Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дуже прошу згадати у молитвах вчительку моєї сестри Ольгу, яка нині померла... Нехай спочиває з миром, насправді чарівна людина...
    І за мою сестру Ліану, аби справилась з тим сумом, бо переживання їй зараз трохи недоречні. Дякую.

2. zetta

zetta Well-Known Member

Згадайте в молитвах Ігора. Затягує його в якусь нечисть, дуже озлобився, має шизофренічні ознаки. Хай Бог допоможе йому знайти мир в душі та врятує від лихого.
    дякую.

Останнє редагування: 9 Травень 2013
  3. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Знову потребую молитви, помоліться, будь ласка, за моє здоров'я і мій душевний стан, щось мучить мене і душа неспокійна (Марія). Дякую усім небайдужим.

4. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я моєї донечки - Іринки, має високу температуру, сильно мучиться вночі, плаче, не може заснути. Лікарі кажуть, що то якийсь вірус. Дякую всімм, хто згадає в молитві.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу молотву за здоровя моєї мами Галини, знову захворіла. В суботу простудилась і до сьогодні не може ніяк вилікуватись і чим день тим гірше.

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Прошу молитви за здоровя донечки Злати, захворіла, дуже зле себе почуває. Дякую.

7. Freitag

Freitag Active Member

Прошу про молитву за свій душевний спокій і здоров'я чоловікової мами. Дуже дякую всім.

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Прошу згадати в молитві мою Анюту, рве вже другу добу, боюсь, що можемо попасти в лікарню, бо покращення немає. Дякую.

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Марія) йду сьогодні на УЗД, щоб все було добре з малявкою. Дякую усім небайдужим.

10. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Прошу і далі молитви за донечку, таку солоденьку, якій сьогодні 2 рочки:girl_in_love: Щоб вона росла здорова, щаслива, добра, щоб все їй вдавалося і всього їй найкращого:smile:

11. glasses

glasses Member

Я прошу молитву за сина Святослава. Щось з нами не так, дуже капризний, заривається, не спить.
    І ще завтра йдемо до дерматолога, щоб не було там поганого висновку.

12. lanalv

lanalv Well-Known Member

Дівчата! Вкотре потребую Вашої молитовної підтримки!.Прошу помолитися за мене ,Руслана, нехай все в моєму житті буде так, як на то є Воля Господня,і за те ,щоб я змогла достойно прийняти Його рішення.Дякую величезне!

13. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, прошу вас помолитися за мою маму Надію - сьогодні їй поставили діагноз рак, який вже забрав у мене тата. Я ще сподіваюся, що діагноз не остаточний... Помоліться за її здоров'ячко, будь-ласка!

14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Прошу молитви за маму (Ірину) і тата (Василя). Щоб Бог дав їм терпіння один до одного і допоміг їм вирішити неприємну ситуацію, що склалася у їхніх відносинах.
    Дякую!

15. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Дівчата, дякую всім, хто за нас молився! Вашими молитвами операція в бабусі пройшла успішно (сьогодні виписують з лікарні), а ми з Павликом швиденько одужали.
    Але прошу вас ще підтримати нас молитвою за здоров"я моєї бабусі (Цвітанка), бо попереду ще тривала реабілітація. А також за покращення мого (Наталі) препоганого душевного стану та за мудрість попри все приймати правильні та виважені рішення.

16. glasses

glasses Member

Всім вдячна, нічого страшного не виявили в нас.

Сьогодні завдяки нашій спільній молитві вже значно легше, але прошу молитись і надалі.

17. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за свій душевний спокій (Наталія).

18. lawyer

lawyer Member

дуже прошу молитви за здоров'я Володимири

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

завтра зранку маленькій Мартусі робитимуть дуже складну операцію знову. дуже прошу про вашу молитву!

20. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу помолитися за упокій душі Софії ,яку зарізали в Італії .

Статус теми:
Закрита.