УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

То абсолютно не дорого по теперішніх розцінках. :sad:

2. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчатка скиньте будь ласка номер Слободи для запису в пп або карму. Наперед дякую

3. Nadyuwa

Nadyuwa Member

На минулому тижні ходила на узд в 2 триместрі в Інтерсоно - попала до Мокрої Н. сподобалася як спеціаліст. уважно показала нашого хлопчика. від неї віяло одним позитивом. Заплатила 215 грн. Думаю ціна на теперішній час адекватна, а головне з моїм графіком роботи - зручно що все чітко по запису.

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчата, а хто може порівняти ціну, ставлення і загалом, узд в Скляр в медико- генетичному і її приват. кабінеті? В жк просять зробити узд в неї на 21 тижні.

5. Olenya

Olenya Active Member

Скиньте і мені тел Слободи, бо десь загубився. Дякую!

6. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Дівчата, призначили мені біофізичний профіль плоду хтось таке робив? На Джамбула? і номером поділіться як туди записатись на узд

7. Gorbywka

вже не актуально, сходила до лікаря ..

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

І як то виглядає? В якому вигляді результат? То типу ще якесь додаткове УЗД?

9. Gorbywka

як виглядає та процедура я не знаю, бо не ходила . Зате після своєї лікарки з Ж К я домовилась з лікарем з ПБ зустрітись і порадитись щодо тих аналізів ,що вона мені виписала зробити...бо рекомендувала мені лягати в стаціонар

• Подобається Подобається x 2
  10. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

брєд, в мене минулого тижня доця важила 2900 і лікар казав шо то нормально)) якшо мама маленька то дитина не буде велика:girl_wink:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

так, біофізичний профіль плода - це додаткове узд, рахуються рухи, їх характер, дихальні рухи, стан плаценти- 30 хв то має тривати (насправді траває 5 хв, якщо все в нормі) - для оцінки стану дитини.
    зовсім не обов'язково - буває по-всякому.

• Подобається Подобається x 1
  12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

в мене малий родився з вагою 2580 і мені абсолютно ні на жодному узд чомусь не казали, що буде така мала вага, все ніби в нормі було. Аж при пологах виявилось, що щось там з пуповиною не зовсім в порядку було і дитина недоотримувала харчування ніби. Добре, що я того до пологів не знала - не мала приводів для хвилювання.

А так дитина була абсолютно здорова. За перший місяць карапуз наїв ще 1,5 кг (!) і вирівнявся у вазі.

13. Gorbywka

так , так ... щось таке мені мій лікар і казав, всі ці параметри ми слідкували на протязі всієї вагітності, то казав ,що не треба робити...того загального аналізу...
    Ми з чоловіком високі , але худі... ну чого від мене чекати якщо я важила 46 кг при рості 1.68, то є досить мало,але у нас всі такі в родині...тому я собі знаю ,що в нас все добре, і для мене то норма.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Моїй мамі дуже розхвалили Корінця, хоче аби я до нього йшла на узд, почитала тут відгуки - то раз на раз не попадає, комусь подобається, комусь - ні. То як лотерея?
    Чи хтось був на УЗД в поліклініці на Левандівці? Там кажуть новий апарат і завідуюча ЖК приймає, може є в когось свіжі враження?

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

16. Gorbywka

17. Rona

Rona Мама-йожик

@Virchuk мені Корінець не сподобався, або мовчить, або буркоче. Навіть не привітався, хам

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Цілком погоджуюсь з @Rona Писала навіть десь тут відгуки.
    Хоча мені теж його радив хороший знайомий як чудового експерта. Але людина він неприємна, імхо. То під час вагітності я навіть думки не мала, щоб йти до нього на обстеження.

• Подобається Подобається x 1
  19. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я була на всіх вагітних УЗД в Корінця. Можу з упевненістю сказати, що це "мій" спеціаліст. Хоча він людина специфічна. Але ми "зійшлися"...Всі мої прийоми в нього можна описати так - чітко, лаконічно, без емоцій. Зрештою мені таке підходить. Я бачила, що він уважно дивиться(але мовчки) і цього мені від УЗД лікаря цілком досить. Коли мене щось цікавило, то я питала і отримувала лаконічну відповідь. У двох моїх знайомих під час УЗД в нього виявили специфічні неприємні нюанси з плодом. Лікар діяв дуже врівноважено(за словами знайомих, звичайно), не нагнітав ситуацію, не робив паніки як деякі, спокійно пояснював, радив до кого звернутись...
    Радити Корінця не берусь, але ...Вирішувати вам.

20. dollymom

dollymom New Member

Доброго дня!
    Напишіть, будь-ласка, тел Слободи в ПП, минулого разу відразу знайшла, і, немудра, не записала, тепер не виходить.
    Дуже треба - якщо можна, чимшвидше. Дякую!

Останнє редагування: 21 Вересень 2015