Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. innamorata

innamorata Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Не знаю чи в правильну гілку пишу, може тре було в весільні дрібнички.... Але... Дівчатка, порадьте. Дійшла черга до моєї фати. Хочу просту, мо навіть не надто довгу, трохи нижче пояса. Без вишивки/камінчиків/прибамбасів. Двоярусну. Зайшла в салон де шила сукню, то там така фата 400:girl_impossible::no:гривень коштує. Я то розумію що на все весільне ціни завищують, але.... ну не коштує той шмат фатіну таких грошей. Там навіть пошитого нічого нема, тільки вирізаний певним чином шмат тканини... От і виникла думка... а може б то купити тканину і дати якійсь кравчині щоб вирізала? Чи то може не простий фатін на фату йде? Хто знає? Якщо альтернативи нема, то, само собою, куплю і паритися не буду.... До того ж, в мене сукня кольору шампань, може й не просто буде знайти фатін такого кольору. Але все ж, хотілося б зважити всі варіанти...

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

моя фата була з мереживом - коштувала 700 грн.:girl_emo: теж, чесно кажучи, була здивована ціною за кусочок фатіну, але махнула рукою. дивилась ще на Краківському - там вони коштують по 250-300 грн, але той фатін чогось торчить в різні сторони - ніби з дротів пошита.
    коли шукала собі фату, обходила багато салонів, вони від 400 і більше.
    щодо пошиття - не знаю, але чомусь мені здається, що дешевше не буде. ну, хіба грн. на 50...

3. bedryk

bedryk New Member

Саме таку фату, двоярусну, нижче пояса, без будь-яких прибамбасів придбала а салоні "Хороший салон" в квітні цього року за 250 грн. Підбирають будь-який колір.

Останнє редагування модератором: 20 Липень 2011
  4. innamorata

Словом, знайшла я фатін кольору шампань в магазині по 25 грн з метер і мама моєї співробітниці, яка раніше працювала в салоні мені виріже фату. Хоча, якщо чесно, знайшла в неті детальну інструкцію як це зробити самій - дууууже просто.

5. lorelaj

lorelaj Active Member

Дівчатка, а як вам отакого плану сукні?

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Мені подобається. Ну може оздоблення я собі обрала б трохи інше, а сам фасон гарний. Справжня принцеса:)

7. jylanda

jylanda занууууда

сукня гарна, але от той фатин вiд талii, якось трохи стирчить :girl_nea: . Дуже сподобався верх сукнi)

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ось ще кілька варіантів весільних суконь:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    і ще парочка, але на цих моделях мені щось не дуже подобається дивитися, як статуетки неживі...
    [​IMG] [​IMG]

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Тільки на дуже струнку, бо буде нефайно якщо є животик внизу.

Я люблю коли талія занижена не ТАК низько. :girl_wink:

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Правда! Верх чудовий!

10. innamorata

та шо з довгим рукавом - бомбезна!!!

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Он та що на третьому фото має дуже гарний колір. Хоч фасон не такий як я люблю, але колір просто клас:girl_tender:

12. allja

allja Well-Known Member

Мені подобається, але згідна з дівчатами,що низ не дуже...В моїй сукні дуже схожий корсет, але низ зовсім інакший:)
    Моделі - так, але сукні красиві...мені сподобалась з синьою стрічкою.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

гарна, але погоджусь, що низ заважкий
    ось трохи схожий фасон, але з підходящою, як на мене, спідницею
    з тих, що мені сподобались:

а ще цього року далі популярний фасон "рибка":

ці просто рокішні!
    а як вам такі казкові сукні для справжніх принцес?:girl_wink:
    колекція від Alfred Angelo і Disney:

1

Останнє редагування модератором: 2 Серпень 2011
  14. Alicia

Alicia Well-Known Member

мм...такі ніжні! я б собі на розписку такого плану хотіла...:girl_tender:
    я чомусь собі згадую Сашу з Холостяка, як їй важко в тій рибці було ходити...мені також такі фасони подобаються, але для зручності я б обрала годе і занижена талія.:girl_yes2:
    Мрія дитинства! І той обруч!:connie_pull-pigtail І щоб колір сукні змінювався при кожному кружлянні у вальсі, як в мультику. Так мене вразило колись...:girl_in_dreams:

15. milkozavr

milkozavr New Member

дівчата ! підкажіть будь-ласка хто був у сукні рибці- чи в ній нормально в церкві на коліна ставати? і чи під час танців вона не морщиться в районі живота бедер і нижче?

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

я також почала ходити по салонах - у дорогих салонах навіть в деяких не давали нічого міряти, а в салонах подешевше я поміряла десь 15 суконь і ще мені дали візитку ще одного їхнього салону щоб я ще прийшла і поміряла - і взагалі ставлення зовсім інакше.

16. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Я просто марю білим атласним платтям з червоною вишивкою.. типу ледь-ледь в етнічному стилі, але сам фасон плаття - класичний. чула, що на Городоцькій є салон, де продають такі плаття. може, хто знає, чи правда? І яка приблизно ціна?

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

але то нові сукні чи вже одягнуті були?

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

нє, ну різні дрібнички типу бонбон'єрок, гестбуків ми спокійно замовляємо, але сукня! Для дружок там можна однакові і недорогі замовити, але сукня нареченої... Не знаю, я б не ризикнула, хоча ціна приваблює.:girl_yes: А якщо більше 200 доларів, то вже треба розмитнювати, здається...

19. Svitodara

Svitodara New Member

Дівчата як ви ставетесь до кольорових пасочків на сукнях? Чи це ще модно і актуально? І чи взагалі гарно?
    Наприклад ось така сукня (тут оливковий пасочок і бантик ): [​IMG]

20. Heureuse

Heureuse вірю...

на мій смак, дуже гарно!
    але саме якісь такі спокійні, ніжні кольори ось як на вашому прикладі, ще ніжно-голубий мені подобається.
    а от в поєднанні з червоним чи навіть бачила з чорним, то мені не дуже..