Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дівчата, а ви звернули увагу на Аню, якою вона "красуньою" була на церемонії?:girl_crazy:

Останнє редагування: 2 Квітень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Arika

Arika Well-Known Member

І так, зроблю я свій прогноз трійки фіналістів: Анеті, Сніжана і Альона. Думаю, що найближчі, хто підуть: Рита і Аліна, а потім і Наталяз Аньою. Мені найбільше імпонує Альона, така весела, оптимістка, зовні дуже подобається, але трохи за молода як на мене для Іраклі, їй би ще так років з 3-4 додати, тоді б було ок. Навіть не знаю, хто б був ідеальним для нього.... Анеті зовні подобається, а от вчинки її не зовсім не розумію....як на мене то трохи дивна вона......

• Подобається Подобається x 3
  3. Arika

Arika Well-Known Member

ага, особливі вразили її "ніжні" губки ))))))), зовсім мені не сподобалася....

до речі, показували анонс наступного випуску? бо я щось не бачила

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Показували. Буде Іспанія, буде хтось топитись і купа крокодилячих сліз:girl_cool:

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А плакали вони там всі через те, що дізналися про поцілунок Іраклі і Альони, вона сама ж і розказала.

7. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

А звідки знаєте?:girl_wink:

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відео в неті від СТБ бачила, Наташа плакала, жалілася, мол як так можна, він зі мною а потім з нею цілується...
    --- дописи об"єднано, 4 Квітень 2016 ---
    Холостяк 6: Иракли Макацария признался, что расстался с девушкой из-за ревности

• Подобається Подобається x 1
  9. Demetra

Demetra Well-Known Member

А коли це він встиг з Наталею поцілуватись?:girl_haha:

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

вони не цілувалися, вона казала, що вони так мило бесідували, а він потім цілується за стіною з іншою

11. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Глянула я дівчата в неділю від "нічого робити" російського холостяка, в мене шок... виглядало це все як якась театральна, комедійна постановка:girl_crazy: Цей Воробйов так штучно говорить і поводиться, наче роль виконує, та ще й погано. Дівчат відбирали напевно за критерієм: головне щоб найрізноманітніших... там і дівчина на інвалідному візку, і лезбіянка, і ніби то трансвестит (а може і ні, одним словом я так толком і не зрозуміла)). Одягнуті всі не у вечірніх платтях, а хто як. Дуже не приємний закадровий голос. Не знаю, може там режисер помінявся, бо минулі два роки значно краще було. Так що наше шоу "Холостяк", порівняно з цим, просто шедевр)) ну і сам Іраклі звісно, не до порівняння:girl_tender:

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Chekay

Chekay Well-Known Member

бачили новий віодеоанонс? Судячи зі всього наступний випуск має бути цікавим
    Знайшла в неті кілька описів наступної серії - обнадіює, але тут не напишу - бо зараз будуть возмущатися, що забігаю наперед:girl_blum:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. ANANASIK

я бачила:girl_wink:ух, вже не можу дочекатись п"ятниці:connie_pull-pigtail

14. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Дівчата , я сьогодні думала - ну чим же можуть нас в цьому сезоні здивувати в Холостяку.... і подумалось - ну хіба с*ксом ... Іраклі з Анеті.
    а Ви як думаєте ?

15. Chekay

Chekay Well-Known Member

та все може бути, але якщо таке і відбудеться, то для мене то буде тільки підтвердження того, що Анетті актриса, і ті її причуди - то гра на публіку. ІМХО - щось мені не віриться, що вся така "целомудреная девушка" 24 роки ні-ні, а тут на шоу ще з купою учасниць, плюс остаточно невідомо з чиїм чоловіком і під прицілом камер вдруг вирішить здатися, віддатися і т.д

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  16. ANANASIK

Я десь в інтернеті прикол прочитала: що може це все в Іраклі з Анетті дойде до сексу, а ми всією країною будем їм свічку тримати:haha: і ще багато висловів такого типу, так насміялась))
    --- дописи об"єднано, 6 Квітень 2016 ---
    Та навіть якщо так, то це не буде новинкою (ну хіба те що в Анетті це вперше)... в третьому сезоні в Іскорнєва з Станішвською був секс, ще й здається вона завагітніла... це показували на пост-шоу, якщо я не помиляюсь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Та нуууууо_О
    Хтось знає чи то правда, чи є дитина?

18. Demetra

Demetra Well-Known Member

А ви сховайте під спойлер:). Бо мені дуже цікаво!
    Притримуюсь думки, що в Іскорнєва таки нетрадиційна орієнтація, хоча доказів немаю:))). Тому та історія це піар хід і ніякого сексу не було...

19. ANANASIK

На цьому ж пост-шоу сказали, що у неї був викидень. Але це я так по старій пам"яті говорю, може щось і переплутала.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Chekay

Chekay Well-Known Member

тоді на постшоу, чи то вже на пост шоу до іншого сезону, були присутні здається всі причетні Іскорнєв розказував що Яна завагітніла, взнали вже після закінчення зйомок, переможниця все зрозуміла і відпустила його до Яни, але в неї стався викидень, вони поплакали і він пішов до тої Іри, здається, з якою потім піарили свої клініки - Санта Барабара........ а от чи то все правда - то вже ніхто не скаже
    --- дописи об"єднано, 6 Квітень 2016 ---
    @Demetra, кинула ссилки у відгук

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1