Відповідь: Вибір йогуртниці у мене якраз Віво, такий в синій паперовій коробочці. Робила на сире (підігріте) молоко. Є резон закип"ятити? може пропаде тягучість?
Відповідь: Вибір йогуртниці нє, тягучість то від бактерій. От блін забула, який то був без того... Може коли-небудь нагадаю (то якісь були чи італійські , чи які, ну точно не наші, але купувала я їх в Україні)
Відповідь: Вибір йогуртниці кипячу і тягучість трохи є... можна проекспериментувати з дозою закваски на певну кількість молока... памятаю тягучіші партії і такі як желе твердуваті, але не прослідкувала що було причиною
Відповідь: Вибір йогуртниці Якщо італ. то могли бути ГудФуд. Наріне буде тягуче, а от йогурт і кефір ніби ні, ріжеться ложкою. Я з них роблю фрогурт, він не дуже схожий на морозиво, більше на фруктовий лід, кисліший і може бути з кристаликами льоду, але моїм смакує
Відповідь: Вибір йогуртниці сьогодні стала власницею ось такої йогуртниці http://www.sokol.ua/ariete-635/p117654/#characteristics приготую морозиво та йогурт і поділюсь відгуками щодо цієї моделі
Відповідь: Вибір йогуртниці Вчора робила перший раз йогурт в йогуртниці Moulinex DJC1 41, і вийшов він в мене як квасне молоко, що це означає, що я його перегріла, тобто задовго тримала, бо заквашувався 12 годин?
Відповідь: Вибір йогуртниці 12 годин - це занадто багато, в мене при такiй жарi сьогодні за 4 год. був готовий. З якої закваски робили ?
Відповідь: Вибір йогуртниці десь колись прочитала, що йогурт не повинен кваситись довше 4-ох годин, бо тоді гинуть всі корисні бактерії. я роблю в термосі, за 3-3,5 год йогурт завжди готовий, ставлю на трохи в холодильник, щоб загус, та й по всьому.
Відповідь: Вибір йогуртниці Ну і я десь таке прочитала В ПП від Корени Тому аналогічно - в термосі сквашується не довше 3,5 годин.
Відповідь: Вибір йогуртниці Вчора попробувала ще раз зробити, але тримала 7 год, то ніби вийшло, я просто не знаю який він має бути "правильний", перший раз робила як будо вказано в інструкції, тому тримала аж 12 год, сьогодні буду пробувпти ще на 4 год. Закваска була GoodFood.
Відповідь: Вибір йогуртниці по запаху чути, гарно пахне йогуртом, не кислим, однорідний, коли нахиляєте баночку - не витікає ,а тримається однорідною масою. а ще, подумала, що в термосі достатньо 4 год, бо молоко вже від початку є теплим, а в йогуртниці, мабуть, треба 4 год від моменту, коли молоко нагріється до 38-40 град.
Відповідь: Вибір йогуртниці Молоко варто ставити в йогуртницю теплим. А ще я завжди кип"ячу, коли просто підігріваю не завжди виходить вдало.
Відповідь: Вибір йогуртниці Мені подарували таку йогуртницю Дуже задоволена. Йогурт ставлю на 6год, получається смачний.
Відповідь: Вибір йогуртниці Купила йогуртницю Дельфа на 7 баночок, вартість дуже доступна і тьху тьху тьху гарно працює,йогурт, на заквасці з пакетика виходить рідкий тягучий, ставлю на 6 год. і потім на 1,5 год в холодильник по інструкції, коли змішую молоко з активією злаки, виходить густа консинстенція і навіть пахне як та активія злаки) мені так більше подобається, ніж на заквасці з аптеки.
Відповідь: Вибір йогуртниці Сьогодні купила довгоочікувану йогуртницю Elbee Creamy 24801. Закваску купила GoodFood. Завтра буду пробувати перший раз робити йогурт для донечки і обов*язково ще сюди загляну , щоб перечитати ваші дописи дівчатка...
Відповідь: Вибір йогуртниці Вчора і сьогодні смакуєм з доцею йогурти. Ставила в йогурницю на 8 год. Напевно забагато, бо вийшов йогурт густим і коли перевертаю стакан то навіть не витікає, а ложкою вигрібаю...На запах гарно пахне. Смак також хороший...Сьогодні наставлю йогуртницю на 7год. Одна знайома мені казала що з одної баночки готового йогурту можна ще раз робити йогурти...Чи так хтось робить???
Відповідь: Вибір йогуртниці так і має бути, якби поставили на забагато , то би утворилася сироватка зверху-водичка прозора. 8 годин це не є багато.