Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. DIVA

DIVA New Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

а я чула що Сажа заміжня. незнаю наскільки це правда.незнаю наскільки це правда.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

допит, звичайно, Сашин - не найкращий її "кАнЬОк". але ви ж бачили, як Макс "літав" за нею по тій джакузі,а та хіба очима стріляла. він не шукає м"яку, спокійну, тиху, "покладисту", його такі шустренькі приваблюють, за якими побігати трішки треба.
    хоча на вроду Саша мені не гарна порівняно з Яною.

3. rusichka

rusichka New Member

Єдине що мені в Саші подобається, то її мордочка:girl_crazy:

4. marianast

marianast Well-Known Member

Я прямо бачу як він стоїть біля джакузі з криками :"Больше секса, зрітель нє вєріт! Макс, ти мужик ілі вашшє танцор?"
    А доця зачьотна, вся в татка.
    Навіщо батькові так розкручувати дочку? Не простіше купити їй якусь "Неймовірну правду про зірок" і т. д. і мати спокій?
    А пам"ятаєте, коли Марина (здається) говорила про сексуальний потяг до Макса, як Саша обурювалась? Бо це шоу :"будєт сматрєть бабушка, бла-бла-бла". ....Хіба тато -олігарх нині знеструмив район де живе бабушка і бабушкині пАдруги :)

5. rusichka

rusichka New Member

Я також не дуже вірю в це продюсерування, але я не бачу ніякого звязку, крім сексу, між Максом і Сашею.:girl_smile:

6. Krapochka

Krapochka Member

А звідки ця інформація, що тато Саші - олігарх??просто цікаво..хіба олігархи живуть в багатоквартирних будинках з тісними кімнатками..чи також орендована квартира?:)))

7. Angel

Angel Well-Known Member

а який би нормальний мужик того б не робив,вона влізлась поміж ноги йому і очками хлопала))

8. marianast

він сам сказав,що відчуває себе 17-ти річним. А що ще треба в 17
    щоб прищами не пообсипало і на клуб пару гривень було?

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

10. marianast

Усна народна творчість втомлених проектом,але приречених ту заразу додивитись

11. rusichka

rusichka New Member

Десь порядка на 90-х сторінках, одна дівчина писала, що ніби її знайомі були в карпатах на базі,якщо я не помиляюся "Вежа Ведмежа" де знімався проект, і там їм розказували що це все по сцинарію і дівчата бігали з листочками, вивчали сценарій, і продюсер - батько Саші. Наскільки це все правда, не знаю)))))

12. Angel

Angel Well-Known Member

та причому тут??дівчата пишуть шо вона поправилась,а мені навпаки схудла(з пишки))

13. Krapochka

Krapochka Member

А бажання докопатись до правди не зникаэ)) менi здаэться,що це все неправда.тим бiльше, якби справдi в Карпатах виявили, що продюсером э тато Сашi, всi решта дiвчат розумiли б, що в них нема шансiв..а в щирiсть почуттiв Яни i Марини наприклад я справдi вiрю)

14. Fechka

Fechka Member

Ого! Кульмінація назріває!!!!!!!!:girl_claping:

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

я теж...:d23:

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

гадаю таки поправилась...:girl_in_dreams:

15. terezka

terezka котяка-вишивака

та вони таки всі поправились за час проекту, просто на комусь більше видно, а на комусь менше

16. wind

wind New Member

Все-таки так надіюсь, що Макс обере Яну.... Вірю в щирість її почуттів, та й він виглядає таким закоханим поряд з нею...)) А з Сашею, мені здається, він досить напружений і грає роль, так як, зрештою, і Саша. Їй потрібна лише перемога, так як казав її тато, що вона звикла тільки перемагати, і ще ніколи не зазнавала поразок.

17. Музик

Музик Мартуська

а мені не сподобалась каблучка, яку він обрав, там красивіші були, та й фраза, що почуттів іншої не вистачило мене бісить. він дівчат обирає не за те, як сильно вони його кохають, а за свою приязнь

18. Fechka

Fechka Member

Справді.... Це ж "БРЄД!":girl_mad:!!!!!!!!!!!!!

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Каже мій чоловік, що переможницю шоу, буде визначено за допомогою SMS - голосування :girl_haha:.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Як мені шкода Яну:sad:

Статус теми:
Закрита.