Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Sankasan

Sankasan Руда мама

Відповідь: Весільні сукні

Дівчатка, хто готується до чарівної події:) розкажу вам про приклад моїх подруг з Одеси, як вони собі сукні купляли. Є чарівна фірма суконь Papilio/Вони гарні і т.д. і т.п, но досить дорогі. Що порадили моїм подружкам знаючи люди. Ці сукні, шиються в БІлорусії, а саме є точно дві фабрики в Бресті та Мінську. Погугліть, може кому цікаво. Розкажу про різницю в цінах. Три роки назад, сукня, обрана в салоні Papilio, коштувала прокат близько 1000 євро. Дві сестрички на машині, поїхали в Брест і купили на фабриці дві сукні з цих каталогів за 700 євро! До того, десь за декілька місяців, але навіть не за пів року, вони зв'язалися з фабрикою, там є відділ продаж, повністю дали свої мірки,до того сходили в той салон, вибрали собі модельку і під них вибрані сукні підігнали. Тобто вони приїхали їх тільки забирати. Так, це ризиковано, я згідна:) але, вони були фантастичні:haha: Ітог, вони отримали гарні, модні, стильні сукні по смішній ціні, плюс зробили собі файну поїздку:)
    По собі, я 4 роки назад, поїхала на 7й км в Одесу, вибрала собі тканину яку хотіла, атлас та гіпюр, вибрала в інтернеті фасон та пошила сукню, фату та сумочку. В мене взагалі вийшла смішна ціна, 3000 грн за сукню:) Бажаю всім гарних зборів:haha:
    Ну і прикладаю фото подруги:[​IMG]
    моє [​IMG]

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

700 євро це ціна однієї сукні чи двох? бо якщо однієї, то не так вже й вигідно то виходить, якщо порахувати дорогу, проживання, харчування, то ще не факт, що дешевше.

3. Sankasan

Sankasan Руда мама

Це двох:):connie_pull-pigtail

4. asjka

asjka New Member

дівчата підкажіть скільки коштує саме пошиття в5весільної сукні, без матерії?

5. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

так само як готова сукня. якщо в салоні , ви замовляєте яку саме хочете , вам її рахують , от і все. ціни десь від 2 до безкінечності. залежить яка модель і яку тканину оберете.

6. Margot

Margot Well-Known Member

знайома шила простеньке плаття в грецькому стилі, заплатила 1000 грн

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Вартість пошиву сукні залежить від кваліфікації майстра, тканини і складності обробки.. як на мене треба говорити особисто з майстром..

8. Ogunka

Ogunka Member

3 роки тому платила 4 тис. за пошиття, сукня була без жодної вишивки бісером чи камінцями.

9. Nacht

Nacht New Member

ніхто не знає, які сукні приходять, якщо їх замовляти по інтернету??? може хтось має досвід - поділіться)))

10. eustoma

eustoma +380632547454

Коли збиралась виходити заміж розглянула всі варіанти: б/у в хорошому стані на посиденьках в першу чергу переглянула (дуже шкода але нічого на той час не знайшла), потім до мене прийшла ідея замовити по інтернету, довго дивилась і думала, якщо Італія, Франція, Іспанія то дуже дорого і складно замовити. І тут я і моя одногрупниця (яка тиждень після мене заміж виходила) натрапили на ідею глянути на китайський сайт де часто замовляла собі лахи (хорошої якості), сукні там були просто суперові (фото), а ціни взагалі шикарні за 1,5 тис грн я б мала мати плаття як в королеви. Але по фінансах я не була дуже обмежена та і мама мене з подругами відмовили (І Слава Богу) тому я собі купила в салон надзвичайну сукню, а одногрупниця таки замовила і як тільки воно приїхало відразу покликала подивитись!!! Я була в шоці це просто жах!!!!
    НА фото було плаття яке повністю було обшите вишуканим грубим мережевом, фасон по типу рибки! і всі заміри вона давала свої! а приїхало - тіпа чорновий варіант весільної сукні, де все трималось на чесному слові і було зовсім не подібним до фото! Замість вишуканого мережева були просто нашивки по платтю тіпа візерунку як колись на тюлі дуже довге а по якості і по вигляду як прабабина тюль!!!
    Тому нікому не рекомендую купувати на Китайських сайтах собі весільну сукню! краще купити б/у і тим самим з економити, ніж купити китайську сукню!!!

Останнє редагування: 1 Вересень 2013
  11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Колекція Vera Wang осінь-зима 2014-2015
    [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Мені оця сподобалась

12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Відтінки кольорів і мені сподобались, але для мене це не весільна сукня, мабуть я більш класичних вподобань!.
    А самі сукні мені чомусь О. Муху нагадали...

13. Lambada

Lambada Member

14. Carrie

Carrie Member

Деякі плаття просто нереально класні!

15. preciosa

preciosa Well-Known Member

Плаття красиві, але ці тони мене зовсім не привабили. Не бачу я наречену у таких відтінках... Все-таки білий, кремовий - найкраще підходять для цієї ролі.

16. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ось таке я мала платячко

17. UnLikE

UnLikE Фотограф

В тренді зараз весільні плаття з довгими рукавами.. мені подобається) :girl_in_love:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. Lambada

Lambada Member

цей тренд напевно через те, що зима... пізньої осені, а особливо в грудні-січні якраз розпродують такі сукні щосезону

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Трішки поспорю :) Згадайте весільну сукню Кейт Міддлтон. Якщо я не помиляюсь, весілля було в квітні, 29 числа, то плаття якраз з довгими мереживними рукавами.
    Мені здається, саме відтоді розпочався такий глобальний тренд.
    Я хоч і не спостерігаю за новинками моди, але такі плаття мені завжди подобались і своє весільне бачу лиш в такому фасоні :)

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

не варто порівнювати - то було королівське весілля, тому для сукні нареченої особливі вимоги - вбрання має бути мереживним, з закритими плечима і руками, з довгим шлейфом і фатою.

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

то і не дивно - хочеться побути королевою в день весілля))