має бути лише Ваше і добре зважене.

• Подобається Подобається x 15
  20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

БО робота в их така:girl_devil:
    Я як перший раз писала відмова, теж чомусь незручно себе почувала, д фрази медсестри-що то її основна робота щеплювати, то є її зп, а чи здорова моя дитина-тоя повинна сама хвилюватись, от я від тоді і хвилююсь, пишу відмови без "зазрения совести":girl_crazy:

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.