Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

В нас теж сусіди не подарунок, але жити можна:) Ми живемо в особняку, з двох сторін від нас живуть люди, які люблять випити:girl_crazy: Одні сусіди, як вип'ють, то люблять слухати на весь голос "тяжкий" рок... особливо їх в піст "пробиває" на таке:girl_devil: Інші сусіди, живуть з мамою п'ятеро синів...і кожного по-черзі носять, п'яного. От, таке. Одне хоч добре, що не конфліктні:)

2. Savchenko

Savchenko Member

в мене теж мабуть унікальні сусіди)раніше ми знімали двохкімнатну квартиру, з одним знайомим(ми з чоловіком в одній кімнаті жили ізольованій а він в іншій), так склалось що він нас підставив(підписали договір на півроку) через три місяці забрав всі речі і зник(добре хоч наші не прихопив) так як договір підписував саме мій чоловік відповідно ми були змушені платити замість 750 грн 1500 плюс комунальні, нам господар запропонував підселити двох хлопців(самі були з Києва, працювали у кума нашого господаря і їм не було якраз де жити) ну ми згодились,бо мали на той час і так фінансові проблеми, спочатку були нормальні хлопці все питались що і як і чи можна взяти чи позичити, потім на свою голову з ними подружились, вони часто жалілисбь що не вистачає грошей на їжу то ми як діти зі села то кртоплюдавали то я щось з хати привозила то ділилась, бо самі так раніше жили і знаємо, а через 5 місяців почалося саме цікаве по-перше ми дізнались що вони нарики але дмухали в балюбулятор чи як там та штука називається, відповідно по ночам наш холодильник опустошався за хвилини і ми самі вже не мали о їсти)потім приїхали ми з моря і на нашій простині такі сліди були що мене ледь не вирвало, я вже не стерпіла кинула на їх ліжко сказала хай поперуть все таки послухались але навіть не вибачились що перебували в нашій кімнаті(зле було що не можна було замок поставити) потім один з них привів дівку добре хоч почала прибирати бо раніше все робила я сама що вони по ночам робили не соромлячись що сусід спав через ліжко то капець до рання такі симфонії що капець так було місяць та дівчина(щоб не було скучно сусіду то подругу підселила і симфонія була подвійна) звалила від нього але лишила нам в кімнаті свій бумбокс з обіцянкою, що ввечері забере і якісь свої книги, бо це не влізло в її сумки, потім прийшов обкурений цей хлопець чуть не з кулаками на мене і мого хлопця що то його книги і його бумбокс(бо вона не заплатила йому за цю ж квартиру) і якщо би щось пропало то ми будемо винні і будемо за то платити, хлопець не стерпів визвав в 10 вечора господаря і той добре що більше ми його влаштовували як квартиранти(ті завинили майже 2000 грн) і поставив на місце якщо підемо ми то і їх тут не буде, то вони нам новий рік пере..ли до нас друзі здалеку приїхали то ми мусили в нашій кімнатці тулитись 9 чоловік, бо вони поміняли свої плани і не пішли нікуди святкувати назло і врешті решт виселились сказавши нам за три дні, і ми знову були змушені платити 1500 грн ще й прихопили мій перстеник золотий поки ми були на роботі от так з роботи вони звільнились(я хотіла подати в міліцію і через господаря хотіли перехопити їх в того кума, але вони поїхали і лишили на роботі мінус 1000 грн) от такі сусіди в мене були класні)

3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ооо, я б з превеликим задоволенням обмінялась би з Вами сусідами - мої слухають якесь постійне бум-бум-бум-бум-бум-бум

4. nora

nora New Member

А мої, як вип"ють, так зразу стосунки виясняють.І їм всеодно чи день зараз чи ніч!:girl_cray:

5. Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

Чую,що назрівають розмови"за жизнь" з сусідом...Ходить на гараж через наше подвір*я.Все б нічого,але серед ночі і в подпітії в стані реанімація.Ходження супроводжується страшенним гавкотом нашого Честера,який зривається з ланцюга і починає йому допомагати кімнатна злюща Реська.Добре ,що я була змучена і не хотіло ся мені вставати,а то б він дізнався про себе багато нового.А так тільки чоловік виходив.Виловлю в вмєняємому стані,приб*ю...може...Хоч чоловікові завжди раджу почекати,поки ситуація вреггулюється сама по собі.Є початок,має бути і кінець.Але сусід гад хитрий,буде відкуплятися морозивом,треба взяти себе в руки і сказати,що не їм морозива!:bad::suicide::moskali::shy::rus::rus::rus::crazy::cry::cry::cry:

6. Seppy

Seppy Active Member

Мої кохані сусідки:drinks::rus:, поки єдиний в цьому дурдомі чоловік був на нічній зміні, за ніч потрощили всі віконця на дверях, кидали дуууже важкими предметами об стіни ну і, відповідно, до 5 ранку не дали спати нікому в нашому під’їзді. Я собі тільки можу уявити, що сказав зранку чоловік? Напевно таки почне у цій сімейці з тещі кодування від алкогольної залежності...

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

і що - ніхто з цілого під.їзду не кинув в їхню сторону чимсь важким?

8. Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

Прокидаюсь на роботу о 4-45...Вчора в 23 год.сусідський зятисько килим великий тріпав,чистюля, ....,...!Ми тільки засинати почали,вікно відкрите,дитина на рівні ноги...В результаті Аня товклася по мені до півночі,а зранку голова болить,ледве встала,тиск високий забезпечений.Поки не рявкнула,молотили тріпачкою як підірвані,чистюлі...

9. kati

kati Well-Known Member

вчора десь пів на 11 вечора приїхала компашка з чоловік п"яти прям під наші вікна, влабала музон на всю катушку, це все супроводжувалалось страшним реготом,віоплями, матами, чути все так ніби то в мене в квартирі... а година якраз така що дітей спати вкладають, маллий ледве заснув, я вже в них картоплею кидала, думала може свалять... мусила аж чоловіка видзвонювати щоб приїхав і розігнав всю ту банду

10. Peri

Peri New Member

Хочу зрозуміти одну річ...
    ...мешкає собі така тітонька-бі-бі-сі.Як тільки вечоріє відрвзу на лавку і давай...Кожного перепинить,**просвітить**і т.п.Один відійшов, вона уже на нього іншому розповідає.А в очі така солоденька.Так сталося,що зараз багато молодих сімей позасилялися,так вона і так до них і сяк,і діток їх хвалить.А поза очі ...Коротше,тітонька хоче все знати,володіти інформацією - це її кредо.І привчає до цього свою доньку.Не раз бачили як стоїть мамина доця під чужими вікнами і прислухається.Зі старих сусідів ніхто не хоче зв*язуватися,а молоді поки не обпеклися.І характерно,чим бідніші сусіди,тим вона більше на них клепче.А хто *покрутіше*,так вона тримає з ними **дружбу**,бо жаліючи її,інколи щось їй підкинуть.Насправді.тітонька нікого не любить бо весь світ їй винен.Шкода її доньку,бо дівча симпатичне та і не личить молодій виростати на пльоткарку.

11. Seppy

Seppy Active Member

Мої сусіди отримали нову звичку - сміття ввечері виносити в загальний коридорчик з метою "завтра зранку винесемо". Це сміття може зо три дні там простояти, а шкіри з кавуна засмерджуються і заводяться дрозофіли. І сморід..! На зауваження реагують дуже гарно: вам заважає, ви і винесіть.

12. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Заведіть мастифа і прив"язуйте його на ніч в коридорі. Якщо сусіли щось казатимуть - відповідайте аналогічно :)

13. Darcy

Darcy Well-Known Member

Слухайте, це жах! В мене навпроти будинку закінчуються багатоповерхівки, і починаються особняки. Так от тут в когось весіллє в особняку.... Людоньки, я все розумію, але виставити в такий час на вулицю колонки, чи шо вони там виставили, і зробити пляски на пів Зубри з п'яними завиваннями абсолютно без слуху, без знання слів пісень і жахливим репертуаром... Невже їм не соромно?
    Цікаво, хто перший викличе міліцію....

14. LadyBlond

LadyBlond New Member

Сусіди зверху так нервують, вже не раз заливали! Тільки ремонт зробиш, то кран не закриють, то батарея чи труба лопне...

А так в нас в принципі хороший підїзд, сусіди товариські. Якщо щось попросиш, то допомагають.

Останнє редагування: 6 Вересень 2010
  15. Tanita

Tanita New Member

Почитала про Ваших сусідів, то і про своїх мушу написати (може легше стане). Живемо в австрійському будинку, колись велику квартири поділили на дві менших, тому у нас з сусідами спільний коридор у якому є вхід у нашу квартиру і нашу ванну, і їхню квартиру та їхню кухню. Окрім того у кожного є вихід з кухонь на спільний балкон, тільки у них ще є вікно в кухні, а у нас немає. Розумію, що трохи складно, але то треба бачити. Сусіди з роду "освободітелей". Жінка, її колишній чоловік та двоє синів за 20 років. Їх квартира ремонт бачила ще видно коли їх туди вселили, тому запах в коридорі просто жахливий. Коли ми там почали жити все було ніби нормально - вітались при зустрічі і все. Перші конфлікти почалися коли ми попросили їх не курити на балконі (курить вся сімя), бо весь дим нам йде у квартиру. Уявіть собі, що вам сниться сон ніби вас посадили в попільничку з недопалками, ви прокидається а ваша квартира вся у тому запаху. На наші зауваження вони махали головою, але далі робили своє. І от одного дня нерви здали, я взяла освіжувач повітря і добре ним освіжила той балкон. А так забула додати, сусіди палкі прихильники горілочки. І от треба, саме в той день у них була забава. І та тітонька з пяними очима, тримаючись за свою таку саму подругу почала верещати, що вона "интелигенция", (без освіти, син стоїть на обліку в міліції, чоловік не раз був помічений біля смітників, її батько служив в "заградотрядах") і вона буде робити що хоче, а я б***, ну і тому подібне. Я теж сказала, все що я про неї думаю. Наступного дня сусідка викинула з балкону мої вазони. От тоді ми викликали міліцію. Допомогло на деякий час. Вона почала розказувати, яка вона бідна, що вона працює і утримує всю сімю, і хоче курити на балконі, бо так вона відпочиває, а мої вазони виявляється самі випали. Ну міліціонер нам поради написати скаргу, ми так і зробили, і думали що то все. Але ми сильно помилялись, то був лише початок. Далі довго розказувати, бо такого було ще багато. Але була таке, від чого реготали всі міліціонери. Раз приходимо ввечері, а під нашими дверима у вану калюжа. На щастя, ми раніше повішали маленьку камеру в коридорі, яка зняла, як та "интелигенция" с***ть нам під двері. Уявіть собі. Ми взяли це відео і показали її сину, і заставили його мити підлогу. Потім написали знову скаргу з доказами, і вислали відео їй на роботу. Міліціонери були дивились на ту тьотку і реготали. Виписали їй добрий штраф, і обіцяли наступного разу забрати її в тюрму на пару днів, то вона трохи притихла, але не надовго. Раз в місяць вона шукає причину, щоб до нас дістатися, але ми вже виробили імунітет. Повне ігнорування, так ніби їх немає. Їх це страшенно злить, але вони вже нічого не можуть зробити.
    А тепер у них нова фішка, вони крадуть наші рахунки з пошти, і думають що заганяють нас у борги. Вони просто не знають, що їх можна оплатити іншими способами.

От така історія. Щось дуже довга вийшла.

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Скажіть що звернетеся в санстанцію і в ЖЕК

17. Tanita

Tanita New Member

З такими наглими треба застосовувати незвичайні методи. Купіть іграшкову мишу або щура, краще в зоомагазині, поставте біля сміття, щоб було видно лише частину тулуба з хвостом і сфотографуйте. Це фото і заяву несіть в ЖЕК. А ще краще перед тим сфотографуйте того сусіда, як він ставить там сміття, щоб було точно відомо, що це його робота.

18. veronka

veronka зла друзя

ми живемо на першому поверсі, а мої бабаськи люблять встати під вікном і сваритися у будь-який час доби:girl_devil: а ще вони понаприводили у двір різних "бровків" і вони мені під вікнами гавкають страшно (то їх точка, їх же бо тут годують), а своїх псів вигулюють у дитячому садочку, потвори!!! там же ж діти потім гуляють!!! і нічого тим мимрам не доведеш, бо вони самотні і пси їх розрада!!!!!!!!!!!!! а ще відмовилися від прибирання під*їзду і щосуботи по-черзі прибирають сход.клітку, так ще й вказують як саме мити:girl_devil: я просто забила на то прибирання, якби не діставали, то може і прибирала, а то виходить - дай палець, а тобі руку відгризуть:girl_devil:

19. Vendy

Vendy Active Member

ми живемо на 4-му поверсі, над нами живе "сімейка Адамсів" так ми їх називаємо. Там 2 брата постійно б'ються, навіть серед ночі, а їхня мама в цей час так кричить ніби то вони її б'ють. Тепер обоє закінчили школу цілий тиждень вони у Львові, маємо трошки спокою в цьому плані. Але є ще інші проблеми. Одного разу не закрили кран в системі опалення, тепловики запустили воду, то так нас затопили, що треба було ремонт робити. Вода текла зверху як з відра, якби не вимочували воду то затопило б ще кілька квартир до низу.
    кожен раз як в нас з'являється нова мокра пляма на стелі, вони всякими брехнями виправдовуються, що вони не винуваті.

20. Seppy

Seppy Active Member

От і я зараз не можу заснути, бо до моїх "коханих" сусідів місяць тому татко з тюрми вернулися. Постійні п/янки донечок з мамусьою і татусиком, неприбрана квартира, вся в пляшках, які часом летять з балкона на машини, недоглянуті діти. Нині зять влаштував розбір польотів і вишвирнув за двері татусика. Доці на чолі з мамою почали його захищати і вигнали ще й зятя зі скандалом і без речей. На те, як діти в плачі заходяться ніхто не має часу. Зять вирішив забрати з собою двійнят і її старшенького і поїхати до мами. От досі гризуться в нашому загальному коридорі на повну глотку, щодві хвилини викликають ліфт і відправляють на перший поверх, літають речі об стіни. Так ми і живемо...