Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Petrova

Petrova Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

Дуже позитивний , веселий і розслабляючий серіал "The Middle" . Підсіла на нього як колись на друзів...Всім раджу якщо є бажання просто розслабитися при перегляді.

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Теж пробувала під нього вишивати, не пішла мені вишивка.
    Для фону дивлюсь "Ведьмы Ист-Энда" дуже непогано.

3. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

зараз із захопленням дивлюся серіал "Картковий будинок"

Політичний серіал з чудовими акторами.
    http://www.kinopoisk.ru/film/581937/

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Супер серіал. Один з улюблених. Який сезон дивитесь?

5. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Другий сезон, 6 серія сьогодні буде.:girl_claping:
    За вихідні доб"ю....і як потім чекати?:sad:

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені вони одинакові, такі ненапряжні
    але в Каслі такі деколи примітивні сюжети, згідна

7. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Зараз із задоволенням передивляюсь вже по другому колу серіал "Клініка". З комедійних ще суперовий "Все ненавидят Криса"
    ,переклад кураж-бамбей. Але "Друзі" для нас з чоловіком на першому місці))).

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Подивилась пілотну серію Сталкера... Стандартний детективний серіал. Буду дивитись, мабуть...
    Завтра виходить новий сезон " Homeland". Оце круто!
    А ще є другий сезон Гострих козирків.
    Файно ;)

9. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дивлюся зараз "Тюдорів", ну серіал нічо такий, але мене дратує гра головного героя і актриси, шо грає Анну Болейн. Ну така вже награність, не вірю зовсім в то шо бачу. Не гра, а кривляння суцільне.

10. Lyudvig

Наталі Дормер?

Не переношу цю "красуню" і її вічно перекривлений рот. Мене просто підкидає, коли бачу її в популярних серіалах: Гра Престолів, Тюдори, Елементарно...:girl_devil:

Але серіал колись передивилась. В загальному також сподобався.

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

У неї параліч лицевого нерву.
    А я навпаки її обожнюю, на мій смак і зовнішність і гра у неї супер.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Lyudvig

Та я в курсі, просто не розумію, що в тому гарного ;)

13. Charmel

Charmel Well-Known Member

Так ніхто і не каже що це гарно, це її фізична вада. Але тим не менше вона зуміла пробитися в Голівуді і стати популярною і затребуваною акторкою. І, наприклад, у мене ця вада не викликає негативу, а більше сприймається як родзинка.

• Подобається Подобається x 1
  14. Nana11

Nana11 аспіранточка

О, так-так, вона. То жах просто. Актриса має вміти передавати емоцію величності одним поглядом, бо задерла голову і вже типу велична стала. Добре шо дивлюся на маленькому екрані, то не так видно:girl_mad:

Вона так грає ніби вірш розказує в школі на лінійці, так з інтонацією, наголосами і мімікою, але в житті ж ніхто так не говорить насправді. Тому відчуття такого театру чи що...

Ну це не означає, шо треба робити вічне "пюююю". Знаєте як ботоксні блондинки роблять.

15. Альона

Альона Well-Known Member

Перепрошую, ви про Джонатана Ріс-Маєрс написали? Його гра дратує??? :khomyak:
    Уже писано-переписано світовими критиками, підтверджено рейтингами- успішність серіалу (точніше надуспішність), принесла гра і акторські здібності головного героя. Цікаво було подивитись фільм про те як знімали серіал- у ньому режисер разом із продюсером жалілися на Джонатана, мовляв, характер дуже тяжкий, хамить, може ставити умови, які для інших неприпустимі, дуже часто на зйомному майданчику напідпитку ... але усе можуть пробачити Джонатану за його гру. До речі є ще цікавий факт- після кожного фільму, у якому знімається Маєрс, він звертається по допомогу до психолога- йому тяжко вийти з ролі, він живе життям персонажа. Саме тим і пояснюють його талант. :girl_claping:
    Nano, можливо ви лише почали дивитись, і не розсмакували серіал, бо писати що "Тюдори"- " ну серіал нічо такий"- це кощунство :sad:

16. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

в його героїв закохуєшся, дуже шкода , що "Дракулу" з ним закрили, настільки притягує до себе, в нього харизма просто фантастична.

17. Lyudvig

Для мене він відштовхуючий тип мужчини. Ну, але то для мене ;)
    Мені більше, ні, більшіше))) сподобався Генрі Кавел ( герцог Саффолк) :girl_blush2:
    Як актор... Джонатан в Тюдорах мені сподобався в ролі, Дракулу не змогла дивитись.

18. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Мене відштовхує його поведінка, то само собою , а по типу... він такий собі трохи соціопат, цього не забереш))
    але його образи це щось, він гарно передає ті характери, якусь гордість вельмож, велич, викликає багато емоцій.
    а в "Дракулі" вони і сюжет толком розвинути не встигли, хоча думаю, що задумувалось масштабно.

також шикарний мужчина і актор ммм ):girl_in_love:

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

ооо, не я одна така)

щодо Наталі
    мені та акторка просто нецікава якась
    я щось про кривляння і не думала, вона мені просто некрасива, але риси в неї досить гармонійні і правильні (незважаючи на асиметрію)
    особливо не подобаєтся в Елементарно, а найкращий образ в Грі престолів, вона там якась така свіжа
    от в Тюдорах чомусь хотілося б бачити іншу акторку, гарнішу, хоча грамотно вона там ідеально вписалася

20. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

думала теж про риси обличчя, за часів династії Тюдорів то ж були інші жінки "в моді")) її нестандартний тип//риси обличчя може тому так і вписався у серіал, бо в ньому є щось не таке як у всіх.

Статус теми:
Закрита.