Відповідь: Заміж за іноземця Запитала би доню, чи хоче вона проблем на свою пяту точку Як то, не знати людину, ні мови, і кидатись, як в холодну річку. Навіщо? Так та Іспанія потрібна? Іспанці і латіноси - то дві виликі різниці Ви холодне и тупе не блитайте ЗІ. Сама я жию в Іспанії. Файно. Але от би у Львові такий з бородою знайшовся.....
Шлюбна агенція? Не можу знайти подібну тему по пошуку. Якщо пропустила - модератори, об"єднайте будь-ласка!! Маю подругу, якій уже за 30, вона працює в університеті, скоро вже буде кандидатом наук, заміжня ніколи не була. Стосунки з чоловіками не складаються, важко когось знайти, особливо при різниці в освіті, хоча вона цілком бажає вийти заміж і займатися цілковито родиною,а не карьєрою. Тепер почала думати, чи не вийти їй заміж за іноземця, вона багато бувала за кордоном, там їй подобається, англійську вона добре знає.Ми говорили, що варто спробувати через шлюбні агенції, але я нічого про них у Львові не чула, і не цікавилася ніколи. Чи є якісь справді порядні і чи є якийсь сенс взагалі звертатися до них такій людині? Якщо хтось знає якусь хорошу агенцію, напишіть мені в приват кооординати та і взагалі цікавлять думки з цієї теми.
Відповідь: Шлюбна агенція? Бачила вивіску на Зеленій, навпроти Пікасо - клуб неодружених. Напевно це щось таке.
Відповідь: Шлюбна агенція? моя сестра працювала в шлюбній агенціі Орхідея. Якщо цікавить попитаю в неї координати
Відповідь: Шлюбна агенція? Якщо мова іде про іноземців, то варто звернути увагу на онлайн-агентства (russian women або замуж за иностранца і тп можна використовувати як ключові слова при пошуку). Для прикладу візьмемо організацію, яка знаходиться в Петербурзі, має сайт, куди збирає перевірені анкети наших дівчат, які уже можуть переглядати чоловіки з інших країн (та і наші, певно, теж - але вони рідко таким користуються). При цьому дівчата не обов*язково мають бути з Петербургу (думаю, в багатьох містах у агентства представник, який може зустрітися з дівчиною і перевірити достовірність наданої інформації). Решту читайте на самих сайтах - в них багато всього пишуть.
Відповідь: Шлюбна агенція? Ой не знаю через інет. Краще через знайомих за кордоном шукати хіба. Інакше надто ризиково. Взагалі тут в кількох гілках проходить червоною ниткою тема, що за кордоном наші жінки більше затребувані, бо тут чоловіки не навчені (чи то ба балувані мамусями), щоб їх цінувати. А за кордоном жінки аж надто себе несуть, тому наші дружини там за щастя. Ну, але хто винен, як не ми самі, що чоловіків ростимо егоїстами...
Відповідь: Шлюбна агенція? Вона теж не хоче через інтернет і вважає ризикованим, тому і вирішила от так по відгуках у Львові знайти. Мені здається, у нас має щось бути, принаймні я колись чула про такі організації, але звичайно ж, не запам"ятовувала...
Відповідь: Шлюбна агенція? Моя свекруха вийшла вдруге заміж в 45 років за іноземця через службу знайомств у інтернеті. Зараз живе в Швеціїї вже 5 років і каже що щасливішою себе ніколи не почувала. Її чоловік молодший за неї на чотири роки, але цієї різниці не вічувається, він хороша і чуйна людина. Правда вона до цього готувалася, пішла на курси англ. мови і за два роки вивчила її досконало.За кордоном така форма знайомств дуже поширена і розвинута, там люди дуже зайняті і не мають часу знайомитись у клубах, ресторанах, на вулиці чи десь інде
Відповідь: Шлюбна агенція? Добрий вечір. Я на вашому форумі новенька, проте хочу вставити свої 5 копійок. Знайомства через інтернет, дуже корисна штука. Якщо людина, як я не ходить на дискотеки, не їздить в громадському транспорті, в ресторан ходить -- поїсти, а не знайомитись, то де такій людині знайти свою половину??? Власне для мене інтернет-знайомство закінчилось одруженням, і ми вже третій рік щасливо живемо . А нарахунок одруження з іноземцем, то це дуже складна справа, і залежить від того чи зможе ваша знайома адаптуватись до чужого менталітету... Чоловіки закордоном (скажу про США, так як прожила там досить довго) дійсно відносяться до жінок зовсім не так, як в нашій країні. Мяко кажучи -- краще, проте і до всього іншого вони відносяться інакше ніж ми звикли. Їх по-іншому виховували, і іншому навчали. На це обов"язково треба зважати. А зрештую всюди є хороші люди, головне підійти до питання пошуку половинки з розумом і СЕРЦЕМ. Щасти вашій подрузі.
Відповідь: Шлюбна агенція? У мене є два кандидати. Обом поза 30 і обоє з вищою освітою. Один розведений а один ніколи не був одружений. Ось вам і агенція.
Відповідь: Шлюбна агенція? Ну не скажіть... Он у мене муж не американець, а як ставиться до мене ... А я маю симпатичну кандидатку на шлюб - 29 років, симпатична, з вищою освітою, розумна і теде. Якщо комусь треба - звертайтеся - побудемо троха свахами
Відповідь: Шлюбна агенція? Вибачаюсь, я в загальній масі мала наувазі. До речі в мене чоловік також не американець, і ставиться до мене просто прекрасно, чого і всім бажаю...
Відповідь: Шлюбна агенція? Ну, загальної статистики, думаю, не знаєте ні Ви, ні я Класно, що у Вас все склалося. У моєї однокурсниці теж все вдалося - кохання, шлюб, дитинка (познайомилася з мужем через нет)
Відповідь: Шлюбна агенція? Одна знайома "за 30" зверталась у Львові до шлюбної агенції "Сваха", бо дуже вже їй хотілось сімейного гніздечка , то там спершу якусь співбесіду вона проходила (типу за якими критеріями нареченого їй мають шукати) і потім на сайті тої агенції розмістили її анкету. Але наразі вона ще незаміжня - вибрала кар'єру, подалась робити бізнес у туризмі. Таке се ля ві.
Відповідь: Шлюбна агенція? А фото в пп мона:shy:,бо я вже тоже втомилась від самотності...,може якраз шо вийде і ви будете на весіллі гуляти
Відповідь: Заміж за іноземця Дівчаточка, а навіщо вам ці іноземці? Я наприклад просто не уявляю як би я жила з людиною з абсолютно іншим ментилитетом та багато іншим. Хоча звичайно бувають і гарні випадки. А ось умене є подруга котра вже 15 років проживає в США, а заміж 2 роки назад вийшла знаєте за кого??????!!!!! За хлопця (ну чи вже мужчину) УКРАЇНЦЯ та ще й він сам зі Львова з Сихова Як я довго сміялась та тішилась за них А раніше вона також зустрічалась з амареканцями і коли вона приїздила до Львова, то я її розпитувала ну як і що? А вона мені заважди казала:"Ну що тобі сказати... так собі:8:" І це все при тому, що вона вже стільки років там живе, навчалась працює. А ось коли познайомилась з своїм чоловіком, то сказала:"Своє є своє. Принаймі не сміється з мене коли я хочу смаженого соняшного насіння в лушпиньках" Ось така історія. А так взагалі всім бажаю успіху в особистому житті. А щодо знайомств по інтернету для одруження...... Ну невірю я тай годі. Як можна думати про особисте, коли ти не відчуваєш тієї людини: ні подиху, ні очей, ні запаху, ні стилю мовлення та багато ін. Це ж все так важливо. Інколи просто в очі глянеш і десь в низу живота АХ і ВСЕ, ну хіба ж може таке бути в неті? Думаю, що ні.
Відповідь: Заміж за іноземця Ну, я думаю, що в ті, хто знайомляться в неті, все-таки бачаться перед весіллям, а не зразу в ЗАГС їдуть
Відповідь: Заміж за іноземця А мені, наприклад, завжди цікаво було, чому наші такі красиві, видні, роботящі, жіночні і найнайкращі жінки в світі обирають собі в чоловіки іноземців? Чому наші не цінують нас таким, як ми є? Найобразливіше ставало, коли бачила красиву молоду чи так скажемо, "в соку" жінку і поруч з нею страшнючий, "пожмаканий" італієць? Завжди думала:"Ну як? Чим він її привабив? Як таке може бути?" Одного разу не витримала і спитала в такої парочки. На що мені жінка відповіла:"Дівчата, ви би знали, як вони вміють на руках носити! Як вони вміють показувати, що вони тебе цінують! За будь-що, що ти для нього зробиш, він вдячний. А наші?..." Не знаю, може це і так?