Серіали, серіали, серіали...(2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Demetra, 11 Листопад 2015.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

може трохи чогось кардинально іншого?
    Пригоди-історія? Є багато вартих уваги варіантів, які так виймають мозг і душу, що часом важко позбиратися докупи.

• Подобається Подобається x 1
  2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я готова спробувати щось кардинально інше, пропонуй :girl_wink:

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Два рази.
    Теж.
    Пару серій ніби пішло, потім Рудий перебив і я про них забула. Цікаво, але на то.
    Додивляюсь четвертий сезон. Враженні двоякі, тому наразі не можу сказати, варто чи ні.
    --- дописи об"єднано, 7 Липень 2016 ---
    Появилась. В мене криза. Домік закінчую. Радити ніц не можу, бо всьо зирю післю тібю. Плііііз, кинь кісточку :girl_tender:

• мімімі мімімі x 1
  4. flame

flame невгамовний експериментатор

Чорні паруса, Борджіа, Спартак,Вікінги, Рим, Тюдори.
    З останнього, що чоловік дивився і йому сподобалося
    Breaking Bad (Во все тяжкие) і Краще дзвоніть Солу.
    @Divchyna vesna, ти теж можеш це глянути - тобі би мало підійти:girl_yes2:.
    --- дописи об"єднано, 7 Липень 2016 ---
    йому дуже сподобалося, як і Хоумленд. Періодично мене доймає, щоб я скачала нові серії:girl_mad: Ніби я продюсер тих серіалів:girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Lyudvig

Bb і Сола дивилась, також Тюдори :girl_yes2:Решта спробую. :kisss:
    Сьогодні буде глобальний перегляд всього чим нехтувала, тримаймося, авось щось файне проскочило мимо наших очей :girl_wink:

Останнє редагування: 7 Липень 2016
  6. Divchyna vesna

Бачила.
    Спробую.
    :superman2:

7. Melian

Melian Well-Known Member

Може когось зацікавить: вчора натрапила на доволі непоганий серіал "місто мрії", про готельу Маямі, його власника і сімю. Такий собі трохи ганстерський серіальчик, дивитись можна. Актор, який знімається в головній ролі - така няшка, знімався в "хорошая жена"і ще в кількох серіалах:)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

8. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Я починала дивитись Побег из Тюрми - там такий сексі головний герой, але щось не додивилася. Треба спробувати знову.
    Во все тяжкие - теж круте для мене було. Три сезони точно бачила. Позвоните Соулу - це ніби продовження його.
    Ще Скандал подобався, цікаво закручено, є сценки з повсякденного життя найманих кілерів, цікаві типажі головних героїв, любовна лінія, але суть серіалу не в ній. Я часом думала і думаю, що десь так воно все і є в нашому світі. Особливо запам'яталася програма розпізнавання облич на вулиці. Вони там такою користуються. Мені подобалося до 3-4 сезону, потім щось трохи намудрували забагато.
    Можна глянути пару серій, щоб подивитися, чи піде.
    Ще Грейсленд - про прихованих копів по боротьбі з наркоторгівлею нічо такий. Звісно, до Csi не дотягує, але можна подивитися.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

9. Lyudvig

Якщо хтось не спить, то можете глянути міні серіал (2 серії) створений на реальних подіях Code of a Killer (TV Mini-Series 2015) - IMDb По європейськи стримано і цікаво.

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а мене на ретро потягнуло : вже третій сезон Lost почала дивитися.:girl_crazy:

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Плюсуюсь...Гарні враження залишив після себе. Правда я його починада дивитись двічі - вдень(не пішло), і вдруге - перед сном. То власне фільм такий повільний і розмірений, що його тільки наніч дивитись))))
    Поділюсь я враженнями про останні перегляди. Рекомендувати не берусь, бо смаки у всіх різні. Мо комусь пригодиться)))
    Серіал "Сімья" - США
    The Family (TV Series 2016) - IMDb
    Класичний АВС-ний серіал. Суміш триллера, детектива і драми. Тримав в напружені протягом всіх серій. В принципі нічого нового і надзвичайного, але мені пішов.
    Серіал "Преступления страсти" - Швеція.
    Mördaren ljuger inte ensam (2013) - IMDb
    В принципі має чомусь низький рейтинг, але то мене не злякало))) Почала дивитись, і не пошкодувала. Дуже милий, спокійний, легкий дамський детективний серіал. 6 серій по півтори години. Кожна серія - нова історія. По сюжету і настрою схожий на екранізації Агати Крісті. Раджу дивитись, коли не хочеться напружувати голову, для релаксу. Дуже мені сподобався візуально, гарні костюми, інтер'єри, ретро атмосфера загалом. Події відбуваються у 50-их роках.
    @Lyudvig
    Якщо не бачили, то можу вам зі свого боку порадити:
    Outsiders (TV Series 2016– ) - IMDb
    Tyrant (TV Series 2014– ) - IMDb
    Те, що не пішло:
    Люцифер
    Private eyes - хто дивився Касла, раджу глянути. Може вам піде. Легкий детектив, виконавець гол. чол. ролі - актор, що грав красунчика Брендона в "Беверлі Хілз 90210"
    Нічний адміністратор - ледь додивилась 3 серію. Далі не хочу))))

• Подобається Подобається x 5
  12. Lyudvig

@Dominika, Нічний адміністратор також закинула. Враження аналогічні: такі перспективи, непоганий підбір акторів, було куди розвивати сюжет і так все спаскудили. Шкода, бо я на нього мала великі надії.
    Решта, гляну. Дякую за рекомендації :kisss:

• мімімі мімімі x 1
  13. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Ми почали зараз французько-британський "Spotless". На разі є один сезон. Як каже чоловік, то як французи зробили свій Breaking Bad,дуже перегукується.
    Ще недавно закінчили другий сезон "Bloodline", перший трохи кращий, алезагалом може бути. Мені особливо подобаються зйомки і пейзажі.

• Подобається Подобається x 2
  14. Divchyna vesna

Мені понра. Легко, ненав'язливо і цікаво, а найголовніше - цікаво.
    Йду по
    .
    Пи.Си. А хтось бачив "Американську готику"?

• Співчуваю Співчуваю x 1
  15. Lyudvig

The family дивлюсь, так нормально йде, точно, як @Dominika казала. Можна дивитись. Правда, я зараз на 6 серії тільки. Поволи)))
    @Dominika "Преступления страсти" не знайшла. Не підкажете, де шукати?
    Пробую ще Рея Донована почати дивитись. Буду наново передивлятися 1серію 4 сезону, бо з першого разу не пішло...

Останнє редагування: 16 Липень 2016
  16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ось тут
    Сериал Преступления страсти (1 сезон): смотреть онлайн и скачать бесплатно на FS.to

Не впевнена, що вам піде. Він мені візуально дуже сподобався - стильна картинка. І такий дуже розмірений і повільний.
    Ще не бачила, але планую. Чекаю поки всі серії вийдуть. Бо оте "цикання" по серії на тиждень мене дратує.

17. Holly

Holly Moderator

Додивились вчора Дівчат Гілмор. Загалом сподобалось, але кінець розчарував, я чекала хепіенду))) Хіба буде ще один сезон. Порадьте щось цікаве і щоб були всі всі сезони. Щоб не фантастика і не кримінал

18. Divchyna vesna

Я брехло, бо "Сім'я" ще чекає. А я в Ганібалі.

19. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

я читала, що якраз має бути продовження. точніше міні-серіал на 4 серії, але невідомо коли. пише на IMDB, що в 2016 році, але точних дат немає:)
    Gilmore Girls: A Year in the Life (TV Mini-Series 2016) - IMDb

• Подобається Подобається x 2
  20. lesya SM

lesya SM New Member

Дивилась серіали:" МАленькі таємниці,"-дуже сподобався серіал, а головне Бурак Озчивіт там просто красуньчик."Перепутані при народженні,"-також цікавий серіал про життя двох дівчат."Щоденники вампіра"-останній сезон для мене провальний , вже і не цікаво дивитись."Універ"."КУхня"."Фізрук"