Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

В нас на сніданок вівсянка з фруктами, булочки з кавою. На обід овочевий суп-пюре з телятиною. На вечерю реберця свинні в гірчичному соусі запечені з картоплею і салат з огірків, помідорів. Ну і на протязі дня перекусон: сир з суницями, сливи, компотик з порічки і сушених трав (суниця, липа, ружа), йогурти, кефір.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Салат грецький, таратор, лазанья, багато компоту, абрикоси і сливки, мохіто б/а.

3. Музик

Музик Мартуська

в нас сьогодні сирнички з медом, сирковий десерт з фруктами (готувала маскарпоне з закваски+абрикоси, персики, нектарини), рагу з кабачків, капусти, квасольки і всього овочевого, що було в холодильнику, а на вечерю буде печена картопля, мабуть

4. Музик

Музик Мартуська

я нині молодецько: бульйон з домашньої курочки з рукотворним макароном (трошки вийшло не так, як я собі уявляла, не настільки тонко, але смачно, муж хвалив), грінки, млинці з медом, овочеве рагу і морозиво

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сніданок - спагетті і соус з курочки, кабачка та помідорів, вечеря - гречка/макарони, печені крильця і салат з помідорів-огірків-сметани. На десерт (читати - підвечірок за компом :girl_dance:) цукерки, банани, нектарини.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

сирнички+соус з ожини , картопляне п"юре+сосиски+салат з огірків, компот з яблук та сливи, цвітна капуста та голандський сир фрі, 2 штруделі: з яблуком та з сливою+ожиною, кавун та морозиво з полуницею

7. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Мусака, салатик з огірків/помідорів і сметанкою, компот, бісквіт з малиною, рисова кашка для доці

8. pulpa

pulpa Well-Known Member

тушена капуста,котлети,салат шопський,пляцок бідний студент

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

стушила печінку в сметані, зварила макарон, салат з сиру та огірка, йду варити помідорову зупку

10. Retaret

Retaret Well-Known Member

а я вже скоро тиждень як йду її варити :girl_haha:

сьогодні вже встигла зварити компот і зробити запіканку з кабачків. Робила її вперше, але реально смак просто божественний :girl_claping: ніколи не думала що мені так будуть кабачки смакувати. Але обсмажувати ті кружальця в тісті я шось не маю настрою цього літа. Лишилося придумати шось мясне чоловіку на вечерю.

а ще на днях вперше робила сирну запіканку, то теж вийшло просто бомбезно. От шо значить жінка тиждень у відпустці!!:d23:

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

вівсянка з малинкою і суничками, булочка з сметанкою, суп-пюре з цвітної капусти, кабачкові блінчики з помідорчиками, деруни з кислим молоком, а на десерт трансільванський яблучний пиріг ;)

12. Музик

Музик Мартуська

у нас сьогодні рататуй, фарширований перчик. йогуртовий кекс

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Щавлева зупка, овочеве рагу, смажені кабачки, котлетки з свинини і телятини, салат з помідорів-огірків-фети, рис, вівсяне печиво з шоколадом, компот з агрусу і яблук.
    Осьо яка я молодець.

Останнє редагування: 23 Липень 2014
  14. fillette

fillette Well-Known Member

І в нас щавлева зупка. А ще млинці з капустою і кростата з чорничним варенням.

15. raspberry

raspberry Well-Known Member

У нас снідали всі по різному: чоловік - сир з фруктами (він у нас на дієті), діти - кашу, я - млинці з абрикосовим варенням, в обід - суп з кроликом, на вечерю - гречка з паровими котлетами і овочеве рагу з грибами.

16. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

гречана каша і творог з помідорком та огірком, заправлений сметаною
    гороховий суп з сухариками
    овочеве рагу
    компот з ожини і яблук

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Фасолева зупка з грибами, рис басматі, тушена капуста, біойогурт.

18. Retaret

Retaret Well-Known Member

шось тут затишшя ні кілька днів розвелося! Народ, ви шо нічого не варите??? А то в мене ниньки муза кулінарна тю-тю...:girl_blush2: весь день зазирала сюди в надії "здерти" чиюсь ідею. :girl_crazy:
    В результаті зварила помідорову зупку і спекла трошки мяса в духовці, от і все...

19. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Посмажила кабачковий тортик,засипала гречки і зварила яблучний компот

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

На сніданок - мюслі з молоком
    Обід - вареники з капусти і печінки з аджікою і бурячком (у "Вареники тут" )
    Вечеря налисники на пиві з шололадом - (аля нутелли привезла з Болгарії, після їхніх "палачінок") і завернуті з бананом і чай.

Статус теми:
Закрита.