Вагітність і хвороби

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lebidka, 28 Січень 2009.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Вагітність і хвороби

Еуфорбіум добре, але дорого.
    Найекономічно-ефективніший варіант - фізрозчин, трошки дорожче - аквамаріс/марімер/щонебудь інше соляне. Багато і часто на протязі дня.
    І зміцнюйте більше імунітет природніми вітамінами, щоб не доводилось організму оборонятись самому такими симптомами.

2. strochka

strochka Member

в мене також були проблеми з носом під час вагітності, прописали аквамаріс, але він мене не брав, заклало так що ні дихнути, допомогло чайне дерево, декілька капель(3-5) на столову ложку олії-три рази на день, за 4 дні пройшло! У жодному разі нокспрей, він звужує судини і призводить до звикання.

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Повірте, коли закладє так, що дихаєш крізь сльози, то 2 дні використання Нокспрею, щоб просушити ніс і мати можливість ввести якісь ліки/краплі, реально нормальний вихід. Мене закладає так, що ніяки народні методи чи легші краплі просто до одного місця...

• мімімі мімімі x 1
  4. SoLana

SoLana Well-Known Member

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

+1
    в мене на фоні хронічного гаймориту коли ще й насмарк, то просто жахіття.. вчора думала, що спати не буду всю ніч, бо не могла взагалі дихати, то нокспрей єдиний врятував
    але вагітним та крапалка під знаком

7. Brenda

Brenda Member

Дівчата, який Нокспрей під час вагітності - ви що?:connie_pull-pigtail

Коли я була невагітна, то користувалась тим нокспреєм, то заробила собі такий гайморит, що потім лікувала його місяць, взагалі ті судинозвужуючі каплі - недобре, краще полокати ніс сіллю морською...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене на жаль є така біда.:sad:

Вночі кілька разів вставала полокати горло водою з содою, бо під час сну дихала ротом, все якби пішло десь туди в район гландів, чуть не вдушилася. Випльовую щось таке густе, страшне, ще й з кров"ю.:girl_cray:
    І взагалі ніби температури сильної не було, тільки в перший день 37,5, а так мене то підкосило, що жахи.:sad:
    Ще і коли ковтаю боляче десь в горлі там по боках, вушні проходи сверблять
    Напевно мій організм сам не може справитись з застудою...

9. JuicyFruit

JuicyFruit Member

До речі, дивилася цього тижня програму Комаровського про нежить. Він сказав, що вагітним не можна лікуватися судинозвужувальними каплями для носа. Наскільки я зрозуміла вони впливають на судини плаценти, а це перекриває доступ багатьом корисним речовинам (в тому числі і кисню) для дитинки.

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Це все звісно правильно, але коли через закладеність носу 4-5 днів не можеш дихати/ спати/їсти/постійний головний біль, то для дитинки теж жодної користі з того не є ІМХО. Я в таких критичних випадках (2 рази за вагітність), окрім щопівгодинного полоскання/промивання морською сіллю/ромашкою ітд., капала в ночі по 1-2 капельки Віброцилу, то хоч декілька годин могла спати і дати організму відпочити та набратися сили боротися із простудою. Нікого не агітую за судинозвужуючі, але інколи потрібно добре зважити користь/ шкоду від 1-2 капельок чи повної відмови від них.
    п.с Здоров"ячка нам-пузатикам!

• мімімі мімімі x 1
  11. sanches

sanches Well-Known Member

Ой, в мене майже від початку вагітності нас закладений і нежить, а зранку - ще й кров відсморкується.
    ЛОР сказав нічим не капати, промивати Аква-марісом і гомеопатичні ліки прописав 1 раз на три дні приймати (Pulsatílla)...
    Ліки вживати поки що не пробувала, але промивання трохи допомагає...

12. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Якось дивилась Комаровського на рах. гомеопатії, то з його слів виходить, що то більше плацебо. Але

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, ну вже не витримую.:girl_cray:
    Моя застуда рулить до такої степені що вже не сила терпіти. Чаї, мед, лимони, дихання над бульбою, тепле молоко бездієві. Нині з ранку таке враження, що мені ще погіршало, до цих пір з ліжка піднятись не можу. Сили рівно стільки щоб дійти до кухні, зробити собі чай і то поки його зроблю, мене можна викручувати...
    Що то робити в уяві не маю. Почала панікувати.
    Може хтось ще знає щось з народного щоб допомогло. Бо я вже інакше не знаю...

14. zetta

zetta Well-Known Member

Ви шось взагалі панікуєте багато..
    в чому проявляється застуда? температура є? я розумію що хочеться встати і вже шось робити.. але якраз маєте примусовий відпочинок. намастіть собі хлібчика з маселком, накрайте зверху цибулі і так собі з"їште, ще можна з подрібненим часником. сон, позитивний фільм. і як зовсім погано то краще все таки долікаря звернутись.

15. romawka

romawka Member

теж нещодавно перехворіла, то пила чай від застуди "Істі" він ніби натуральний і немає побічних, але потрібно брати без добавок або з лимоном. Полоскала горло настойкою календули, чай з малини пила.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Температура 37-37,5 в принципі не висока. Горло, насмарк, вуха тіпають, випльовую гній. Сьогодні просто різко утекли сили, вчора краще ніби було.
    А ще кілька разів за ніч і на день полокаю горло водою з содою.

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Роблю собі банячисько чаю з морожених ягід, там і малина, і смородина, і суниця, і порічка. Туди ще ріжу лимон. П"ю багато.

17. zetta

zetta Well-Known Member

ну от таблетки смоктальні ісла, протипоказань нема для вагітності. горло можна в принципі і содою і травами полоскати.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ви мені додали апетиту.)
    Вже другий кусок доїдаю.
    Бачте, шось забула за цибулю, а в першу вагітнісь коли була хвора, таки багато її їла.

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я з горлом довго помучилась, теж не хотіла таблеток, але посмоктавши один день фарингосепт мені одразу стало краще. Потім жалкувала, що одразу так не зробила.
    Температуру якраз може горло давати. Полоскати треба багато! А тим більше, якщо гнійне горло.
    Добре допомагає імбир. Трошки в чай давати.
    Ну і так, цибулька, часничок... Я чомусь теж про них забула, коли хворіла)))

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Вже три дні болить голова, при тому тиск наміряю усюди різний - чи то так скаче..та ж не може бути то 130/70 то 120/45..Вчора гінеколог мені прописала для покращення тонусу судин поприймати флебодіа, а також на 10 днів Магне В6. От думаю, чи то на погоду такі перепади, бо взагалі я весною метеочутлива.. Дивилась заради цікавості погоду сьогодні з -5 вночі до +9 вдень, а це ж впливає якось?