Відповідь: Що і з чим не варто одягати? вчора бачила дівчину у вишиванці (такій чуть нижче попи, яка мала би носитися із низом) і в сітчастих колготах маю питання: з чим би ви носили трикотажну сукню кольору весняної трави? довжину вона має трохи нижче коліна. плетиво - рельєфне...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? то ми єдної "масті" )) в мене теж таке русяво-попелясте волосся... але воно вигорає до золотистого і мілірування на ньому жовкне, тому все ж тепла мишка зараз вирішила не фарбуватись взагалі, хочу своє, але вигоріле на сонці (як в дитинстві, короче) якщо у Вас так само, то велкам до яскравих Веснянок
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Маю іти на корпоратив, плаття маю сіре з фіолетовим, босоніжки фіолетові, а у волосся надумала причіпити таку квітку але сірого кольору - нормально буде? Бо сестра говорить що квітка має бути фіолетова, або взуття іншого кольору, тепер не знаю що маю робити з тою квіткою.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Думаю, що нормально я би навіть ризикнула не сіру, а яскраву квітку взяти, і не обов"язково фіолетову, - а в тон помаду або щось із прикрас був би гарний кольоровий акцент
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? нігтики такого ж кольору тра а чи підійде чи ні, треба бачити все в комплексі
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? це якщо Ви хочете бути схожою на королеву Єлизавету) Ваш варіант кращий. Ніхто вже не дотримується правил сумка/взуття) ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ---------- упс) я не дочитала, що таку саму - але сіру...) Згідна з mrochkizm - взяла би яскраву. Таку, як на малюнку)) Але нічого би "в тон" більше не добирала. Сірий з фіолетовим, фіолетовий - достатньо для витримки)) А квітка - акцент, щоб не померти від скуки)))
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Нинька красу бачила: під джинси бедрівки одягнуті колготи, чорні, на ногах дууууже відкриті босоніжки, колготи сантиметрів на 15 вище за штани, ну і, звичайно, коротка футболка, котра до колгот не дістає)). Певно їй теж квітки в голові бракує... І то мадам років 45, не багєма, не неформалка, просто собі домогосподарка-надворіналавцісємкиплювальниця (часто бачу її за тим заняттям).
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Почитала теми за минулий рік) зробила висновок, що для мене смак - це вміння поєднувати "непоєднуване" в більшій мірі) аніж комбінувати з "поєднуваним")))
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Так то ж прикид для плювання сємок самоє оно! колготи - під колір сємок!!! треба ж, щоб їх було видно, інакше сємки з чим поєднати?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? нинька таку красу виділа : значить в кобіти фігура красива, но... чорні тухлі замшеві на платформі і шпиляці (на носочках блискітки), далі йдуть лосіни чорні трикотажні, а між ними і тухлями бежеві шкарпеточки, які ззаду повилазили з лосін далі йде туніка червлена (тоненький трикотаж), а зверха на то всьо спортивна коротка бальонова куртка, ну і звісно!!! зраня дуже смалит сонце в очі - чорні-пречорні акаляри на носику
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? мені на щось подібне щастить чи не кожен день... шкода таких людей. чесно. вони ж свідомо самі себе псують, ше й певно вважаючи що виглядають на всі 100%..
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? ооо, ви мені нагадали один вдяганкий перл, який тижні два тому з мамою побачили. Йдемо біля ринку, а попереду за руцю з хлопаком йде кобіта. Вдягнула в легінси чорні, достатньо тонкі, такі, що трошки просвічують, на попці гарно просвічує трикутничок від стрінгів і саму попу. Светрика мала коричневого, трошки грубшого і такого куценького, що ледь приховував гумку від легінсів. Ну і звісно, як зауважила Rona, і Мама подивилась і каже: "Все взяла, все при ній тільки десь спідничку загубила".
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? йой! а теперка Ви мені нагадали тими леггінсами... короче, любимо з мужом попити кавусі в єднім кафе на пл.Ринок... то було сонячно... йде пара, файний хлоп такий, коло него кобіта, дуууже вродлива, доглянута, файно вбрана, вже не буду дотошно описувати, але всьо було на глянц, окрім єдного... леггінси обтягували зовсім нехуденькі ніжки,ну і конєшно усю красу целюліту... то виглядало як непорозуміння... не вкладалось в голові поряд: ідеальний макіяж, красивий дорогий одяг зі смаком підібраний, хороше якісне взуття, доглянуте волосся в бездоганній зачісці і ці леггінси... може просто вбиралась при єнчім освітленні... а я отако ся дивила і думала: "тре тобі, Василівно, трильяж купувати... ато можеш тож такво шось не вгледіти..."
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Щиро дякую форумчанці Finya за лінк в темі про модних блогерів, я не можу то не запостити сюди)) півдня сиджу в тому ЖЖ тут про взуття і аксесуари http://natasha-laurel.livejournal.com/213496.html що з чим зя/нізя
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Неможна під брюки (особливо трикотажні) вдягати труси, що дуже через сподні пробиваються...невже не можна купити білизну, що не має швів або тонни рюшів?? ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ---------- почитала пару рядків і згадала "Універ", як Саша Тані на форумі радив папмерси зі своїх футболок робити і сечею себе мазати, і ще купу дурниць, а та дякувала і все миттю робила, бо думала, що то супермамочка їй поради дає
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? а от дехто вважає, що як не пробивається, то не підкреслює сексуальності...отак!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? о, там про таке теж є: не всі учні в класі люблять свого вчителя, для когось він сенсей, а для когось стара маразматичка, нє?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? типу сексуальність - страшна сила то підкреслює лише зайві кіло і несмак.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? То сі називає страх на врублє. Самий що не на є сезон на таких
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? "очень многие воспринимают outdoor не как эстетику, а чиста, конкретна - функционально. Outdoor - значит для улицы. (шуба, валенки, лапсердак, шапка). Я же говорю об outdoor как об идее персонального стиля и о типаже, внешности, которая навевает outdoor ощущения: берег моря, сафари, луг, солнце, фьорды, горы..." "А не о том, как одеться зимой, в офис, в Иркутстке. Что тоже достойная тема, но она должна обсуждаться с каждым иркутчанином индивидуально". Зе бест) Про сенсея фраза геніальна, самі придумали?)