Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

а в мене нинька незаплановані голубці, бо Любчик захотів і заплановані сирні пончики за Касиним рецептом....видите, яка я господинька....

• Подобається Подобається x 7
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

видимо. тілько не смакуємо:girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

ех...шкода шо і мою смакоту за твоїм рецептом не скуштуєш....
    всьо настільки просто...я просто в шоці!!!
    нажаль, з начинкою фото нема, бо ті еклери хапали в мене з рук...і за 5 хв ніц не було:girl_in_dreams:
    вийшло 15....два я з'їла без начинки, так сказать попробувала чи добрі....
    ну і шоб не дуже оффтоп
    в нас нині зранку сирнички, обід- бульойнчик, вечеря - картопелька смажена+котлетки+салатик:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 6
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

УРА!!!!!!!!!!!!!! ВИЙШЛО !!!! я ж тобі казала, що то просто! з начинкою буде смачніше! фото збільшила все добре- надріз збоку робити будеш і начиняти . кажу ще секрет - як витягнула - зубочисткою роби в кожному дзюрочки - щоб з середини випусти гаряче повітря.і ще страйся холодної ложкоб спускати тісто на папір однаковими порціями. на ДН можеш збільшити порцію на 2 рази.
    тепер кажу же то називаї сі - ПРОФІТРОЛІ - закусочні еклерчики! ждемс фото з начинками.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: як я тішуся ! ура ура ура!!

п.с. ех шкода, до Наді в гості не попала:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 21 Липень 2009
  5. mashka

mashka Well-Known Member

У мене сьогодні тушкована квасолька зі сметанкою, котлети, битки, піца з базиліком і горішки зі згущонкою.

6. Gala

Gala Well-Known Member

А де рецепт еклерів?Я теж хочу зробити.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

по пошуку спробуйте знайти

8. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Дівчата, а хто знає, як тушити шпарагівочку (таку жовту) зі сметаною? Підкажіть рецептик, будь ласка.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

а уважно почитати, гілочки - вчора писали ... пошук форевер

• Подобається Подобається x 2
  10. katrinka

katrinka Well-Known Member

спочатку стушити цибульку і моркву, тоді додати шпарагівку порізану (кінчики обрізати), протушити під кришкою до готовності (швидко тушиться), якщо любите, роздавити до страви зубець часнику, посолити, дати спеції на свій смак і влити сметанки, вимішати і ще кілька хв потушити. смачного.
    можна робити без цибулі і моркви, саму шпарагівку, можна інші овочі добавити, вийде таке собі рагу

Останнє редагування: 21 Липень 2009
  11. mashka

mashka Well-Known Member

Я таку робила. Спочатку побрізала кінчики, потім відварила у підсоленій воді. А далі тушкуватися - дала сметанки домашньої жирної, масла, посолила, підсмаженої моркви з цібулькою, кріп. В кінці коли шпарагівка вже втушена, то вливаю півкружки води з розколоченим борошном ( 1 ст.л), а можна борошно обсмажити з маслом як на підливу.

12. Megan

Megan Well-Known Member

А я сьогодні нічого не готую, бо у нас нема газу:radist:. А з приготованого є рагу, компотик з яблук, на десерт є пиріг з яблук і фсьо. А, і ще мо який салатик зроблю:girl_in_dreams:. Думаю до завтра хватить.

• Подобається Подобається x 1
  13. Gala

Gala Well-Known Member

А я заряз варю борщик,котлети зроблю і барабольку ,салат з помідор і огірків.А мама зробить ще багато пільменів у морозілку.

• Подобається Подобається x 2
  14. Sahara

Sahara Well-Known Member

А я вчора робила спагетты з смачнючим соусом, який робиться дуже швидко. На оливкову олію кинула різану цибульку ( якщо є ялтинська - супер, ні - то просто ріпчасту), зубок часнику, теж різаного, далі чогось м"ясного ( шинка або шпондерик або куряче варене м"ясо або ковбаска або все зразу, а нема , то буде вегетаріанський соус ), підсмажити, дати різаний соломкою болгарський перець, теж підсмажити, далі різані помідори, трохи протушити, залити вершками і дати трохи сметани, приправити меленими перцями( чорним та червоним солодким), сіллю, троха гірчичкою, базиліком( можна сушеним), додати різаних надвоє чорних маслин, 2 хв тушим, завливаєм відціджені спагетті ( або й будь-які інші смачненькі макарони), трем зверху твердий сир на грубій терці, все разом перемішуєм і....м-м-м-м, смакота... їмо, запиваючи келихом червоного сухого вина. Пишеться довго, але робиться все дуже швидко :)

• Подобається Подобається x 5
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дівчата, а ви робите блінчики з кабачка?
    Бо вже не маю куди їх дівати, і інтуїтивно здогадуюсь як то робити, "но хотелось би уточнить" :)

• Подобається Подобається x 1
  16. kati

kati Well-Known Member

Блінчики- це типу порізати кружельцями тоннькими кабачок, посолити, обмакувати в яйкі+ мука і смажити?
    Чи блінчики-по типу деруни?
    А я сьогодні зробила кабачковий тортик, дуже смачний вийшов( мені маман на днях презентула книжечку по кулінаріі) , помідорову зупку і компот.ВСЕ,більше нчого не буде.

17. mashka

mashka Well-Known Member

Що за тортик, коліться, бо якраз маю багато кабачків, мама удружила

18. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У п"ятницю були кабачки фаршировані рисом та м"ясом,у суботу - оладки з кабачка,у неділю-кабачки жарені з майонезом і помідором,у понеділок- ікра з кабачків,сьогодні- кабачковий тортик.
    Що би то зробити з кабачків завтра?:girl_sad::girl_sad::girl_sad:
    І ще сьогодні -картопляне пюре, польський борщ,салатик з огірка і помідора,шпарагівка тушкована,гарбузова каша(випадково знайшла в морозилці минулорічний гарбуз).:girl_haha::girl_haha::girl_haha:,компот з малини та смородини і яблучний пляцок.

• Подобається Подобається x 4
  19. kati

kati Well-Known Member

кабачки натерти на терці( зняти шкірку)
    добавити жовтки( 3 шт), сіль, порошок для печива, ввести взбиті білки, борошно
    спекти на сковорідці блінчики з полученої маси

майонез+ часник+ зелень
    перемастити кожен білнчик+ повикладати через один поімдор кружельцми тоненьким( шкірку зняти)

• Подобається Подобається x 8
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чим я зараз і займаюся:girl_smile:. Правда, ще до яйків видавила часничку і поперчила:girl_smile:.

Статус теми:
Закрита.