Весільні речі та забобони

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Marianka, 8 Грудень 2009.

1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Букет

Дівчата, таке питання. Що робити з весільним букетом, є якісь забобони? Бо казали нам не викидати хоча б рік, простояв. Тепер вже сухий, але не знаю, чи просто викинути, чи є якісь прикмети? Дякую.
    пс не кидала його, бо в чоловіка прийнято на батьківщині вельон кидати.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мені було цікаво, яким чином складений мій букет, тому, коли він висох - розпорола, дослідила і потім викинула :girl_crazy:. А забобонами не переймаюся.

3. casablanka

casablanka Щаслива особистість

У мене напевне і тиждня не простояв. Мама викинула разом зі всіма подарованими весільними квітами. Цього я не бачила, бо відразу після весілля ми чухнули з міста))))

4. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

А мій букетик уже засох , разом і з бутаньєркою та квітами які були у волоссі, я не викидала , бо він простояв довше за всі подаровані квіти з весілля. Чула що викидати не варто, більшість їх спалюють у вогні.
    Мій наразі я поставила як екебану, бо він хоч засох,але дуже класний.

5. Shamna

Shamna Мамуся

Я десь чула , що потрібно спалити.А з моїм букетом взагалі не знаю що сталося , поки ми з чоловіком були на морі , то свекруха його або викинула або спалила

6. vasylyna d

vasylyna d Загублений

Відповідь: Весільні речі та забобони

Не вірю в забобони!!!!

7. Veselka alj

Veselka alj New Member

Я теж з наю що краще невикидати, а нехай трохи постоїть і спалити.

8. darysj

darysj Active Member

Я у забобони теж не вірю,та свій букет засушила і планую зробити панно.Знайшла в неті цю ідею,то мені дуууже сподобалось.Потім покажу результат

9. Biddy

Biddy New Member

Мій букетик взагалі ще під час фотосессії зів"яв трохи))))))))))) Дуже жарко було))) А в ресторані мені замінили на інший букетик) Взагалі не переймалась такими забобонами.

10. mrijluva

mrijluva New Member

Мій весільний букет також засох, але має гарний запах.Пройшло декілька днів після весілля і я помітила, що в букеті немає однієї трояндочки.Мабуть хтось витягнув, бо залишилось тільки місце де вона була.Що б це могло означати?Саме з цієї причини хочу його спалити, але шкода бо він мені подобається і нагадує про хороший день.

• Подобається Подобається x 1
  11. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Може і десь вилетіла квіточка під час весілля, не обов'язково, щоб хтось витягнув)
    Я своїм букетом любувалася-любувалася, а коли засох до "мумійного" стану, що вже розсипався - спалила та й усе.

А не так давно брат ходив на весілля до двоюрідної сестри дружини, і не встигли вони вночі прийти додому, як дзвонить наречена до моєї братової з запитанням, чи та часом не взяла її весільний вельон, бо пропав.
    Я так розумію, в неї була реальна паніка, що взялася вночі гостей обдзвонювати(

12. mrijluva

mrijluva New Member

Можливо.Мені здалося, що вони міцно були прикріплені.Хоча мої дружки замовили собі бутоньєрки на руку,а для дружбів звичайні на шпильку з живих квітів(таких які були в букеті).Це виглядало гарно, але одній дружці під час танців квіточки розсипалися.Але вона не розгубилася і виклала їх як вони були.На кожному весіллі свої неповторні казуси.