Прошу молитву за свою маму (Анна). Дуже складний перелом ноги, потрібна операція, а мама у важкому стані.
прошу про молитву за здоров*я чоловіка Ігоря-гайморит, синусит... оформили в лікарню, крапельниці і т.д. хай швидше і без ускладнень одужує. дякую
прошу молитви за одужання Катрусі, про Боже диво для маленької чудової дівчинки і ще прошу мене теж згадати в молитві (Юлія). Дуже потрібно не змарнувати шанс і зробити важливий крок вперед у своєму житті
Дівчатка, дуже прошу.. молитву за мою Ганусю (Марія-Анна). Від ранку рве. Навіть воду. І діарея. Лікар сказав що якщо ще й кока кола не піде - класти в інфекційку на капельницю. А також за моє здоров"я (Оксана). Гайморит і бронхіт. Дякую усім. Таки збираємось в інфекційну.
3й день нічого не їсть... вчора по обіді відпустили додому - але знову стало гірше. Вже під капельницею. Тепер те саме в малого. Андрій-Назарій. Температура, рвота, проносить ..
Прошу молитву за молоду жінку Любу, яка захворіла. Нехай Бог їй допоможе швидше одужати і забути про хворобу. Дякую Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk
Прошу молитву за шефа (Михайло). Забрала швидка, інфаркт... Нехай Бог пошле цій світлій людині ще довгі роки в доброму здоров"ї. Дякую.
Прошу молитви за упокій душі Павла, хороша і життєрадісна людина яку хвороба перемогла. Хай спочиває в мирі.
дівчата, дуже прошу молитви за свого синочка Максимка, який потрапив в лікарню. нехай не підтвердиться поганий діагноз. дякую всім
Прошу молитви за здоров"я, душевний спокій та рівновагу і захист від усілякого негативу (Олена). Дякую усім!
прошу молитви за здоров"я мого чоловіка Віталія, має струс мозку і травму ока. А зір в нього і так дуже поганий. І за мій спокій - Наталія. А ще за сина Андрія - бо перелякався дуже. (Сусід напав і побив чоловіка на очах в дитини)
Прошу молитви за мою тьотю Ольгу, зараз у дуже важкому стані, лікарі розводять руки, але я ще продовжую надіятись на чудо, дуже позитивна, порядна, любляча життя жінка, бореться з тяжкою хворобою. Хай Господь ще пошле їй здоров я, нехай вона ще побуде з нами