Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

мою куму передав черговій лікарці. прізвища, нажаль, вона не пам"ятає, але їй вона не підійшла. найобразливішим їй було те, що в п"ятницю вона була в нього, бо вже був 40 тиждень, з понеділка казав приходити і оформлятися в патологію, в суботу в неї почалися пологи, а він обіцяв приїхати і після кількох дзвінків сказав, що не приїде.

2. arina

arina Active Member

вчора також знайомилась з Анною Дмитрівною. Питала, кому передає (в мене ПДП 07.07.), сказала -"кому хочеш тому й можу передати, в нас всі лікарі хороші, ти собі підшукай, а я передам, домовлюсь"
    знаю, що він працює напару з Фединою. АЛЕ, такого, щоб він не приїхав - особисто я такого не чула, сама народжувала в нього старшого, то таке враження, що він просто живе в тому роддомі.

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

І я ще не чула, щоб він не приїжджав, ніби і близько живе від роддому, то каже, що нічний приїзд на пологи для нього не проблема.

4. Talya

Talya Well-Known Member

він був десь поза межами Львова (їй так лікарка сказала, котра пологи приймала). але як тільки в неї почалися перейми, вона задзвонила йому. він казав, щоб приїжджала, він буде її чекати. не дочекалася. а ще він потім жодного разу не зайшов до неї в палату, хоча пологи з ним були домовлені.

5. Ecstasy

Ecstasy New Member

Маю ще одну зустріч з Малою-Гресик, має сказати мені, коли йде у відпустку.
    Сьогодні познайомилась з Левицькою. Чесно кажучи не дуже хотіла до неї йти, але враження загалом позитивні після зустрічі. Всі навкруги мені її радять, але я ще до зустрічі конкретно сумнівалась, очікувала напевно гіршого від знайомства-спілкування.
    Тепер не знаємо з чоловіком, чи будемо остаточно зупинятись на цій лікарці чи ще когось шукати.

Останнє редагування: 11 Червень 2014
  6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Раніше вже висталяли ці фото і обоговорювали хто є хто. Полистайте трішки тему до початку, але то здаєть не всі лікарі пологового.

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Прошу поради, як обрати лікаря.
    Сама не львівська.
    Куди краще йти домовлятися.
    І бажано, щоб дякували за те, що дасиш, а не називали космічні суми.

Мені 30, пологи перші.
    З якого боку приступити до вибору лікаря/лікарні.

Також цікавлять ціни приблизні.
    І щоб практикували партнерські пологи.

Ще чула, що не всі пологові дозволяють відвідування. Як з цим? І платними палатами. Хтось знає ціни?

8. Virna

Virna Well-Known Member

з 6 по 16 липня

9. Orman

Orman Модератор-бомба

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

не втрималась, вибачте.

12. Latane

Latane Well-Known Member

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Питання грошей взагі не має хвилювати - скільки вважаєте за потрібне (в нас безкоштовна медицина)
    Обирайте лікаря, а не лікарню - читайте форум)))
    Так само почитайте що пишуть дівчата в відповідних гілках про "подяку"
    Партнерські пологи в Україні дозволені і по ідеї лікар не має право забороняти присутність чоловіка, але такі питання будете виясняти при знайомстві з лікарем (можете знайомитися з декількома)

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні. на пару лише з ним не працює. Своїх пацієнток може передати і йому, і Черновій, і Бонцареській, і Левицькій і ще іншим лікарям
    так і є. Ну а коли не в пологовму, то живе поруч, тому , в принципі, завжди встигає.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

особисто для себе - не обрала б нікого з них. Тому тут чисто суб єктивно і нічого вам не скажу

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

то тільки частинка їх тут.

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Хотіла звернути увагу на те, що можуть бути якісь ризики. Якщо Вам смішно - будь ласка!

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Народжувати на кухні після 2 кесеревих і ризикувати залишити 2 дітей сиротами не перл?
    Чекала поради, нарвалася на посмішки.
    Щиро вдячна.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Та от я ніяк не наважуюся обрати по відгуках. Ви правильно підмітили. Це не тільки вперше, це взагалі диво, що так сталося. І ніби економити не час і не місце, але ситуація зараз така.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

дякую, що дозволили. Я (так,до речі) теж вперше народжувала в 30. І це не є фактором ризику. Навіть в нашій медицині. Ви не про те хвилюєтесь.
    а посмішки це погано?
    нєа, в тому і перевага народжувати перший раз в 30. Не тріпаєшся через дурниці, є вже трохи мудрості і спокою, просто "за вислугу років".

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Так, особливо коли останні 7 років знав, що ти ніколи не станеш мамою.
    Сам спокій і мудрість.
    Дякую Вам.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

18. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

20. Orman

Orman Модератор-бомба

Статус теми:
Закрита.