Відповідь: Смачніссімо! Зорянівонько, дякую! Нам носила раніше все дрібне печиво одна кондитерка. Але потім почала рідше приносити, бо має багато заказів на весілля, інші забави. А люди просять. Тому я вирішила зробити кондитерами своїх хлопців. Сидять вдома, скучають від безділля, думають, де би гроші заробити на свої дрібні розходи. От мені і прийшла в голову ця ідея. Я їм тісто готуватиму, а вони з тою дрібнотою нехай бавляться. Побачимо, що з того вийде. Як не дав Бог доньок, то нехай хлопці то роблять. Додано через 2 хвилини Забула запитати. А буряком не буде нести від них? Бо вона теж такі буряковощокі приносила, але я не питала ніколи, чи то фарба кондитерська, чи буряк.
Відповідь: Смачніссімо! Ой, ті персики дуже цікаво робити і вони такі гарнюні виходять, всі різні. Думаю, хлопцям цікаво буде! Успіху!!! Додано через 48 хвилин ... Якщо робити 14 кульок (7 персиків), то вони будуть досить великими, можна і дрібніші робити.
Відповідь: Смачніссімо! Зорянівонько, нині спробували робити, а вони всі потріскалися при пЕченні. Ми так всі розстроїлися. І не знаю, що ж я зробила не так. І крихкі вийшли, що при вирізуванні серединки - розсипалися. Але тісто дуже смачне. Хлопці ті шкаралупки так з"їли. Але ж хотілося персики зробити...
Відповідь: Смачніссімо! А може я порошку до печива забагато дала? Бо Ви у рецепті написали : А я не знала скільки і дала повну чайну ложку.
Відповідь: Смачніссімо! Олю, думаю що просто муки було забагато - тісто засухе вийшло. Я коли беру перепис з України/Росії завжди чуть чуть зменшую муки бо вона у них інакша, а порошок до печива ви правильно дали бо вони переважно дають Др. Оеткер що в пакетиках а там якраз 7 гр, або 1 чайна ложка. Зараз гляну на перепис і ми вам його підкорректуємо. Глянула. Можна підкорректувати так, або додати сметани щоб було 100 грам або зменшити муку до 350гр. Я б просто зменшила муку. Тісто повинно бути дуже еластичне, навіть магковате.
Відповідь: Смачніссімо! Марусю, !!! Я також ще про муку думала, що може її було забагато. І навіть ті кульки погано скачувалися. Бачте, як то добре, що є кому підсказати. Дякую ще раз. Про результат доповім.
Відповідь: Смачніссімо! А я тут розміщу рецепт на файні горішки. Вже в реалі мені з ним допомогли. Так що і я ділюся з вами. "Горішки". 1 пачка маргарину для печива( в нас 1 фунт - 454 г) 2 яйця 1 склянка цукру 3 ст ложки майонезу 1 повна ч л соди, загашеної оцтом муки, щоби аж від руки відставало тісто при замішуванні Маргарин перетерти, чи посікти з мукою. Додати загашену соду, розбиті з цукром яйця і майонез. Замісити тісто, підсипаючи муку за принципом, написаним вище( щоби аж від руки відставало тісто при замішуванні). Тісто положити в целофановий мішок, щоби не сохло. Крем: Зварити добре ( не менше 2-х годин) три банки згущеного молока, вистудити. 1 пачку масла( знову ж таки в нас 1 фунт - 454 г) 1 пачку cream cheese( 1/2 фунта - 227 г) 1 склянка порізаних горіхів 1 ложку коньяку, або рому Якщо крем вийде зарідкий, додавати змелене на м"ясорубці "Зоологічне печиво". Скільки - будете бачити, яка густота вам подобається. Для крему основне, щоби масло розтерти з cream cheese, додати холодну "згущонку", горіхи, коньяк, печиво. Поставити крем, щоби захолов. Тобто крем навіть треба робити першим. Можна ввечері, а все решта вже зранку. Наповнити форми для горішків тістом тоненько, бо як загрубо, то тісто виросте і не буде місця для крему. Спекти "шкаралупки". Начинити кремом - "горішки" готові".
Відповідь: Смачніссімо! Я страшенно хотіла форму на горішки і мені чоловік привіз з України самопальну але там різні формочки. Робила власне таке тісто і вийшло дуже добре, але так як форма пресс то я мало клала, а тоді стиснула до купи і посмажила на вогні. Єдине що, через різні форми потім пацьканини багато аби краї пообрізати. А крем з сиром не пробувала але чула же файний.
Відповідь: Смачніссімо! Я формочки мамині взяла. Вона привезла восени собі зі Львова. Якісь такі бляшані і ті шкаралупки гарно відстають. Здається, що польські. Купила на Краківському.А до того мали алюмінієві, то не конче добрі були. А в Києві сходила всі магазини і базари і не знайшла. Якась жіночка мені сказала - "нє іщітє, оні уже в прошлом". Видно, що їхні господині вже собі "горішками" голову не заморочують. Додано через 2 хвилини До соку не дійшло, бо, як я писала, все потріскалося і з"їли напівфабрикатами. Але я думала натерти і буряк, і моркву і витиснути з них сік через марлю.
Відповідь: Смачніссімо! ага... мені сказали що ней тіко я їдна сі така лишила в гАмериці, що сама всьо роб*ю.
Відповідь: Смачніссімо! Відкривайте по тому бізнес просто з хати. Не будете так далеко на роботу їздити. Та кондитерка, що нам носила так скоро тут розкрутилася на тому дрібному печиві. Бере за кожну позицію по 65-85 центів. А як люди замовляють по 5 видів тої дріботи і на весілля з 500 чоловік... От навіть нам не хоче робити, бо стільки замовлень має. Думаю, що вартує пацькатися.
Відповідь: Смачніссімо! А ми завжди сирник пекли. А того року ні сирника ні чогось іншого не буде, бо маля не пустить надовго (це відмазка) і духовка не працює А так хочеться домашньої випічки... Королівського особливо
Відповідь: Смачніссімо! Так як була м хора четвер і п*ятницю, то спекла лишень цвібак, пляцок з яблуками і трускавковий торт. Сестра зробила жидівський сирник без муки - дуже смачний.
Відповідь: Смачніссімо! Олю, то треба для тіста нашу 250-грамову пачку маргарину, чи 454 г? Що таке cream cheese і чим його можна замінити в українських умовах?
Відповідь: Смачніссімо! Пачку на один фунт. Тобто майже пів кг. Така сиркова маса. Але не знаю, чи є щось аналогічне в Україні. Додано через 13 хвилин Ось тут все про всі види cream cheese-у. http://www.kraftfoods.com/philly/products.htm
Відповідь: Смачніссімо! Нанесли мені вчора гості купу бананів, спекла швиденько пляцок. Отже, 200 гр маргарини 1 склянка цукру 2 банани 2 яйця 2 склянки муки 1 ч. л. порошку до печива 1 пачка ванільного цукру. Маргарин перетерти з цукром, додати яйця. Банани почавити виделкою, з"єднати всі складники і пекти десь хвилин 40. Полила зверху шоколадною помадкою, а бананом пахне на всю хату.