Торти: переписи, поради, питання

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

  1. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Не чорніє, бо банан лимонним соком збризгується
    дуже смачний, ось як в мене він вийшов
    [​IMG][​IMG]

    Взагалі у нього дуже смачний шоколадний корж, то я пару раз робила просто з кремом шоколадним, або амаретовим. ням-ням.
     
    • Подобається Подобається x 10
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Торти.

    Знаю дуже просий і смачний маковий торт. Можеш подивитись в фото-переписах.

    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=220934&postcount=26
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=221073&postcount=29
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=227353&postcount=38

    Там десь пропав перепис макового з масляним кремом. Але я зараз швиденько тобі знайду.
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    ой Марусю, як на то подивилася.... але файні тортики...:girl_in_love:
     
  4. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Аскорбінко, дякую за переписи. Будемо пробувати. :)
     
  5. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Марусю, тісто дуже смачне, а крем не вдався. Рідкий, що не можна мастити. :sad:
     
  6. Milongera

    Milongera Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Дівчата, не копайте мене сильно, але я трохи лінива:girl_cool:, тому люблю швидкі рецепти. Наприклад, торт з крекеру ))
    Треба мати 2 пачки крекеру - білого і шоколадного. Півлітри сметани збити з загущувачем "Смета" і ванільним цукром.
    На дно тортівниці кришимо білий крекер, щоб закрив дно. Тоді перемащуємо сметановим кремом, тоді шар коричневого іт.д. Я ще люблю пофантазувати, наприклад, шар чорносливу даю, або кураги. Можна шар гелеретки, або зверху прикрасити галереткою. Перемастили і на ніч в холодильник. Усьо!:girl_curtsey:
    Але ви такі господині, що певно всі знаєете той рецепт :girl_flirt:
     
    • Подобається Подобається x 6
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Торти.

    Проблема міліканської сметани. Беріть звичайну сметану, кілька баньочок і відкиньте на пів години на друшляк. Залишіть наверха. З неї стече купа води. Потім беріть сметану змішайте з цукром і вперед.

    Або в сметану як є з баньки окрім цукру додайте 1-2 ложки само-розчинного пудинґу. Воно загустить крем і смаку додасть.

    [​IMG]

    Але я там написала що сметана рідка то я вбирала торт в кільце. Але якщо відцідите сметану то буде смаруватись нормально.
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Сезон полуниць помаленьку закінчується і так хочеться бісквіт з сметенковим кремом і полуницями:girl_smile:!!!
    Вчора спробувала спекти по рецепту знайомої, то торт дістав закалець, вийшов не бісківт, а паляниця. :girl_cray:
    Поділіться будь ласка перевіреним рецептом бісквіта:girl_flirt:
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Даніелла

    Даніелла Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    В мене простий рецепт,ніколи не помилитеся. Берете певну кількість яєць, наприклад 7 штук. Відділяєте білок від жовтка. Білок збиваєте на круту піну, поступово додаєте 8 ложок столових цукру (далі збиваєте масу міксером). Потім додаєте по одному жовтку. Далі долається 6 столових ложок муки+столову ложку порошку до печива (поступово).Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів. Випікати 35-40 хвилин.
    Секрет такий, відштовхуєтися від кількості яєць. Цукру на одну ложку більше від кількості, а муки менше.
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    А який крем Ви робите. Я маю півтори літри домашньої густючої сметани, скільки приблизно потрібно пудри і чи потрібні ще якісь інгредієнти?
     
  11. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Аскорбінко...а можна детальніше про цей тортик: "естерхазі (білкові коржі з горіхами і корицею, крем сметанковий або з жовтків).
    "
     
  12. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Торти.

    ок, ввечері напишу
    6-7 яєць
    1 ст цукру (білки збити з цукром на круту піну, + жовтки)
    1 ст муки
    1 ч.л. порошку до печива польського
    все легенько перемішати. В гарячу духовку!!!

    я на днях теж пекла такий тортик, тільки полуниці попередньо полила шоколадом:girl_claping::girl_claping::girl_claping: така мнямка вийшла. :girl_smile:
    5-6 ст.л. цукру, але якщо сметана дуже густа, то збивайте вилкою або міксером на дуже малій швидкості (бо можете збити на масло:girl_crazy:)
    +ваніль
     
    • Подобається Подобається x 6
  13. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Торти.

    А я до мас ніколи пудру не даю. Ну хіба якщо масло само по-собі чи з жовтками а так беру звичайний дрібний цукор. Правда він у нас дуже дрібний.
    Український/польський цукор купую лише аби посипати зверху печиво.

    А я люблю бисквітний тортик з чорницями і суницями і з заварним кремом. Це казка. А зверху щей залити ґаляреткою. УУУУУУУУУУУ!!! Смак дитинства.
     
    • Подобається Подобається x 6
  14. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Торти.

    обіцяний перепис, прошу вибачити що так довго

    ЕСТЕРХАЗІ
    10 білків
    капля оцту
    дрібка солі
    300 гр цукру
    300 гр горіхів перемішати з дрібкою кориці
    50 гр муки


    Білки збиваєм з сіллю і оцтом на піну, потім з цукром на круту піну, додаєм муку, горішки.
    Форму вистелити пергаментом і змазати маргарином. Печеться довго, десь біля години (навіть не печеться, а сушиться)))) Точну Т не можу вам сказати, бо в мене стара духовка з поділками((( приблизно 150-170.

    від себе:
    просто ідеальний тортик на Великдень, коли залишається багато білків. Я робила на велику форму 28*35 см, то по даному перепису в мене виходив 1 корж (його би малося розрізати на 2, але то хіба з гарячим получиться, в мене з холодним не склалося)
    на круглу форму краще порцію розділити на два заходи і збивати окремо, інакше білки осядуть.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Люша

    Люша Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    А це я вчора ввечері...
    [​IMG]

    Рецепт елементарний : два бісквіта, кожен з 8 яєць.
    крем сметанний,
    все перекласти полуницею та бананами
    зверху посипати кокосовою стружкою.

    Все. Ням. Сьогодні ввечері на ньому ще 4-ка буде по середині.:girl_claping:
     
    • Подобається Подобається x 15
  16. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Дякую Аскорбінко за рецепт:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:
     
  17. kryvulia

    kryvulia Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Дуже гарно виглядає!
     
  18. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Торти.

    І то усьо? Ніякого вам крему? Ніц? но одна ніцца?:girl_smile:
     
  19. Ксеня26

    Ксеня26 Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    Дівчата, пекла я бісквіт...так гарно мені виріс і таке тісто на нього гарне вийшло...а потім "сів":girl_sad:...підскажіть що то робити, щоб після того як спечеться "не сідав"?
     
  20. Mira_SH

    Mira_SH Well-Known Member

    Відповідь: Торти.

    не чіпати поки не остигне, вже холодним витягувати з братванки.
    так. Я так роблю з тортами, які люблять сідати, помагає.
     
    Останнє редагування: 25 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 2