Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Molecule

Molecule New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

В нас сьогодні борщик,каша ячмінна з мясною підливкою, салат з крабових паличок,на десерт нічого не робила,чоловік має кавун принести :)

2. Raven

Raven Мама малятка

Запікала в глиняних горщиках мяско з грибами і картоплею, спекла сирний торт. Файна вечеря вийшла.

3. Agrafka

Agrafka Member

Французька крем-зупка з кабачка цукіні, кукурудза, фасолька в сухариках. На десерт йогурт.

4. gladiolys

gladiolys Member

Я сьогодні буду робити чанахи і пиріг з шпинатом, ще придумаю якийсь салатик. На десерт є фрукти, а ще печеться сирник.

5. zabawa

zabawa Member

Доїли борщик, зробила голубці, спекла шарлотку. І все. Треба щось на перше мудрувати.

6. Donata

Donata Active Member

маємо борщ та уху, тушену капусту з яблуками, салат з буряка, варені яйця. На десерт диню та персики

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Посмажила цвітну капусту!!!:girl_in_love::girl_tender:

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене чанахи, гречана зупка, салат з помідорів і перцю, сирний салат. На десерт кавун і круасани.

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

В мене - борщ, картопля з цибулькою і сметанкою, відбивні, фаршировані помідори, компот з яблук, виноград і кавун.

10. Bublyk

Bublyk Member

А в нас фарширований перець :girl_blum:

11. Molecule

Molecule New Member

Гречаний суп з ребрами, макарони,печінка смажена з цибулею,салат овочевий, компот з яблук і ожини, фруктовий тортик,і ще кавун вчорашній залишився.

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

У нас піца і печінкові млинці.

13. Florena

Florena Member

Тушкована курочка, гречана кашка та спагетті на вибір до неї, салатик з крабами, овочевий суп, грибочки у сметані, смажений перчик, пиріжки із маком,яблучками до них домашнє молочко, спекла ще шоколадний кексик (за переписом Христусі) -смакота, та на завершальному етапі бісквітний тортик із йогуртовим прошарком та персиками (це племінниці на день народження)

14. Achat

Achat New Member

А в мене нині був бульйон з індика, макаоон по-флотські і пиріжки з картоплею і з яйце і рисом та кропом.

А що завтра? ніц голова не варить

15. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

бульйон, фаршировані м*ясом перець та баклажани, м*ясо по-французьки, на десерт - зробила щойно тірамісу.

16. natorella

natorella Well-Known Member

а я так хотіла зробити салат з баклажнів і НІ ОДНОГО баклажана на добробуті не було(((
    зато зробила салатики - селянський картопляний і з цвітної капусти (варена капуста, маринована цибуля, смажені сухарики і то всьо поліроване олійкою пахнючою)

17. Florena

Florena Member

До курочки, що залишилась від учора зварила пюрешку та салатик із бурячка, червоний борщик із білими грибочками, тушкована капусточка, насмажила яблучно-грушеві оладки та компотик із ожини, ще залишилось декілька пиріжків (для татуся)

18. likeangel

likeangel Member

у нас сьогодні суші, багато суші!:nyam2:

19. allja

allja Well-Known Member

В нас сьогодні суп з фрикадельками, спагетті з пастою, тушена капуста і компотик з яблук і груш...

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас нині борщик, картопляне п"юре з тушеною курячою печінкою в сметані, + салат з капусти. На десерт в нас компот з яблук та домашнє пісочне печиво.

Статус теми:
Закрита.