Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

irushka зі своєю купкою щасливо долетіли в Болгарію дякуючи спільній нашій молитві.

2. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дівчатка, прошу помолитися за здоров"я мого Данилка, завтра їдемо до лікаря на важливу для нас консультацію. Дякую.

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, завтра маю дуже важливе інтерв"ю, від якого залежатиме вся моя подальша кар"єра. Дуже прошу про молитву, щоб все пройшло успішно. Дякую.

4. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дуже прошу помолитися за свого синочка Володіньку. В бідненького підвищилася температура.

5. Радість

Радість Well-Known Member

Прошу про молитву за подружжя Марію та Володимира. В них двох виявили рак.

6. Seppy

Seppy Active Member

Прошу помолитися упокой душі моєї бабусір Павлінки. Вона сьогодні вночі померла після важкої хвороби.

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Прошу помолитися за справу, яка вже надто затягнулася і має для нас з чоловіком дуже важливе значення, завтра мала б нарешті вирішитися, хоча я вже у тому дуже сумніваюся. І за тих людей, які за неї взялися і обіцяють допомогти. Не знаю чи не обманюють. За їхнє здоровя. Спасибі Вам!

8. Harmony

Harmony Member

Прошу помолитись за Петра в якого підозра на туберкульоз

9. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

прошу молитви за здоров'я моєї донечки Вікторії

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу помолитися за мою Яну - порушення прорізування зубів, йдемо до хірурга, мають видаляти передній зуб, а може, й два. Дуже переживаю...:girl_impossible:

11. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Дівчата, сьогодні їдемо на море. Прошу молитву за легку і щасливу дорогу (Анна, Надія і Максим). Дякую.

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

Бог нас почув. Моя справа зрушилася з місця. Спасибі усім щире!

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дуже дякую всім за молитви - зуб Яні витягли без ускладнень.:girl_dance:

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров'я Магдалени і Штефка... хай болячки їх обходять боком, а дітки ростуть і посміхаються :)

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

Таня з Магдаленкою в лікарні, запалення:sad: Прошу про молитву за здоров'я

16. tasha

tasha New Member

Дівчатка, прошу за молитву моєї сестрички Анни, та за її дитинку, яка ще в животику (12 т), приїхали з Шацька, а в неї на другий день почалась кровотеча. Помоліться, щоб кровотеча припинилась і з плацентою стало все добре.

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Таня таки ще в лікарні з Магдаленкою..............нехай Магдаленка набирається сил та швидше одужує

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Дівчата, дякую всім, хто молився за нас з малечею! Магдаленка почувається добре, але завтра мають робити ще одну бронхоскопію під заг. наркозом. Слава Богу, у нас хороший хірург і анестезіолог, першу процедуру малеча перенесла нормально. Накачали її антибіотиками (і ще продовжують), відновлюємо паралельно мікрофлору. А от психологічний стан від перебування у лікарні відновити вдасться ще не скоро:sad: Вона вже всіх людей боїться. Сподіваюся, до кінця тижня нас випишуть вже!

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Всім хочу подякувати за молитву. Успішно пройшла перший тур співбесіди. Сьогодні другий, тому знову прошу про підтримку від вас. Спільна молитва направду дуже помічна.

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Дівчата, помоліться, будь ласка, за швидке одужання Марка, синочка Зоряни-Zoryanazirka. Бідоська наробив собі велику біду з пальчиком...:sad: Вночі робили операцію, наразі відпустили додому в гіпсі. Хай йому все заживе швиденько!
    --------------
    Ще прошу молитву за успішне лікування зубчиків мого Штефка, завтра (тобто вже сьогодні) будуть йому під заг. наркозом пломбувати майже половину зубів...

Останнє редагування: 17 Липень 2010
Статус теми:
Закрита.