Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. Rona

Rona Мама-йожик

@Lasti ну, я в незвичній обстановці теж поводжусь дещо дивно))) мабуть то так з боку виглядає, а почуваюсь ще гірше. А якщо "нарізати" таких фрагментів з життя і зліпити в купу, то вийде, що я якийсь фрік :)
    Та, і моє таке спостереження: все, що нас дратує в іншій людині, як лейкопластир (моя подруга придумала порівняння) вказує на власну болючу точку.

P.S. насправді мені глибоко всерівно яка людина Анетті, за нею цікаво спостерігати.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Lasti

Lasti Well-Known Member

Дратує? Та нє. Мені просто не подобається поведінка Анетті. І я не розумію того пісяння по колінах з її приводу. Хоча щодо зовнішності розумію - ну дуууже красива кобіта. Це раз.
    Два. Мене дратує стільки варіантів поведінки людини, що якщо уявити, що все це є в мені, то навряд чи хто б вижив поряд зі мною. А нічо. Живуть))))
    І три. В цій темі можна писати лише хвалебні оди "прекрасно-глибокій" Анетті?

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Саме так :girl_haha: :girl_yes:

• Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Lasti

Lasti Well-Known Member

@Jusi, пункт правил ДП, який регулює це питання, в студію, будь ласка :dirol:

5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  6. Lasti

Lasti Well-Known Member

то я чекаю)))))

7. Rona

Rona Мама-йожик

То всьо задавнене і заліплене пластирями, тому ззовні виглядає дуже навіть пристойно ;) не ображайтесь, ми всі такі, кожна зі своїм "багажем".
    Щодо п.3, кажіть-кажіть, мені цікаво почитати альтернативну думку, так і до правди можна бодай наблизитись :)

8. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Ото кобіта на тому шоу зробила собі ім'я .напевне за піаром туди всі і йдуть.хто хоче хлопа знайти багатого,а хто в шоубіз чи модельний бізнес .відсоток тих ,хто прийшов туди за коханням певно дорівнює нулю.

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Мені здається, що хто-хто, а Анетті не йшла туди за піаром. Просто вона така людина, яка дійсно прийшла відкрити себе з нової сторони. Можливо я й помиляюся, але в це вірю.
    --- дописи об"єднано, 3 Червень 2016 ---
    ...Взагалі я не стежу за новинами в цьому напрямку, але цікаво чим зараз займається Анетті після закінчення шоу, чи відкрила для себе щось нове...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Я вже писала, що попередні два роки дивилась російського холостяка, а цього року мене тільки на два випуски вистачило, щось геть не цікавим видався:scratch_one-s_head: Але дізнавшись про результат фіналу все ж вирішила глянути... ну що тут скажеш, о там дійсно грандіозний фінало_О холостяк (Олексій Воробйов) не вибрав нікого... і завжди з розбитим серцем залишається одна з дівчат, а тут його розбили холосляку (ну принаймі ранили, це точно). Сам сезон звичайно слабший від українського, особливо з технічної сторони (бо що б не казали, та СТБешники "боги" монтажу і красивої картинки) і Воробйов далеко не ідеал і ще той ловелас:))) але мені дуже сподобалось, що він не намагався видатись кращим ніж є насправді, не підлаштовувався під роль "принца", а просто говорив і робив те що хотів і відчував в даний момент, одним словом - жив емоціями.

• Подобається Подобається x 3
  11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А як це зробили, якщо він нікого не вибрав? :scratch_one-s_head:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ANANASIK

Постараюсь коротко описати суть:girl_wink: Одна з фіналісток йому дуже подобалась з самого початку, одразу до неї було особливе ставлення (він навіть сказав, що після першої вечірки зрозумів, що вона буде у фіналі), а під кінець мені здається навіть закохався в неї. Та вона досить холодно і стримано до нього ставилась... і на фінальному побаченні він її прямо запитав, що вона до нього відчуває (можна сказати, намагався просто видавити це з неї), а вона сказала приблизно так: "Ти хочеш почути що я люблю тебе? Ну не люблю я тебе..." і це для нього був дійсно удар. Потім вона почала пояснювати, що любов будується поступово, але для нього ці всі слова вже були зовсім не важливими, бо він людина дуже емоційна і вірить в любов, яка просто спалахує, зароджується імпульивно, любов з першого погляду... а не будеється і намагається її зліпити. Інша дівчина сказала, що закохалась в нього, але він не міг сказати цього їй у відповідь, тому відпустив обох. Після прощання з цією, яка йому подобалась він навіть заплакав... дехто називає це акторською грою (може бути і так, я не знаю), але мені чомусь здається, що він дійсно щось до неї відчував і якби вона проявила свою любов, то він би її обрав і спробував бути разам. Ну це все так, суто мої висновки і бачення ситуації:blush: Можете глянути, місцями трохи нудновато (особливо церемонії троянд, я на перемотці дивилась:mocking:), але були і емоційні моменти, що навіть сльозу пустила:girl_smile:

Останнє редагування: 7 Червень 2016
  13. Megerinda

Megerinda Active Member

Майже як в Іраклі зі Сніжаною. Якби вона проявляла до нього хоть якусь увагу, то він напевне її би вибрав.

14. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Якби Іраклі навіть і вибрав Сніжану, то (як на мою думку) їхні відносини швидко б закінчились, Сніжана не щира дівчина. А тільки на сексуальному потязі стосунки довго не протримаються.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. ANANASIK

Вчора дивилась відкриття Міжнародного кінофестивалю в Одесі і так насміялась, коли почула як на червоній доріжці, Анетті оголосили: "переможниця шоу "холостяк", Анет", а Іраклі з Альоною: "учасник шоу "холостяк" зі супутницею":haha:
    k6N7upKgGec.jpg uyJI4q8U_RM.jpg TlEcGGPmzNw.jpg

• Подобається Подобається x 6
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  16. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А я там була присутня, в першому ряду :yahoo:
    :dance3: Яка в Анетті неймовірна посмішка, вживу вона ще магнетичніша :blush: Ми там кричали, пищали, скакали :))) Навіть Іраклі було приємно бачити ;) Буря емоцій і вражень :girl_dance:

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

@Jusi, а фото ще маєте звідти???

18. ANANASIK

@Jusi, вау, ну нічого собіо_О Це мабуть вана вам рукою махає) 3FiE176GjjQ.jpg а на вечірку в Київ їдете?:girl_wink:

Останнє редагування: 19 Липень 2016
  19. ANANASIK

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я чула краєм вуха, і дуже би хотіла, але трохи страшно самій їхати в Київ, де я нічого не знаю. Ось з компанією, то залюбки :girl_dance:
    Може бути, бо я якраз там стояла :girl_blush2:
    В мене теж є пару фото, але не анфас :girl_sad: Тоді було не до фотографування :connie_pull-pigtail