Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Ведичні знання для жінок

відкриваєш святе письмо і читаєш, в кожного свій шлях, і кожен відкриє своє святе письмо (хтось Біблію, хтось Коран, хтось Бгагават-Гіту і т.д.) там є відповіді на всі питання :)

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ти про яку істину говориш?
    Про роль жінки і чоловіка ми вроді би вияснили. Тепер тільки робити то все. Собі йти жіночим шляхом, а чоловіку залишити його.
    Я не про гроші.
    ІМХО тема грошей в ведах геть перекручена. Часи тоді інші були.

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

Тільки є різниця між віками і різниця між оригінальним текстом і лекціями.

3. Rona

Rona Мама-йожик

я не порівнювала між собою святі письмена, маю на то власну думку, чого вони різняться
    але якщо є різниця між лекціями вед.психологів і оригіналом (ведами), то можна приклад? аж цікаво :)

4. Sera

Сужу виключно по трактуванню Біблії.
    Тому прикладу нажаль не надам.
    Та думку ви думаю вловили.

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Мені здається, що такі жінки в такі теми не заходять.
    Ну і взагалі саморозвитком займається той, у кого є проблеми в якійсь сфері життя.

5. DarkNess

DarkNess New Member

Маєте на увазі трактування Біблії священниками?

6. Rona

Rona Мама-йожик

то Ви порівнюєте те, що кажуть вед.психологи в своїх лекціях і Біблію? :) ну хочу Вас розчарувати, то досить різні речі, як то можна порівнювати пересічній людині, навіть не уявляю, імхо, треба бути професором теософії, щоб на таке спромогтись, тобто довго і глибоко вивчати різні святі письмена,
    на мою думку, то різні річки (шляхи) в один океан (до Бога)

7. Sera

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Ні)).
    Я порівнюю текст Біблії і те, як його часто трактують.
    Веди не читаю.

8. zetta

zetta Well-Known Member

DarkNess, та чому такі теми не для всіх. Я на чоловіка не жаліюсь . Не хочеться просто тухнути, є якийсь запас інтуїції , знань, але ж поповнити ніколи не завадить. Я навпаки скоріше собою буваю незадоволена , кожен шось своє бере. Я от наприклад відкрила для себе ведистів)) а в них хороші лекції про дітей.
    Доречі що до астрології, недавно говорили про неї. Я ніяк не ставилась до неї, гороскопи і характеристики знаків такі примітивні, допоки мені не склали персональний гороскоп , 100% . Довжелезний, з купою всяких моментів . Потішило що я дуже жіночна, і гармонійна , а дівки мої такі різні.... Ех.

Вже пару днів працюю жилєткою, трапилась на моєму шляху дівчина з дуже "гнилим" чоловіком і такою ж його родиною. Реально та вся історія загружає морально, але не заходячи в цю тему я б елементарно не могла крім співчуття нічим допомогти, а так хоч шось раджу для слухання і читання бо то просто біда.

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Раджу читати трактування Св. Отців.. Папа Іван Павло ІІ написав не одну працю про любов.. про духовну любов, про тілесну, і т.д. Якщо, звісно, маєш бажання..

10. Rona

Rona Мама-йожик

ну, якшо шо, Біблія до лекцій Нарушевича (напр.) немає жодного стосунку, він не з неї знання бере - то така собі ремарочка

11. Sera

Дякую. Хіба комусь пораджу. Я з тим ділом вже розібралася.

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

12. Furore

Furore New Member

Прослухала я Нарушевича (всплакнула разок), зрозуміла, що чисто інтуїтивно діяла саме так як він рекомендує. Але питань все-одно достатньо:
    1) От як дізнатись, чи то
    чи то ти його розслабила?
    2)
    А як не очікувати? Дуже мало хто одружується просто для того, щоб давати (по-простому кажучи, правда ж), причини у всіх різні. Чи є можливість потім все ж зрозуміти обом, для чого вони створювали ту сім’ю, навіть якщо причини її створення були іншими?

13. DarkNess

DarkNess New Member

Та не тема не для всіх, я б такого не посміла сказати,
    а момент, який я цитувала, про "опускання чоловічого его" - можливо, не всім стосункам потрібен. Бо різко всі не захотіли мати біля себе "нікчемного" чоловіка.

14. zetta

zetta Well-Known Member

Не складно, просто як читаєте не уявляйте гестапівський тон, наїзд , чи шпильку) прочитали, відповіли і все) бо реально ви ж не знаєте з яким тоном людина то питає.
    Про нікчемність... Вона неминуча впродовж життя я так думаю, головне то правильно зрозуміти і пережити.

15. Sera

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Як на мене, то трошки змішались тут коні і люди в кучу. Ви за відчуття і за його самооцінку не відповідаєте. Тобто, те, як він почувається то його. Ви можете підтримати його в якихось рішеннях, надихнути щоб він зростав в своїх знаннях, але за почуття і за те, який він є, ви не відповідаєте. Ну мені так здається.
    Просто не у всіх домінує ліва півкуля, і ви можете просто і чітко сказати три слова. У мене домінує права, то, щоб мені висловитись треба викласти не два речення а двіста слів, ну якось так. А хто хоче читати 200 слів? Ну, от і маємо те, що маємо.
    Не всі відчувають тон іншої особи.
    А отак. Зранку встала, посуд недомитий, дітей треба в школу збирати, і самій збиратись... замість того аби гніватись на те, що хтось щось недоробив, просто встала і зробила те, що не встигла інша половинка. Це стосується обох! Ніяких докорів. Просто не відкривати рота, що щось не ТАК! (це я про свого, як що що. Він у мене вміє дзямати, а я поступаю саме так як описала.)

---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ----------

Просто усвідомити, що я нікчемка особа в порівняні з Богом. Для мене то з розряду смиренності. Не нікчема в плані неук і йолуп, а в плані смиренності.

17. Rona

Rona Мама-йожик

можете пояснити? бо я всерівно не вкурила що ж порівнюється. Ведичні писання і лекції вед.психологів?

18. Electra

Electra New Member

І я думаю що то насамперед бізнес на самооцінці жінок. Самооцінка піднялася - жінка почулася щасливішою, ніби й незря заплатила гроші. А скоріше за все тільки помінялося відношення жінки до того, чим раніше вона переймалася, а не чоловік вдруг так змудрів.
    Та ви скажіть свому, що він нічтожество, а ви свята, то він, спочатку покрутить пальцем біля голови. А потім, якщо занадто вразливий (як і всі нічтожества), побіжить не гроші заробляти, а напитися з горя такого.
    Можете кидати в мене тапками. Лекція Нарушевича недавно, у Львові коштувала більше 300грн. Скільки треба лекцій щоб щось змінити? То ж рахуйте гроші.

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Малось на увазі, що я не розумію, як можна хотіти щоб чоловік почувався порівняно зі мною нікчемою. Там в уривку тої лекції так написано було, типу то супер-пупер класно коли чоловік "дійде до розуміння", що я - бог, а він - нікчемний і невартий мене.
    Я не уявляю як можна того хотіти? Яка я тоді буду жінка, людина, якщо мені буде подобатися ТАКЕ?

То ні до кого особисто, просто мені то ніяк незрозуміло. Не розумію, як можна "удосконалюватися", і удосконалитися дло такої степені, що вважати себе повним придурком, невартим своєї дружини.

Я розумію, що деяким чоловікам дуже корисно б присмирити своє его, але як я вже писала, тут впадає автор лекції із однієї крайності в іншу, від тирана - до нікчеми загнаної.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну воно ж зовсім і не зле, он таке розуміння. Тільки ви не Бог, а маленька богиня для нього. Не дивіться на то дуже просто. Нераз як подивишся на відносини в певних старших людей, то чоловік саме носить жінку на руках (не в прямому значенні слова), і розуміє, що вона могла знайти іншого але обрала його, хоч він далеко не заслуговує на всю ту опіку яку вона по відношенню до нього проявляє.

Тут не йдеться про приниження, а просто про усвідомлення, що інша особа божественна ( і то правда, бо в кожному з нас живе Бог). Тільки чому він то говорить більше про чоловіків, ніж про жінок, бо жінкам це більш притаманно бачити в свому чоловіку присутність Бога, ніж чоловікам. Чоловіки більш его-центричні і не схильні давати за просто так.

Якщо ви зараз цього не розумієте, то залишіть. Нехай буде. З часом життєва ситуація вам дасть зрозуміти, що той лектор хотів донести.
    Можна, бо воно так нераз хочеться жінці відчуття того великого і світлого почуття, уваги. І коли чоловік визнає, що він таки нічого не зробив аби заслужити на чудову дружину яку йому дарував Бог, тоді якось автоматично йому стає легше давати те, що жінка так чекає і хоче.

Я то бачу якось так.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.