Вагітність і хвороби

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lebidka, 28 Січень 2009.

1. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Відповідь: Вагітність і хвороби

При вагітності буває фізіологічна молочниця вагітних, це від гормонів скоріше, щодо лікування - то найкраще вам його гінеколог призначить, при вагітності не всі медикаменти можна приймати.

2. Lingerie

Lingerie New Member

Це,по-моєму,більшість спіткає...Мені лікарка призначила свічки "Кломезол"-мене насторожило те,що там є метронідазол,я довго вагалась...але спробувала 2 рази(з 5-ти)і ,тьфу-тьфу,симптоми зникли.

3. Надька

Надька Well-Known Member

Дівчата, порадьте у мене опік від йоду( один раз помазала якісь прищики сверблячі і вже є опік) ще чешиться як дурне.... лікарка дерматоог написала Феністил-гель. але там пише : " II та ІІІтриместрах вагітності, а також у період лактації Феністил гель не слід застосовувати на великих ділянках шкіри, особливо за наявності явищ запаленняабо кровоточивості." боюсь ним мазати..хоч ніби такого немає....
    Є так думка про боро плюс фіолетовий... але там чомусь непише нічого про вагітних.

4. Lvivna

Lvivna Member

Спробуйте Бепантен, пише, що він настільки безпечний, що не потребує змивання перед кормленням (правда, я все-таки би змила)...

5. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

в мене аналогічна ситуація, я спочатку думала що це молочниця, робила різні ванночки і потім зявились маленькі прищики водянисті , як опік, але боюсь щоб це не був вагінальний герпес. Чешеться жахливо і завтра піду на огляд обовязково!

6. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Обов"язково йдіть до лікаря. Не хочу Вас страшити, але в мене також все починалося з 1 водянистого прищика, правда на груді - а виявилося що це вітрянка. Вже 2.5 тижні на лікарняному .... Симтоми вітрянки а ж на 3-ій день з"явилися, спочатку думали що це діатез чи герпес .... чи щось шкірне ...

7. Надька

Надька Well-Known Member

я робила борні примочки і мазала мазюю боро плюс фіолетовим....то навіть знаку нелишило... а був опік розміром 5 кпійон якшо небільше...

8. zajkaO

zajkaO New Member

Привіт! Ая от тільки на першому місяці вагітності! Почувала себе нормально а от уже другий день температура 37-37,3 ! Симптомів простуди явних немає! Ненжить лише-але він у мене є завжди! Підкажіть чи це нормально,бо я прочитала , що у багатьох буває підвищена температура!

9. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Я вже на 35 тижні і останній тиждень то маю температуру, то ні (37-37,2). Є насмарк також хронічний, який не може пройти майже зі середини вагітності. Моїй подрузі лікар з пологового сказав, що при вагітності температура до 37,3 є нормальною.
    А аналізи що показують??? Бо в мене підвищені лейкоцити, а моя лікарка каже, що це не страшно, бо я себе нормально почуваю

10. allusya

allusya Well-Known Member

Прочитала дописи і шось не знайшла своєї проблеми, може не стикались або не вважаєте проблемою. В мене спочатку вагітності білок знаходять в сечі, то він більший, то він менший (передостанній раз 0,099, а останній 0, 066). От і призначають купу всього пити, колоти. Інших симтомів захворювання нирок ніби нема, провда на узд сказали, шо є пісок і трохи збільшені. Може той білок буде усю вагітність і не треба так сильно перейматись? Чи навпаки варто хвилюватись, бо все потрапляє до дитинки?

11. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене за першою вагітністю був пару раз білок в сечі, знала, що точно нирки, бо в мене хронічний пієлонефрит, то я ходила радитися з урологом, бо в жк, також зразу антибіотики призначали, він казав, пити канефрон. Мені в той час допомогло. Я ще також пила багато березового соку, він на мене діє дуже сечогінно, аби вивести той пісок, бо пісок також може спричиняти запальний процес.

12. allusya

allusya Well-Known Member

а ви пили його в каплях? водою запивали чи ні?

13. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я його пила в таблетках, по-моєму 2 таблетки 3 рази в день.

14. Vegas

Vegas Well-Known Member

До вагітності в мене була виразка 12-персної кишки. І не одна. В перший місяць вагітності в мене були невиносимі болі під лопатками. Я вже думала що не виношу дитини. Лікар мене заспокоював, казав що вагітність навпаки виліковує виразку. І дійсно, вже 4 рік після родів в мене Слава Богу немає ніяких нарікань на мою хворобу. Їм все - і солене, і кисле, і перчене. Раніше від яблука виразка давала про себе знати. В мому випадку вагітність вилікувала мене.

Останнє редагування: 10 Липень 2010
  15. irushka

irushka Well-Known Member

Перехворіла Катя на ангіну, зараз чоловік лежить з нею ж і температурою, що голови підняти не може, а сьогодні і в мене почало пекти горло, вже бачу,що гнійники з`явились. Температури поки не відчуваю. Що робити, дівчата?
    Купила сьогодні ангін-хеель і в Зеленій аптеці порадили Малавіт для полокання горла. Хто знає чи дійсно воно безпечне для вагітності?

16. Tagonga

Tagonga New Member

Малавіт точно безпечний, це так званий "природній антибіотик", допоміжна річ. Але його треба розводити в необхдній пропорції і пройти повний курс лікування, разові промивання нічого не дадуть.

• мімімі мімімі x 1
  17. dydik

dydik New Member

Пререглянула цю тему і зрозуміла що ніхто не хоче лікуватися природніми засобами. Я коли була вагітна (перший триместер)то пила малину - це природній аспирін. В ніс капала розчин солі і соди (100мл. води, 1/2 ч.л. солі і 1ч.л.соди). Багато пила. Також слід приймали глюконаи кальцій і запивати чаєм з лимоном(велика концентрація соку).Ми так лікуємся і зараз.

18. Lvivna

Lvivna Member

Дівчата, в кого таке було? Два дні тому кров з носа пішла, останній раз таке ще в школі було, а сьогодні, як вигулювала собаку, в очах почорніло, голова була, як барабан, ледве долізла додому, відлежалась годину, і все пройшло. Два тижні тому перехворіла була простудою без температури, після цього здала аналіз сечі, був ідеальний, білку не було, як при гестозі... Зараз пішов 33-ій тиждень, переживаю, щоб з дитиною все було добре, а затра-післязавтра вихідні в ЖК...

19. opko

opko Member

В мене також до вагітності жодного разу не було кровотеч з носа, а тепер є. А на такому терміні - це нормально, оскільки надлишковий прогестерон робить носові капіляри зараз тоншими і вони розташовані ближче до поверхні.

20. Luchik

Luchik Well-Known Member

А мене турбує постійний тонус.:girl_flirt: Зараз нам 15 тижнів, в 10 тиж. лежала на підтримці, боліло низом, і відчувала затвердіння матки внизу живота, кололи папаверин, пила дуфастон, магне В6, вітамін Е, ніби перестало боліти, за 10 днів була уже дома. А тут знову все заново, лікарка говорить постійно лежати і якщо болить колоти папаверин. Бо при постійному тонусі плід може розвиватись з затримкою. Але я вже боюсь постійно колоти чи пити спазмалітики. Чи вони не шкідливі? І постійно лежати немає можливості:sad: Це перша вагітність, я так переживаю за все.... Тонус справді такий небезпечний як говорить лікарка? Може хтось стикався з таким, порадьте, як краще зробити?