Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Весільні сукні

стою на асфальті у лижі обутий... а то що не то саме що весілля? То так має бути весільна забава, чи що?

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

По-перше з нету йде замовлення кілька місяців бо в дизайнерів всі сукні шиються по одній а не комплектом, в залежності чи є замовлення.
    А з розміром, то розраховуйте на менший ніж ви носите, тобто якщо ви носите 40-вий (так для прикладу) то замовляйте 42-ий. Добра кравчиня вам зможе дуже гарно сукню під вас підігнати а як буде замала як розширите?

Останнє редагування: 18 Квітень 2010
  2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ще як я рік тому була, то так на виході запитала , які в них ціни ( ну щоб переконатись, що цей салон з простими сукнями за простими цінами) і щиро вірила, що дорожче 300-400 долл той примітив не вартує , а почула 700-900 долл і відверто розсміялась. В Фелічіті і в Флердоранж (там практично один асортимент) є сукні якоїсь київської дизайнерки, ті, що я міряла вартували 900-1100 долл прокат, обслуговування було гарне

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

чесно,я дивуюся, бо таких цін там не чула.Я теж питала і мені сказали-3000-4000 гр. пошиття.Тим не менше,думаю, що не дарма звідти пішла,якщо в них такі непорозуміння з цінами..

4. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

а мені як було смішно чути такі ціни за такі сукні, ще й при тому що вони шють їх у Львові( це також вони так сказали)

5. Carpe diem

Carpe diem New Member

у мене весілля у вересні, але плаття почала шукати практично за рік до дати одруження. за рекомендацією коліжанки, яка виходила заміж влітку минулого року, зайшла на сайт Ла Споса, Проновіас і т.п. Там дуууже багато гаринх плать!!! :girl_in_love:
    сама подруга брала плаття на прокат, у Києві. і мені настійливо рекомендує туди поїхати. каже, що вибір просто вражає, обслуговування на вищому рівні і навіть дешеше, ніж у Львові. у неї було плаття від Ла Споса, брала вона його у Салоні "Мона Ліза" (Київ).
    походивши по львівських салонах і побачивши якість плать і явну невідповідність цінам, зрозуміла, що теж їхатиму у Київ за платтям.

6. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Дівчата, я теж своє знайшла в Києві (я там працювала і у Львові нічого путнього не знайшла), але коштувало воно набагато дорожче ніж в регіонах (просто я тоді не знала, що ця торгова марка представлена в Донецьку).
    Ціна шифоновоїї сукні в Києві була 2800 долларів!
    Тому не покладайте великої надії на Київ.

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

http://www.osinka.ru/Moda/Trend/2010_spring_bridal/ тут підібрані сукні в колекції по фасонах))) ну дуже багато суконь від багатьох дизайнерів))

8. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

колекція весільних суконь 2010 від Elie Saab.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

колекція La Sposa 2010
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

Казка.... :girl_in_love:
    Дивлячись на ті тканини навіть боюсь уявити скільки вони коштують.
    Порівнюючи з сукнями в наших салонах... то навіть нема слів

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Тканина - це звичайно немаловажно, але майстерність пошиття імхо важливіша, оскільки деколи мона і споганити гарну і дорогу тканину, а деколи з недорогої витворити шедевр))))

11. skarlet

skarlet Well-Known Member

Вау!!! я б у кожній другій заміж ішла...

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

І я, починаючи з першої.

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я завжди захоплююсь цим дизайнером,а ці весільні сукні це ніби витвори мистецтва!!!!!:girl_in_love:Дивлячись на ці сукні так заміж захотілось:girl_in_dreams:

14. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я брала сукню на прокат, але була в ньому першою (привезли під заказ, модель вибирала по каталогу )
    хоч сукня обійшлася недешево (прокат сукні 1020 доларів, фата купівля 80 доларів, рукавички і фатін під сукню -вже не пам'ятаю скільки)
    назву салону писати не буду (ще сприймуть як рекламу), але цікаво чи воно ще є в прокаті і яка ціна
    але зараз я б вибирала зовсім іншу
    ось моя сукня:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    ще деякі фото в фотоальбомі -наші весільні фото-

15. domino

domino Well-Known Member

ой дівчата, не покладайте великі надії на Київську ла спосу!!!
    з італійської мови la sposa означає наречена, просто наші беруть таке гарне слово для назви своїх салонів, щоб назва була гучна, от і все! я була в Італії і дійсно бачила справжні італійські весільні плаття, і до того ж ціна там від 2000 тися євро!!!! і більше, так шо якшо на Україні кажуть шо то італійське плаття, а коштує воно наприклад 1200 доларів, то повна маячня, кажу як є бо переконалася на власному досвіді! Справжнє італійське, французьке чи іспанське плаття буде в нас коштувати дуже дорого, так шо будьте обережні з вибором, і всім бажаю знайти те єдине...
    до речі після того як приїхала з Італії, замовила плаття у львівському салоні:)))

16. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

сукні зі всіх салонів у Львові ви порівнювали з сукнями в Італії?:girl_haha:
    згідна є багато підробок...але я б не говорила так категорично, що всі
    є салони і у Львові в яких заказуть в магазинах Італії... (напр. ви вибираєте по каталогу або на сайті)

чого купівлі чи прокату?

і чого ви ту маячню у Львові замовляли?
    краще з Італії треба було собі привезти:girl_wink:
    чи ви наше українське... замовляли?

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

а, ще похвалюсь :shy: свою сукню я бачила на показі мод в 2008-2009 р. (трасляція була по ТБ)

17. domino

domino Well-Known Member

я не кажу, що і львові плаття погані, вони просто по ціні дуууууууже відрізняються з італьйськими!!!
    я збрала українську, бо наші плаття значно дешевші! хто має великі гроші, той може і 2000 і 4000 євро на плаття викинути, але я такого робити не буду!
    я не прирівнюю тканин українських і італійських( чи ше там якихось), я просто написала які ціни, щоб люди знали!
    до того ж на прокат в Італії плаття не дають, тільки продаж! так що я не кажу, те беріть, а те нє, от і все!

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

Моя дуже хороша знайома є власницею одного з таких салонів, де все "італія". Так вони вам покажуть каталог, ви виберете і чекаєте до місяця часу, поки то платтячко, за 1000-3000 Євро приїде, а на справді, то плаття шиється колишніми студентами академії мистецтв, які навіть і не підозрюють шо вони "італію" клепають! Єдине, що там дійсно італійське, то тканини, бо в нас в продажі таких немає!
    Це не про всі салони, хоча я б не здивувалась, якщо б у всіх таке робили.

19. anajtet

anajtet New Member

дівчатонька, невже у салоні Людмила, дійсно таке "негарне" обслуговування і сукню дають міряти лише , якщо будеш його брати, і ще які ж там ціни?

20. tulia

tulia New Member

Дійсно! Мене обклали кучою каталогів - сиди і вибирай, як вибереш, то скажеш... міряти нічого не давали... ціни вроді від 1 тис. доларів, якщо везуть із закордону, якщо шити, то вроді менше... я на то все подивилася, подякувала, розвернулася і пішла. Моя подруга шила там плаття 3 роки тому, то поки наречений стояв на брамі, то її мама зашивала на ній замок, бо роз'їзджався... і шлейки якось не добре так пришили, що вони її страшенно тиснули цілий день. :girl_sad: