Відповідь: Весільні рушники Мій таким має бути-ліва сторона, права буде з калиною (схема потребує доопрацювання)
Відповідь: Весільні рушники Щось ті два хрести на голову тиснуть. Їх на всьому рушнику буде чотири...як на мене то забагато. Не хочте зробити його вдвічі вужчим і центральний вінець відповідно змістити? П.С.Ну але то лиш моя особиста думка.
Відповідь: Весільні рушники А на мою думку, два хрести символізують дві долі, які вгорі (у вінку) сплітаються в одну. Дуже гарно!
Відповідь: Весільні рушники я довго над тим мучилася, крутила, вертіла, пробувала хрести на менші міняти, але залишила ці, бо вони найбільш сюди пасують, це рушник під ноги буду і я хочу, щоб вишивки багато було, не люблю рушники з трьома трояндочками і все. от власне, що то все символи і той рушник має і дерево роду (я його поки не вишивала, бо хто знає коли те весілля буде, і чи будуть наші бабці чемними чи ні-то реалістичний погляд, бо життя не передбачиш), і три рівні на рушнику, які символізують і минуле, теперішнє і майбутнє, а хрести є оберегами. Хоча в процесі роботи я постійно щось змінюю, переробляю, переставляю, то ще не знаю, що і як буде в результаті.
Відповідь: Весільні рушники Так і я про символіку ... дві в одну... але якщо малюнок буде двосторонній, то виходить чотири хрести і чотири долі відповідно? Нє на менші не треба, вони гарні. Зрештою не слухайте мене, а вишивайте як до душі і так буде найкраще
Відповідь: Весільні рушники А я планувала купляти рушник, але натрапила на цю тему і теж вирішила сама вишити, от тепер шукаю схеми)
Відповідь: Весільні рушники Що саме на схемах хочете, маю багато можу помогти??? На рахунок купувати рушник-коли розказала своїй подружці, що почала вишивати собі рушник весільний, то вона мені відколола: о, то шо вже не зможеш купити собі? То сказала їй, що купити як раз зможу, але хочу ВИШИТИ САМА!!!
Відповідь: Весільні рушники Довго я копалася в неті, шукала якусь гарну схему, але дякуючи дописам форумлянок знайшла те що шукала!! Вже придбала полотно і нитки, тепер залишилось тільки почати роботу!
Відповідь: Весільні рушники А я надивилася на Ваші красоти, не втрималася і зазнимкувала свій рушник. Аж тепер розумію, що зараз акрилом не вишивала б... Отакий рушничок - простенький, але МІЙ... А такий виворіт - попри те, що я старалася старатися
Відповідь: Весільні рушники Ось і мій 6-ти річної давності..."червоними і чорними нитками". Сама вишивала:shy:, так вишивала що аж снилося що не встигаю, але встигла:agree:. Китиці ще сама не навчилась гарно робити тому пришила куповані.
Відповідь: Весільні рушники А я хочу вишити нестандартний вишитий рушик - 2 лебеді на воді і лілії. Може це і не співпадає з символікою, значеннями, але дуже вже мені хочеться. Вже і схему знайшла. Хочу вишити для близької людини по імені Лілія. А мені рушники вишивала моя бабуся, коли я ще була маленька. В принципі не можу жалітися, завтра 6 річниця одруження, напевно бабуся мені гарну долю вишила - все ж таки рідна душа.
Відповідь: Весільні рушники Чи можна, наприклад, щоб рушник вишила майбутня свекруха? Чи хоча б допомогла його вишити? Бо я ніколи нічого не вишивала, а в неї багато вдома вишитого і вона це вміє гарно робити.
Відповідь: Весільні рушники Чому ні? Зараз традиції не такі сильні, як колись. Більшість узагалі купують.
Відповідь: Весільні рушники Я теж колись думала,що вишию собі сама.Але коли виходила заміж,то вирішила краще взяти рушник своєї тьоті(вона сама собі вишивала(червоно-чорний з двома підковами на щастя)),ніж купляти,бо подумала,що не знаю,ні жінки яка вишиває,ні як у неї сімейне життя склалось.А тьотіна сім*я для мене взірець. А от рушники під короваї у мене були вишиті бісеромКРАСОТА НЕОПИСУЄМА,так переливались на сонці.Їх теж мені вишила моя любима тьотушка,вона цим професійно займається.Чоловіків рушник -вишитий золотим бісером,а на моєму-і калина, і лілії,і два сеця переплетені.Тамада пів вечора співав дефірамби Хоч недавно бачила передачу,що ні в якому разі не можна брати чийсь рушник,бо у нього своя доля вишита,тільки вишивати самому.
Відповідь: Весільні рушники Мій рушник вишила моя Бабця, ще коли мені було років 15, тоді мені так було смішно з того... На жаль Бабця померла за пару років до мого весілля. І цей рушник для мене дійсно дуже багато значить.
Відповідь: Весільні рушники та йой, багато хто викориистовує рушники батьків, бо долю мали гарну і ті рушники є сімейною реліквією...
Відповідь: Весільні рушники Це моя перша вишивка. Скромненько, але я страшенно гордилась собою, що вишила сама