Дівчатка, дякую за поради,я молоко беру в магазині ( але то ніби фермерське, не в пакетах) а на рахунок т-ри, то воно напевно має бути тепле ( немаю градусника щоб поміряти).
так, але тепліше за кімнатну температуру (здається 38-45 градусів). в мене градусник є, але я "на око" визначаю.
Чи потрібна ця річ? Напишіть як Ви використовуєте. Думаю для дитини взяти. Чи виправдовує себе? Яку фірму і за яку приблизно ціну варто купувати?
Для нас стала дуже актуальна, вже 4 рiк не можу без неi обiйтись. По численним вiдгукам купили простеньку Delfa, без наворотiв i електронiки. Єдиний мiнус - не регулюється температура, у холодний перiод для збереження тепла загортаю у рушник. Баночки - однозначно скло, хоч ми багато розбили, але пластик неестетичний iмхо. Йогурт практично завжди виходить, головнi умови - свiже перевiрене молоко i якiсна закваска. Потiм вiн мусить певний час, в iдеалi нiч, дойти у холодильнику. Хоч можна робити йогурт i у мультi, але у баночках набагато зручнiше i цiкавiше для дитини.
Вибираю йогуртницю - в більшості кришка не закручується на баночці, а якось інакше закривається, то біда?
в мене кришка не закручується, вважаю, що то не суттєво. багато хто зовсім кришками не закриває, якщо зробити і зразу з"їсти. в мене не дорога, але я повністю нею задоволена. ось така Йогуртница VINIS VY-7000 P --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 --- в описі вказано мені мала в перший же ж день один розбила
Вибираю зараз йогуртницю і потребую поради на що в першу чергу звернути увагу: я так розумію що основна функція йогурниці це підтримка певної температури протягом певного часу? чи є різниця між йогуртницями різних потужностей? хочу готувати не тільки йогурт але і сметану, кефір, а в ідеалі і творожок, чи треба мати ще термометр для їжі, бо все це сквашується при різній температурі? чи важливо щоб в йогуртниці був таймер? чи відіграє роль об'єм ємностей, бо є йогурниці з загальним об'ємом чаш 600мл, чи краще брати на 1л?
Купила йогуртницю Tefal 5001. Сьогодні пробувала робити йогурт, вийшов лише у 2 баночках з 8-ми В чому може бути причина? Робила так: Молоко Казкове від Молокії 3,4% закип'ятила, остудила до теплого, додала пакет закваски Good Food, розлила по баночках, перемитих посудомийкою, і на 7 годин. В двох баночках добре, в решті просто молоко з кислим запахом, несмачне. Що я зробила не так?
Мені цікаво маю мультиварку з функцією йогурт...а щось не робила ще. Цікаво як то зробити і що з того вийде)
Знайшла нарещті відповідну тему ( модератори, простіть невиспану маму трьох дітисьок... ) Порадьте з хорошу йогуртницю, яка не перегріває йогурт ???
@Ligymunka, у мене 5 років служить ось така простенька Йогуртниця ORION OR-YM 02. Я її і позичала знайомим, а врешті свекрусі віддала, вона ще досі без нарікань користується нею. Не перегріває, дуже простенька, йогурт смачний, робила по інструкції на 5-6 годин.
Я давно хочу собі йогуртницю придбати, але яку не знаю, да й грошів в мене не так багато - нажаль. То вибираю пока бюджетні варіанти, бо малу треба годувати вже нормальною їжею, починати з кефіру або йогурту прикорм. Бачила на Ютубі непоганий ролік про таку йогуртницю - думаю узяти, вона коштує не дорого, навіть снижка зараз на неї, плюс невеличка. Головне щоб готувала нормально, а все решта - дрібниці.