Сімейні стосунки....з роками..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Chortenia, 25 Червень 2009.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Сімейні стосунки....з роками..

Золоті слова!!! Юстинко, я це зрозуміла вже тоді, коли мій Ромко категорично перестав мити посуд, бо я йому показувала, де недомито:girl_sad:.

• Подобається Подобається x 3
  2. kati

kati Well-Known Member

ну я наприклад вважаю, що чоловкові всервно не місце на кухні,за витянком коли чоловік любить приготувати щось смачненьке для гостей, особливо знаю чоловіки майстри в приготуванні м"яса.
    А так, каструльки/банячки....то все таки не чоловіча справа

3. kitka

kitka Well-Known Member

Згідна, і ніколи не наполягала, щоб він мив за собою чи не за собою. Але бувають ситуації, коли би дуже здАлося, щоб ще дві руки на кухні були. А пропозиції то уже нєт, тіпа "давай може я помию".

• Подобається Подобається x 2
  4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

О, то я завжди говорю, що так як мій чоловік побрибирає, то такої чистоти мені не досягнути ніколи, він так тішиться. Але то кухні не стосується, рівно як і сантехніки, якось в нас так склалося.

• Подобається Подобається x 1
  5. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ніхто не говорить про те, щоб чоловік зайняв наше місце на кухні. Безперечно, що прибирати-готувати-прати краще і якісніше виходить таки нашими руками. Але, коли в тебе перед носом вагітний животик або ти цілий день зайнята з малою дитиною і вдома під вечір - армагедон, повірте, дуже вигідно і зручно, коли чоловік має бажання допомогти і зайнятися бабськими справами. Тепер розумію, що хочу зберегти цю його якість з роками. Звичайно, що і від заробляння грошей чоловіка теж ніхто не звільняв.

• Подобається Подобається x 13
  6. viltis

viltis Well-Known Member

Читаю Ваші дописи і розумію, що мені попався ЗОЛОТИЙ чоловік! Він і їсти зробить, і попрасує, і зашиє собі якусь маленьку дірочку, і з малим возиться, і мені допомагає, і посуд може помити ( крім сковорідки --він її просто ховає :))

І нічого мені не каже, коли в нас той самий АРМАГЕДОН...
    От -то собі виховала:haha:))

• Подобається Подобається x 20
  7. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

мій декілька днів не працював,дома сидів,не було що робити йому...
    так він собі штани підігнув!Уявляєте?!і то так акуратно,що мені рідко так вдається:)
    посуд аткож миєм,картоплю чистим,чай робим з канапками(мені:))
    тьфу-тьфу-тьфу

• Подобається Подобається x 13
  8. MaryF

MaryF Well-Known Member

І мій чоловік все робить, але не сам треба його попросити. Правда сорочки я йому сама прасую, бо один раз як попрасувавіти, то мені з ним стидно було по вулиці йти (я замітила, коли ми вже далеко від дому були), він просто вирішив попрасувати тільки з переду бо з заду казав, що "майже" не помята

• Подобається Подобається x 8
  9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Та якщо попросити і мій може і чай, і канапки, і попрасувати - але якось щоб з власної ініціативи, то ні. Він в мене ще тих переконань давнішніх - про роль чоловіка-здобутчика.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ну у мене теж місцями майже золотий чоловік - він теж сам прасує, бо я не люблю сорочки прасувати, ще й мої деколи прасує, посуду миєм по черзі, варю я, але КОЛИСЬ чоловік теж варив...З часом я це упустила, тре виправляти....Прибираєм в хаті так - 5 днів я, щодня, а на вихідні чоловік. На дрібні покупки ходжу я сама, на великі - разом. Це щодо побуду, а у всьому іншому стосунки просто стали інші, не кращі, не гірші....просто якись інший рівень, ще не визначилась, задоволена я, чи ні....ну а романтика то однозначно пропала і дрібні подарунки теж. хіба на великі свята і то коли я майже прямим текстом то скажу.....

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

100% можу так само сказати про свого чоловіка.:girl_claping:Інколи,дивлюсь на нього,порівнюю з чоловіками подруг,знайомих, і тішусь,що саме він моя половинка,мій ніжний і добрий вихованець:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 5
  12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Так красиво сказано:girl_in_love:!!!Так ніжно і любляче:girl_in_love:!!!клас:girl_flirt:!я собі аж занотую той вислів))):girl_in_dreams:

13. Mokka

Mokka Well-Known Member

але то швидше не виховала, таким теба народитись, або мама таким має виховати, бо як показує практика, чоловіки рідко піддаються такому кардинальному перевихованню.
    Але якщо так, то вам тре медаль :girl_smile:

14. Юська

Юська Well-Known Member

Я так люблю коли чоловіки щось вміють на кухні робити,:girl_in_love:
    а мій нічогісінько навіть чай зробити:girl_mad:
    мамочка так синочка навчила,що мене деколи аж кров заливає:girl_devil:

15. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В цьому році ми відсвяткували 5 років подружнього життя, порівнюючи наші перші роки, скільки там було непотрібних емоцій, пустих образ, притирань - зараз наші стосунки дуже гарні, спокійні, врівноважені, ми розуміємо один одного і не чіпляємося до дрібниць, але куди зникла романтика???
    Куди зникло моє бажання щось вигадувати, влаштовувати романтичні вечори, отримувати квіти?
    Чи поява дитини мене так змінила чи все таки з роками все проходить?

16. SemanaV

SemanaV Member

Знаєте, мій чоловік майже нічого помагати не хоче, хіба інколи. Та з часом я почала дивитись на це інакше. Я бачу, що він приходить змучений і мені хочеться щоб йому стало краще, я не заставлятиму його мені помагати. Він поможе мені завтра, я знаю, коли буде посміхатись. Романтики, такої як у романі, не має, та тепер через декілька прожитих разом років, я її не вимагаю. Він просто не вміє так, він робить по іншому. Я стала впевнена у ньому, стала спокійніша, я знаю він мій добрий, хороший, вредний і всякий але мій і буде зі мною.

17. Відповідь: Сімейні стосунки....з роками..

З погляду 32-х річного сімейного стажу мені трохи смішно читати ваші сентенції про сімейні стосунки.Недарма в народі кажуть,що на віку,як на довгій ниві.Головне,не втратити на цій ниві свою любов і зберегти добрі відносини.І ще згадую народну мудрість:"Не хвали третього дня,а хвали третього року".

• Подобається Подобається x 1
  18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мої батьки вже 34 роки разом. І також за молодості по всякому бувало: і грошей не вистарчало, і батько 11 (!) років був на заробітках на Камчатці, я всю школу була без тата, і сварилися, і мирилися. Але от дивлюся на них (мамі на днях 55, татові 56) і милуюся. Люди зберегли повагу, віру і бажання бути разом. Тримаються купки так міцно-міцно, оберігають одне одного, живуть одним життям.
    Моїм сімейним відносинам в грудні 3 роки. Я вже можу сказати, що вони змінилися. Поява дитини через 9 місяців після весілля дуже нас, як правильно сказати, організувала, згуртувала, витіснила все лишнє. Не бачу когось іншого біля себе.

19. Kecan

Kecan New Member

Абсолютно з вами згодна. Вплив мами на виховання сина на першому місці.

20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму