У якому віці народжувати?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем viltis, 19 Грудень 2007.

1. Бісеня

Бісеня Member

Відповідь: У якому віці народжувати?

Я самовпевнена і вперто того добиватимусь,уявляю до 27 мати двух дітей.Хоча зараз,зараз немає ні чоловіка ,ні дитини

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

В 24 роки з"явився :) коханий чоловік.
    В 27 чекаємо дитинку. (Після весілля так і планували - через 3 роки).
    Друга ляля буде або непланованою або років так через 3-5...
    Кар"єрою не займалась ніколи - виключно зароблянням грошей. Сферу, яка б мене зацікавила настільки, щоб з"явилось бажання зробити в ній кар"єру я до цього часу не знайшла.

3. simona

simona Well-Known Member

Так, який вік оптимальний для .... не знаю, бо хотіла всього того чим пошвидше, а тепер мені 26 років і ні коханого чоловіка, ні дитини, ні кар*ри немає:girl_sad:. Зато є робота, яка не подобається і головне віра і мрії, в які я вірю, що обов*зково збудуться:girl_smile:. Навіть як всього того не буду мати, то всерівно залишусь хорошою людиною:girl_spruce_up::girl_smile:. Я ВЕЛИЧЕЗНИЙ ХОДЯЧИЙ ОПТИМІЗМ:girl_haha:, так все попереду, на все час і звичапйно ласка Божа. Я багато мріяла настільки, що навіть меню весільне склала в років так 18, але все луснуло, як кулька.:girl_in_dreams:, але я не розстроююсь тепер просто не планую, а хочу:girl_smile: і знаю, що це зроблю.

4. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Народжувати потрібно тоді, коли готова до цього, коли впевнена, що зможеш дати дитині все необхідне і в матеріальному плані, і в моральному, психологічному, духовному.

5. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Вийшла заміж я у 18 (закінчила 1-ий курс універу) і ми з чоловіком зразу планували дитинку, правда завагітніла я у 19, а народила у 20 - синочка Дарусика.

Я мрію до моїх 30-ти народити ще 2-3-х діток. Найближчим часом планую закінчити університет, потім десь-колись влаштуватися на роботу, рочків 2 пропрацювати і втекти в декрет ;)

_______________________________________________________________________________________________________
    П.С. На Русі оптимальним віком для одруження і народження дитини було 17-21 роки для дівчини. Вони ж не мали поступати в ніякі університети чи будувати кар"єру, - дівчата готувалися психологічно до ролі жінки і матері, були налаштовані на таке життя, тому для них було природньо родити і виховувати дитину у 17 років.

6. Pazunika

Pazunika New Member

Я народила у 28 і дуууже задоволена Вважаю що то був саме час для мене: в першу чергу я була готова стати мамою, з роботою (кар`єрою) все стабілізувалось і тепер я можу багато речей вирішувати, контролювати по телефону, ну і зі здоров`ям у мене все (ттт) гаразд

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Яка я щаслива, що народила у 27.
    Встигла пожити студентським життям, попрацювати, нагулятися і зараз насолоджуватися тим, що я мама.

8. Chereshka

Chereshka New Member

я не маю ні чоловіка, ні дітей, ні сімї, зато є хлопець, який би вже хотів одружитися на мені, а я якось не готова, ні до дітей ні до сімї. тому вважаю тре народжувати тоді, коли того хочеш сильно, і дозрієш морально до того, ось так. А не в той час, коли собі придумав, в якомусь ранньому віці.

p.s. мала сусідку так вона в свої 32 не мала ні чоловіка ні дітей, а вже в 33 вийшла заміж вродила синочка, живе добре, бо до того часу він і вона були фінансово на великому рівні, і тепер вродила знов донечку. Тощо на всьо свій час.

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Погоджуюсь... але не зовсім.Синочка народила у 18. Матеріально була не готова. Але психолоічно і духовно на всі 100!!!! Тому народження сина мене дуже спонукало на певні вчинки , завдяки яким і матеріально я змогла дати дитинці все необхідне!!!!
    Доцю народила у 29р. Різниці не бачу. Як у 18 я тішилась своїм дитям, так і у 29 р. доцею....Але дай мені зараз ті труднощі з якими я стикнулась у 18років- зараз я би це не подолала. Отже чим ти молодший, тим легше все перебороти.Було би бажанння і стимул.

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я завжди була переконана, що добре, що 4 роки ми чекали, щоб зважитися на дитинку...Любчик народився,коли мені було 24...а тепер сумніваюсь, чи добре, що так робили...другу лялюську я маю народити за місяць до свого 28-річчя...здоров"я вже щось зовсім не то...важко дається...а як подумаю, що я маю ще теоретичні плани на доцю після 30-ки, то страшно стає, чи взагалі варта з таким здоров"ям про 3-тю дитнку думати...

11. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

ну вже як я ще двох хочу :).....з Божою поміччю ....

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я народила Юляську в 28,5 років. І хоча лікарі дивились на мене якщо не як на сторородящую, то десь близько, я себе такою не відчувала. Мені вагітність далася надзвичайно легко..... аналаізи всі завжди були добрі, самопочуття чудове, ніяких тонусів, загроз, мої шкіра та волосся ще ніколи не були такими класними як під час вагітності, зуби не попсулися.
    Щодо самого віку, так, я б звичайно хотіла народити малу скорше, але вже як склалося. Зато я була готова матеріально, психологічно, морально... по всім пунктам в общєм. Пологи пройшли також швидко і відносно легко. Тому мені здається що вік в даному випадку не такий важливий як взагалі стан здоровья і самопочуття жінки.
    На майбутнє ще хочу народити дитинку років через 4-5.

13. Laskava

Laskava New Member

У нас доцюня з'явилася, коли мені було 25. Лікарка, запитавши про мій вік, сказала : " То Ви старородяща..." Несподівано для мене це було та й образливо, це вже потім читала в журналі "Лиза.Мой ребенок", що це так є в лікарській термінології.
    А як мені хотілося двійняток або близняток...:girl_claping: Уявляю, як би воно зараз дві Анютки бігало:girl_haha: !

14. Jane

Jane вєчно в бєгах...

А я народила в 29 :) Без проблем, та ще й хлопаку вагою 4 350 :) i нiхто не рiзав, ттт.
    Було, звичайно, i ранiше, що хотiлося, але вийшло тiльки в такому вiцi, та й не жалкую.
    На роботi вже стало не дуже цiкаво, все одноманiтне, багато вже знала щодо дiточок, та й дiйсно вже реально хотiла дитинку. Не мiй випадок народжувати дитину в iнститутi та кидати на бабусь, тому й пiдходила до питання про дитину виважено.
    Але в кожного свiй вiк для дитини, в декого i в 20 вже на то здоров"я бракуватиме з незалежних причин, а дехто i другу-третю дитину пiсля 40 гарно народить :)
    Головне - бажаю кожному вiдчути себе мамочкою, коли би це не стало :)

15. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а мене, коли приймали в пб, записали на 10 років молодшою - :) спочатку було смішно - потім не дуже, бо документи при виписці довелося переробити. Так що я народила в молодому віці :) причому, в дитячому віддлені , жіночці мого віку на відсутність молочка говорили - ну, їй ж за 30, не буде в неї молока . А мені - марш, годуй, роздоюйся :)

16. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

мене мама народила в 27, то останнім часом стала казати, що пора вже й мені думати (мені 27 буде в травні)... я би може і з задоволенням, бо лише останнім часом здається що морально готова, але от з татом для тої дитини щось наразі не складається...

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я народила майже в 27. Над дитиною ми почали "працювати" коли чоловік став впевненим у тому, що зможе цілком нас забезпечити і мені не потрібно буде працювати в майбутньому. А перед народженням дитини все кардинально змінилося в гіршу сторону. Наразі живемо в економному режимі. Я 6 років пропрацювала в банку. Маю хороший досвід але не впевнена, що хочу туди повертатись. Мені подобається бути мамою. І до 35-ти років хочу народити ще 2-х дітей.

18. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

До вагітнення і дитини ми з чоловіком готові, і обоє цього хочемо.... є тільки одна проблема-житло... хоча як дасть Бог дітей дасть Бог і на дітей, і для дітей.

19. Anyaroz

Anyaroz New Member

я народила у майже 23роки і дуже щаслива!!!:girl_in_love:

20. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Я дуже щаслива. Мені скоро 25, а донечці 5 місяців (в один день):girl_in_love:
    я була на 7 небі від щастя, коли ми на всі 100% були впевнені, що чекаємо на дитинку (були в мене проблеми...лікування...говорили що не завагітнію..)