Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Єва

Єва Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Вчора були смажені кабачки і борщ. Сьогодні рис з овочами і курячі відбивні. Не знаю, що б то таке приготувати, щоб і не набирати вагу, і щоб чоловік не сварився, що його "травою годую". Вчора умудрилася з кабачків обдирати смажені шкірки і їсти тільки серединки (сам кабачок). Може з вас хтось щось таке дієтичне готує. Поділіться досвідом.

• Подобається Подобається x 2
  2. Irusya

Irusya Well-Known Member

Думаю, можна ті ж страви готувати тільки не на пательні, а запікати в духовці в рукаві чи в фользі, або просто на овочах :girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

тушкована капуста з м"ясом, картопля з кропиком, салат з огірків-помідорів

• Подобається Подобається x 7
  4. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Можна ще сир твердий, або плавлений сирок - також смачно:girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я просто не їм всього що готую чоловікові. Він наприклад їсть Курку з гарніром і салат а я необсмажений шматок тої ж курки і тільки салат. Або він їсть суп з макарошками я перед тим як кидати їх в кінці варки набираю собі в мисочку без них. Просто спрощуйте собі те меню яке є загальним.

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Дівчата, а де ж той рецепт дівся, шукаю-шукаю - і ніяк :girl_sad:. Будь-ласка поможіть знайти

7. mashka

mashka Well-Known Member

Тут http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=470011&postcount=753

• Подобається Подобається x 2
  8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я як приїхала додому то застала помиті баняки і пустоту в холодильнику:girl_haha: Отже в четвер ввечір як та бабця по-засіках пошкребла і зварила борщ і втушила кабачки. Ще з знайдених кількох яблук і грушок зварила компот. Вчора їли кабачки а нині (субота) борщ. А також мали нині макарони і салату з огірків, яких вродило на городі неймовірна кількість.
    А он завтра мене знову чекає день коло кухні. В хаті шаром покоти а жерти хочуть всі. :girl_cray:

Планую фаршировані кабачки, треба буде купити якесь мясо, напевне буде мята бульба і щось солодке.

• Подобається Подобається x 3
  9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а мені неймовірно пощастило - приїхали ми зі Славська, а чоловік мені приготував вечерю - запечену індичу лапку і індиче запечене м'ясо. Зварив ше бульбочку молоденьку і зробив салатик з огірочків... скучив...:girl_smile:будемо нині доїдати:girl_smile:
    сама собі не вірю інколи, що маю про що мріяла - чоловіка, який любить готувати:girl_claping:

• Подобається Подобається x 10
  10. Рибка

Рибка Well-Known Member

Коли ж мені таке світить, щоб чоловік хоч щось приготував сам? :girl_cool:

В мене є сир домашній, довго думала. що приготувати, сирники вже набридли, вирішила просто лінивих вареників наробити, і спечу солені пальчики.

11. Alias

Alias Well-Known Member

Борщ, котлети, ікру з баклажанів, компот

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я щойно посмажила картоперльку молоду з цибулькою та котлетки, вже практично нема :)

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Уха чи рибний суп (не знаю, як то назвати), на гарнір - рис, підлива сметанкова з курячим мяском, овочевий салатик, заправлений оцтом і оливою, смажена рибка, компотик з порічок....
    П.С. ще мудрую над сирними пампушками..чи зачинати їх нинька

• Подобається Подобається x 7
  14. Пундик

Пундик Well-Known Member

Зелений борщик і дируни з кабачків (терті на грубій терці),брат замовив:girl_in_dreams:,поки нажарила то трохи впріла і тому на нині все:girl_haha:

15. Milka

Milka Moderator

Я на вихідні приготувалася серйозно (свекруха приїхала): голубці, бульйон, курячі стегна в сметані, овочеве рагу, сиррррник.:rolleyes:

• Подобається Подобається x 6
  16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я за два тижні розлінилася......нехочу нічого варити, хоч прибийте мене. Тільки малому зварю і все. Добре, що чоловік на роботі :)))

17. irrka13

irrka13 Well-Known Member

чому я так вперто ігнорувала цю гілку? я не люблю готувати і з фантазією на цю тему не дружу. а тут стільки ідей! дякую всім!:girl_claping:

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Нині я готувала вечерю за 20 хвилин. Поїхали ми з братом до знайомих, які минулого тижня переїхали в новий будинок, наїлися кавуна, брат випив собі елю і по дорозі додому (9 вечора) заявив, жи ель його розібрав і було би добре йому щось поїсти гаряченьке (канкпочками не обійдеться тобто). А ми як назло виїли все, шо можна було просто в мікрохвильовці загріти. Тому я поставила воду на спагетті, поставила чайник, нарізала швидко цибулю, солодкий перць, помідори і сосиски (моркву ліньки було терти), підтушила це діло на оливковій олійці, зварила спагетті (дуже тоненьке, вариться 10 хв), відцідила, докинула до всього тушеного і додала кропчику.

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я вчора виконала пятіднєвку за дєнь: печінковий торт, смажена печінка, заправка до печінки, грецький салат, смажені кабачки, картопля, котлети..

• Подобається Подобається x 6
  20. katrinka

katrinka Well-Known Member

ми в суботу з мамою пельменьків наробили, скільки влізло з"їли, решта у морозилку, також борщик зелений зі вчора доїдати будем , піца домашня і салатик з огірочків і помідорів. ще шашлики зі вчора залишився, пікнік на подвір"ї влаштували, бо дощ зіпсував план "ліс-озеро"

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.