Відповідь: Вибір йогуртниці А в мене і утворилася водичка зверху... Я її просто злила і все. То виходить що у мене це вийшла сирватка???? Що робити??? Вже два рази робила. І перший раз була зверху водичка і в другий раз , але небагато...Перший раз включала на 8 год, другий раз на сім...Робила з домашнього пареного молока з села... Що тоді роблю не так
Відповідь: Вибір йогуртниці вчора сестра замовила мені д/н йогуртницю, завтра вже маю мати), перечитала темку і бачу що багато користуються заквасками гуд фуд так вже хочу спробувати
Відповідь: Вибір йогуртниці +1, чомусь коли вибирала інтуїція підказала взяти саму просту зробила за вчора 2 порції, закваска гуд фуд, молоко селянське(перше 3,2 друге 2,4%жирності), перша порція квасилась 7 год, друга 6 год друга спроба густіша ---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- і в мене Що не так?чи це нормально?
Відповідь: Вибір йогуртниці можливо щось не так в технології)) або молоко вищої жирності, особливо таке з домашнім буде)
Відповідь: Вибір йогуртниці молоко з магазину, домашнє не купую а про що це свідчить?перекис, померли всі бактерії...... фото
Відповідь: Вибір йогуртниці В мене Оріон (дешева,але працює досконало). Закваску беру Віво, хоча рекомендують 6-8 год, ставлю на ніч на 5, бо до ранку, поки я встану,в теплі дійде. В день - на 6. Водички не буває...
Відповідь: Вибір йогуртниці якраз треба з тепла забрати в холодильник, щоб припинити процес ферментації.
Відповідь: Вибір йогуртниці В мене дві йогуртниці. Той самий йогурт, т.б. з того самого молока і закваски мої йогуртниці роблять по-різному. Тефаль робить такий, що тримається гіркою на ложці, а Сатурн - тянучий (сопливий). Зато в Сатурні ще йшла ємність для сиру (творогу) в комплекті. Тому я роблю в Тефалі йогурт (такий як нам до вподоби), а в Сатурні роблю дуже смачний і ніжний сир (з творожної закваски). Але на рахунок того, що всі йогуртниці однакові дуже сумніваюся.
Відповідь: Вибір йогуртниці Навчіть мене, чайника, користуватись тим всім начинням. Маю теж Дельфу (вже писали про неї на минулій сторінці), а робити того не вмію. Або якесь як кисле молоко виходить, або соплі, та й запах щось такий нейогуртовий??? А молоко не принципово яке?!Бо я пробувала на домашньому-вийшов кефір, на купованому- тягуче, не можливо таке їсти. Чи я перетримую чи воду не таку даю?!
Відповідь: Вибір йогуртниці а воду нащо? в мене в йогуртниці пише 8-10 годин. але як на мене оптимально 7. він тоді найсмачніший. хоч Злата якраз любить кисленький, трохи перетриманий.
Відповідь: Вибір йогуртниці Там між ячейками пустота і в інструкції вказано наливати воду(я так розумію, вона має підтримувати тепло або я щось не так прочитала) певно перетримувала
Відповідь: Вибір йогуртниці в інструкції до моєї дельфи пише, що воду наливати тоді, коли температура в приміщенні нижча чи то 16градусів чи щось таке) в мене з сухої закваски - 8год, з живої - 7год
Відповідь: Вибір йогуртниці В мене вийшов оптимальний рецепт з домашнього молока і йогурт живий біфілайф і тримати 5-6 год. З магазинного ніяк не втрафлю чи кип'ятити його? І суха закваска мені ніяк. треба наловчитись якось з магазинним бо зараз домашнє піде з присмаками. Останній раз робила з магазинним, то було рідке, включила ще на пару годин, то густий і кислий що капець - стоять ті баночки до того часу ніхто не хоче пити
Відповідь: Вибір йогуртниці Ой дівчонки шось мені не виходять йогурти з закваски Гуд Фуд. Купляла дві штуки і ніразу не вийшов йогурт. Вийшло якесь кисле молочко. Сьогодні буду знов пробувати йогурт робити але купила вже дві різні закваски, але не Гуд Фуд. Правда все роблю з домашнього молока, бо зараз літо і сиджу на селі з малою(а в бабусі є коровка яка дає багато молочка). Колись все добре виходило. А тепер думаю може шось з йогуртницею, купляла на Форумі і здається ше гарантія не вийшла. Буду пробувати, не вийде буду робити у банці...
Відповідь: Вибір йогуртниці Роблю йогурти в йогуртниці вже майже рік. Пробувала різні. І ті, що в аптеці купувала (хороші, найбільше сподобався звичайний йогурт та фітнес), і ті, що на форумі замовляла у нашої форумчанки (також найбільше фітнес сподобався), і в сільпо купувала їхні закваски (пробувала симбілакт). Так от: з Сільпо не сподобався, бо якісь тягнуться такими с**плями (соррі), з аптеки та в Артеміди файні, тільки в Артеміди дешевші. Хоч з аптеки пише, що того пакету достатньо на 3 л, я розводила на 1 л., бо не вистачало його на 3 л - зарідкий йогурт виходив. Всі йогурти перезаквашувала не менше 3-4 разів, тобто лишала 1 баночку і потім знову розводила з 1 л молока. З сільпо погано перезаквашувався, після 3 разу запах віддавав дріжджами. У всіх інших такого не було і після 4 перезаквашування. Чим більше перезаквашувала, тим кислішим йогурт ставав. Пробувала з домашнього кип"яченого молока - не заквасилося, не загусло. Але на пакетах з закваскою, так і пише, що краше давати пастеризоване молоко - напевно йому треба стерильне середовище, в якому інші бактерії не будуть пригнічувати розвиток корисних бактерій (це лише моя думка). Після всіх експериментів зараз завжди роблю з "молокії" кип"яченої охолодженої 2,7% (тепер 2,8 - виходить чудово. Мої хлопці люблять ягоди додати, а я чистим люблю.
Дівчатка! Прошу підказати, що я роблю не так, бо йогурт в йогуртниці виходить ніби і не рідкий, але такий як простокваша. Йогурт брала тут у нас на форумі, пакетик який розраховано на 3 літри молока, поділила на 2 частинки. В молоко кімнатної т-ри висипала заквасочку, перемішала і розлила по стаканчикам і йогуртницю на 7 годин. Хто вже робить йогурт давненько і може підказати, що я роблю не так. Буду дуже вдячна за поради.
@smugastik мені деякі види йогурту і за 5 годин сквашуються.я після 5 годин заглядаю в одну баночку завжди) щогодини. Ну і помітила що велика різниця домашнє чи магазинне молоко. Магазинне люблю більше
мені здається і вас молоко захолодне було. в мене деколи за 4-5 год. сквашується. теж люблю тільки з магазинного.