Відповідь: Сни під час вагітності хм.. а мені хіба еротика сниться, і то така що самій про таке встид думати
Відповідь: Сни під час вагітності а мені до вагітності з серпня місяця почалось снитись що я вагітна і живіт такий великий,а другий сон снився що в нас були свекруха з свекром а я вийшла з тестом в руці а там \\ полоски.
Відповідь: Сни під час вагітності І мені велика така риба снилась в чистому-пречистому озері і така собі плаває, здається руками зловити можна. Чоловік тільки вудочку закинув зразу клювало, підхожу, а в нього вже повне відро. Через 2 тижні тест вже 2 полоски показав, хоча тоді я на той сон уваги дуже не звернула. Так що тримаю за вас кулачки
Відповідь: Сни під час вагітності мені часто під час вагітності сниться що я вже народила))) самі роди, малеча, роддом...
Відповідь: Сни під час вагітності Мамі під час вагітності (коли була хіба підозра на вагітність, ще не підтвердждена) снилася маленька дівчинка, яка говорила "Збережи мене!" (просто першу дитинку не вдалося зберегти)
Відповідь: Сни під час вагітності Снилось цієї ночі що я їя дуже смачну і запашну булочку. Проснулась такаа голодна
Відповідь: Сни під час вагітності Нині вже в котре бачила увісні що нородила дочку ( хоч прогнозують мені хлопця) з довгими ногами і хвилястим волоссям. Тримала іі на руках і казала що буде спорцменкою
Відповідь: Сни під час вагітності А в мене зараз часто еротика і то така правдоподібна, що просинаюсь від наслідків
Відповідь: Сни під час вагітності Снився мені сон цієї нічі. Пішли ми з сином на планове УЗД, лікар водить датчиком по пузі і я бачу на весь екран таку велику хлопчачу пісюху. Лікар каже що у нас гарний хлопчик росте, старший так радів, плескав у долоньки, і я так плакала від щастя))) Тепер чекаю на УЗД
Відповідь: Сни під час вагітності А мене вже покинули еротичні сни Вже близько місяця нема їх Напевне це більше властиве для першого триместру... А сьогодні снилося, що я народила всього за 3 години і без розривів Народила дівчинку. Потім дитина ніби трошки більшенька, сидить і я питаю її, як тебе назвати і кажу: "Скажеш так або ні" Називаю ім*я Іларія - дитина каже "Так", називаю "Злата" - каже "Ні" Ото вже наснилося Потім переживаю, що я дитину 4 дні грудьми не годувала, бо забрали від мене до бабусі і напевне кашками якимись годували. Ото вже схвилювалась я... Все, що в голові крутлось - то і наснилось! А з іменем - я в шоці! Про Злату колись думала, а ім*я Іларія було на слуху після новин, що співачка Іларія заміж вийшла
Відповідь: Сни під час вагітності В мене по спадковості від мами і бабусі передались стрімкі пологи, при першій В снилося що не добігаю до БП і тримаю руками, десь так все і було в дійсності. І цього разу мала недавно сон, що вже в дорозі вродила і навіть не відчула як це сталось, тільки чую мокро Родилась така смуглява дівчинка, з довгим чорним волоссям, ну чисто чоловікова сестра Снилось в ніч перед УЗД, до того думала що хлопчика ношу
Відповідь: Сни під час вагітності Мені снився такий дивний сон, який мене дуже вразив: ніби мене дуже побив мій свекор. Так детально і прицільно бив, що я прокинулася страшно зла на нього. Дзвоню свекрусі і кажу: снилося мені, що ваш чоловік мене дуже побив. Якийсь такий неприємний осад залишився після сну. А вона сміється і каже, що то сон зовсім не поганий, а означає, що хтось скоро приб'ється до нас. Тобто поповнення буде. Ну, тут засміялася вже я, бо нічого такого не планували. Але через тиждень дізналася, що вагітна. Отакі народні прикмети.
Відповідь: Сни під час вагітності А от мені сьогодні наснилося, що знайома вагітна і вже на такому великому терміні.
А мені еротика не снилась. Може одного разу за всю вагітність. Натомість останній десь місяць (зараз у мене 32й тиждень) сниться така х**ня, що прокидаюсь, і думаю: краще б взагалі не спала. Кошмари, в яких хробаки, якісь болячки, маніяки... Спокійно проспати всю ніч можу тільки якщо за день страшенно втомлюсь. Або гормони мозок з'їдають, або малувато позитиву... o_O
ох, а вмене цеї ночі була санта-барбара зі мною в головній ролі :D ну всякі єралаші то мені часто сняться, але щоб аж такий сюжет... Короч, сниться, що я нібито вагітна, але ще незаміжня і маю при тому 2 кавалєри (!!!), один з яких, мій теперішній чоловік, і я точно незнаю від кого то дитина, а строк піджимає і хочу до народження вийти заміж , от і думаю за кого!! Той, що мій теп. чоловік мене любить, ми разом давно, але переймаюся, що як то не його дитина і якшо то виявиться після її народження, то він мене звинуватить в обмані і кине. З другим я ніби недавно , в нас все добре, але думаю, то на початках завжди все добре, а потім хто зна як воно буде, ризиковано за нього! Народ, яка я була щаслива, коли прокинулася і второпала , що біля мене хропе таки МІЙ чоловік, я вже заміжня і дитина в нас точно спільна!!!
Чекала, коли то почнеться Я про пологи уві сні Так от вже кілька разів мені снилося, що приїхала і народжую, вчора було щось схоже, але до кінця процесу не було, просто такими уривками. Вже підсвідомість, бачу, готується та і я частіше про пологи, напевне, думаю...