Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

а я памука читала про любов - музей невинності
    історія кохання турка зі всіма нюансами і особливостями традицій туреччини
    пару раз хотілось закинути, бо довго і затягнуто, але добила
    ну шо сказати - дивитись в очі чужому чоловіку не можна, а курити і напиватись при батьках - пажалуста

2. Nemi

Nemi Well-Known Member

дочитую помаленьку почате минулого року))
    Карел Чапек "Розповіді з кишень" - коротенькі детективні оповідання, добродушний гумор і водночас дуже життєво. :girl_in_love:
    Кен Кізі "Політ над гніздом зозулі" - спершу було трохи нудно. але потім пішов розвиток персонажів, стільки всього відбувалося. так цікаво читати про божевільну і думати, хто там більше божевільний - пацієнти чи лікарі. і кінець для мене був зовсім несподіваний. останні сторінки читала на самих емоціях. :girl_cray: тепер розраджую себе дивакуватими "Еротичними історіями" Мілорада Павича :girl_blush2:

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я зараз читаю Емілі Бронте "Грозовой перевал", читається на одному дусі!Дуже сподобалось!

4. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Вже вдруге перечитую, люблю я класику.
    О, і вже дочитала "Війну і мир", ну що тут скажеш, зовсім по іншому я сприйняла книгу зараз ніж 10 років тому, і прочитала швиденько і навіть не пропускала там де описувалася війна, тепер ще хочу переглянути фільм по свіжих слідах.
    В планах перечитати знову "скарлет" і "віднесені вітром", і обов"язково "три мушкетери" - з Дюми мушкетерів ще не читала.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

я ще пораджу перечитати "Гулівера" Свіфта. Ніколи не думала що то такий глибокофілософський твір(принаймні я його так для себе відкрила) і зараз взагалі не розумію як таке можуть читати діти у 5-6 класі, тоді це сприймалось як просто казка.
    Як на мене, кожного разу як перечитуєш книжку ти відкриваєш щось нове, щось таке, що раніше просто не помічав!

6. Pulupjak

Pulupjak Active Member

чесно, здається його і не читала, тре обов"язково це виправити. Ну і в мене є величезний список книг які хочу перечитати, тільки як то все усилитии:girl_in_dreams:

7. Sertce

Sertce Member

Зараз перечитую Д. І. Фонвізіна "Недоросль", колись читала в школі, але вже призабула про що цей твір.:girl_blush2:

8. Krosha

Krosha Well-Known Member

"Ежевичное вино" Джоанн Харрис
    Шикарна книга! Читала і відчувала, як перешіптуються вина в пляшках, як ростуть троянди, як розливається аромат кави по старому будинку.
    Добра, спокійна і якісна книга. Рекомендую.

9. sjasjag

sjasjag New Member

не зовсім зрозуміла Ваш коментар...

Ще дві книжки прочитала цікаві Джейми Магвайер "Легенда об ангеле. Книга 1 - Провидение" і Бекка Фітцпатрік "Молчание-1. О чем молчать ангелы?" дуже сподобались: містика, пригоди і кохання. В даний момент почала читати Бекку Фітцпатрік ""Молчание-2. Крещендо"

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Щойно прочитала трилогію "Голодні Ігри" (Голодные Игры, И вспыхнет пламя, Сойка-пересмешница), автор Сюзен Коллінз. Спокусилася на ці книжки після перегляду екранізації першої книжки. Загалом сподобалося, але відчувається що письменниця здебільшого писала дитячі книжки тому місцями дещо наївно, але все одно світ, який вона створила неординарний - постапокаліптичний світ майбутнього, де люди так само як і древньому Римі (та і зараз також ;) ) понад усе вимагають хліба і видовищ. І готові заради своїх розваг, своїх смертельних реаліті-шоу прирікати до страшної смерті дітей. І не просто прирікати, а змушувати жорстоко вбивати одне одного. Але навіть за таких умов на полі бою є місця для кохання. От тільки питання - чи воно справжне, чи лише частина шоу?
    Класна трилогія, читається легко, чекатиму екранізацію наступних книг.

11. bezpalik

bezpalik Member

Почала читати «Енн із Зелених Дахів» Монтгомері Люсі-Мод.
    Ще важко казали про свої враження...але сподіваюся,що сподобається

В планах "Злочин і кара" Достоєвського

12. natorella

і мені дивно
    любов усяка потрібна і кожна важлива
    американська книга, сподобалось

13. MissO

MissO Well-Known Member

Закінчила нещодавно С.Ахерн "P.S. Я тебя люблю", так мені пішло це читання, дуже довго сміялася, коли читала про показ фільму "Девушки в большом городе", хоча книга далеко не про смішне.
    Ірен Роздобудько "Гудзик" читала по наводці посиденьок, але десь я упустила той момент, чому ж та головна героїня Ліка все покинула і зникла, а перечитувати вдруге ще руки не доходять, то може хтось читав і підкаже мені?:girl_impossible:
    Ще згадала, що кілька років назад читала Зюскінка "Парфюмер". Він так вміло описував запахи, що я ніби відчувала,як там пахло,одним словом, я в захваті! А от колега нещодавно прочитала, то так довго "фукала" І "бекала".Висновок- кожному своє!

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

через гудзик))

15. MissO

MissO Well-Known Member

Дуже дякую за пояснення! А я не зрозуміла, звідки у шафі той гудзик взявся. Неуважна зовсім:girl_blush2:

16. Nemi

Nemi Well-Known Member

О. Бєляєв "Голова професора Доуеля" - прочитала за порадою мами. обіцяла мені, що буде страшно. страшно так і не стало, зате було несамовито цікаво і захоплююче. вже наприкінці книги подумала, що підловила автора на логічній помилці. а ні! на останніх двох сторінках все стало на свої місця. :connie_pull-pigtail

17. natorella

взялась чомусь за біографії
    раневська, уланова, ото зараз книгу про миронова читаю
    дууууууууууууже цікаво

18. Daddy

Daddy New Member

Ібука Масару "Після трьох вже пізно", також почитав Юлія Талибова "Сложная дочь","Сложный сын"...

19. Krosha

Krosha Well-Known Member

Бланка Бускетс "Свитер"
    Ніколи б не могла подумати, що бабусі так сучасно і адекватно сприймають навколишній світ.
    Після прочитання цієї книги: не хочу старіти і хочу светер від своєї бабусі. Дуже яскрава підбірка образів - тому рекомендація "читати".

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

за вечір 80% книжечки "пішло на ура" за горнятком чаю, зараз мабуть дочитаю:)

Статус теми:
Закрита.