Те, про що не прийнято говорити

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем La esposa, 1 Серпень 2011.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Те, про що не прийнято говорити

якщо ви будете в пологовий їхати з дому, краще робити вдома. В пологовому ( зокрема на Мечнікова) вам клізму на природні пологи робити не будуть ( максимум порекомендують касторочки випити чи самрму той же норгалакс собі зробити. Так як колись- звичайною кружкою Есмарха не зроблять). Але майте на увазі , що фармацевтичні міні-клізмочки (норгалакси і т.п.) так не почистять, як стандартна клізма з водою

2. zetta

zetta Well-Known Member

не повірите я теж )

за такі речі не варто хвилюватись

ну якщо вирішили , то краще дома... і якщо вас в пологовий не завезли алярмово... а так, пішов процес , збираєтесь -то я так робила перший раз.
    ну і не робіть тільки того задля якоїсь профілактики чи при найменших ознаках... воно може бути ще й не воно...
    а взагалі, не переймайтесь таким, повірте ви все відчуєте і все зрозумієте. А як ні... то нічого критичного не станеться.

Останнє редагування: 15 Січень 2013
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У багатьох організм сам очищується перед пологами. Доволі природня частина процесу. ;)
    Що то значить прогрес. Раз щось придумали - треба тим користатися. :girl_crazy:

4. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Я от і сама думаю чому. В мене і теперішні проблеми з туалетом більш за все мають психологічну природу. Ну не можу я ніде сходити крім дому. А як перетерпіти раз-другий, то вже потім і тиждень не зможеш. Тому для мене покакатися, десь, при комусь , та ще й не у підходячий момент дуже болісно для психіки :xaxa:

5. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

дівчата, перепрошую за інтимне питання, але

6. daisygirl

daisygirl Member

Я питалась в лікарки, чи можна буде зробити собі самій вдома клізму, вона сказала, що ті клізми роблять вдома в разі якогось невеликого запору, а перед пологами не варто. То вже або нічо не робити, або вже в лікарні. І казала, якщо я перед тим сама гарненько сходжу в туалет, то й не потрібно буде робити.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не зовсім. Бо до пологів я днів два мала таке добре "самоочищення " кишківника. Але коли у пологовому робили клізму ( а тоді ще робили всім, і там клізма, то добрий літр води), то йде таке "очищення", що сам організм так не врегулює. Якщо чесно, то після клізми легше і на самих пологах і в післяпологовий період (особливо якщо у когось були шви). Бо після очищення клізмою в туалет ще може не хотітися довго, а от коли після пологів на другий день розпертий кишківник, а м язи ще не прийшли у тонус після пологів і свіжі шви є, то потім сама жінка просить зробити їй клізму. А відчуття після клізми до пологів і після пологів- різні.

Але лікарка права: що стандартну клізму, що міні-клізми ( норгалакси і т.п.) бажано робити не вдома, а вже у пологовому.

8. Brenda

Brenda Member

На рахунок Нормаколу, то я особисто вводила його після пологів на другий день. Мені дуже допомогло, бо мала один шовчик і делікатну проблемку, яка жахливо вилізла в мене після пологів:sad: то мені та клізма полегшила можливе навантаження на промежину і анус. Але та клізма дуже сильна!!! Варто робити менше половини! Я зробила десь половину, то після того два дні випорожнювалась:):):) а перед пологами зробите іі - не впевнена, чи це буде краще...

9. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я не робила клізму перед пологами ні з першою ні з другою дитиною.
    Мені пощастило, що в мене організм сам спрацював в тій справі, після того почалися перші перейми. Я якось про то не думала, бо більше боялася, як то народжувати, як вагітна була перший раз, а другий раз, то вже не мала коли думати, бо різниця між пологами була лише рік. Але після пологів, то робила собі мікроклізму, але аж на третій день. Так мені моя гінеколог радила, бо я мала і перший і другий раз зовнішні шви :girl_cray:

10. erene

erene Well-Known Member

Не такий страшнй вовк , як ви собі думаєте, нічого такого в тому нема, в мне ця продцедура пройшла нормально, медсестра була злюка ще та, але побачила мене перелякану спитала чи перші пологи, то зразу трохи помякшала, вод в клізмі була тепла, вводила дуже обережно ту воду, кожних пару хвилин пилата як себе почуваю. А потім мама дарагая, я то наївна думала що буду в таулеті сам на сам після того, а тут який таулет, ширма і вона над головою, плюс ще час від часу спускаються новоспечені татусі Додому. Але нам з нею "вдалось" домовитись і вона залишила мене на чоловіка.

11. Talya

Talya Well-Known Member

також не всім. в мене кума мала такі проблеми потім, казала, що народити було легше, ніж потім сходити в туалет. в мене організм сам спрацював (перед пологами їла дуже багато фруктів). добре, що не робила вдома клізму, бо пологи були стрімкими. страшно тепер уявити, що б то було.... тому варто враховувати власні відчуття

12. Savchenko

Savchenko Member

Дівчатка маю таке досить делікатне питання, в середу маю здати кал на аналіз,але маю одне але...Я тільки недавно стала більш менш нормально їсти і не вертати назад, і 400% впевнена, що не захочу в туалет в середу зранку точно...може клізму поставити?:girl_blush2:

13. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

нічого катастрофічного не станеться, якщо здасте не в середу, а іншим разом. Не здала ще досі, бо мене ще нудить від деяких запахів.

14. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А нашо то треба? Я такого не здавала. Поясніть темним для чого то?

15. WildWind

WildWind Member

Не усі люди какають кожен день, то залежить від організму. Якщо сходите у вівторок, то можете поставити в холодильник (запакуйте добре і надпишіть). Спробуйте поїсти більше овочів (клітковина). Якщо дуже треба і не можна відкласти то можна і клізму... але може вийти таке ріденьке...

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

Я би радила поласувати сухофруктами день перед тим, шоб точно зранку було)

17. Katya Semak

Katya Semak New Member

Знаєте, я до сьогодні не здала того аналізу і ніхто мене й не заставляє в ЖК, хоча на обліку стою вже більше десяти тижнів :girl_cool:

Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2013
  18. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Я теж якось забула про нього і ніхто слова не сказав! Не думаю, що все так страшно, коли зможете тоді здасте

19. invisible

invisible Well-Known Member

А я так не хотіла того здавати. То дала лаборантці 10 чи 15 грн. і вона мені виписала аналіз. :girl_blush2:

20. tuzyachka

tuzyachka New Member

І я не здавала, моя Г каже, ще не хватає щоб ми тобі глисти тут шукали, хватить того списку аналізів)))