Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

А я шось не знаю чи задоволена Уляною. Вона мені зробила типу шапочку з верхнього волосся. Я спочатку взагалі була в трансі.

Але якось звикла, чекаю поки відросте. Не можу сказати шо було негарно, просто не моє. (100 грн з миттям)

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

та багато де. На Сихові я минулого тижня дізнавалась не в одному салоні - в районі 100 грн. Якщо ви фарбуєтесь в один тон своєю фарбою - то вам не конче якогось супер майстра, щоб наніс фарбу.
    300грн - то занадто.

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

а як ви описували бажану стрижку? мало бути щось схоже на ту шапочку, чи кардинально інше?

3. Mariami

Mariami New Member

+1, я теж була, нічого особливого сказати не можу, постригла чолку так, що через 3 дні як копичка була) хоча волосся пряме і проблеми такої ніколи не мала, якось особисто мені не дуже. Але точно можу сказати що не всім одне і теж підходить, для когось Уляна класний перукар.. А я не втримаюсь щоб не похвалити Дениса Ожигіна, він - бомба, нарешті здається я знайшла СВОГО перукаря :girl_claping:

4. DarkNess

DarkNess New Member

в тому ж
    нанесення фарби 50 грн
    ну і + миття-сушка десь біля 30-ти грн.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Оце справді дуже важливо! Щоб не витрачати свій час і гроші на експерименти ) /якщо нема такого бажання звичайно/
    Мені ,н-д, Уляна дуже підходить, користуюсь виключно її послугами вже 8-ий рік)

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я просила по можливості дати обєм, а головне - шоб не тре було довго вкладати. Так от, якшо довго повкладати, то гарно, а як нє - то все стирчить в різні боки.
    В мене карма така, шо як тільки знайду СВОГО перукаря, він за якийсь час закордон виїжджає :)

6. Златка

Златка Well-Known Member

От-от, кожного разу, коли я говорю так перукарям, виходжу десь така, як Зорянівонька писала :girl_cray: НМСД така стрижка тонкому волоссю об'єму аж ніяк не додає, тільки навпаки, бо часто потім без гарної укладки виглядає ще менш об'ємне і "приплюснуте" волосся :girl_blush2:

7. mazurik

mazurik New Member

И я сюда опять с жалобой. Уже год живу во Львове и досих пор немогу найти своего мастера. Нашла у которого можно делать мелирование, так я раньше делала у себя в городе. Почти тожн но не то на все 100% и цена 700грн. Попробовала у него постричься обычная стрижка бобкарэ. Так это вообще кошмар. Немогу его вообще уложить а сейчас спустя месяц вообще непохоже на боб, а на просто аля барышня в дикрете. Девочки может посоветуете мастера у которого можно сделать боб, чтоб был на него похож, а не то что у меня сейчас.
    Блин в Одессе приходила к своей Юличке, закрывала глаза и тихо кайфовала и никогда не переживала, что что-то будет не так. Что стрижка что покраска всегда все супер. А во Львове пока не нашла.

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

то ви в "лаванді" були? бо навіть не можу уявити де у львові беруть стільки за меліровку.

9. mazurik

mazurik New Member

ТАк берут в Миледи ))) просто в Одессе я так же платила и меня такая цена не удивила, но почитав форум поняла что во Львове можно сделать дешевле. Просто у меня еще густой волос и я делаю гостое мелирование с эфектом покраски, так что краски идет много.
    Девочки хвалят все Дениса. Скажите где он работает и его цены на стрижку и покраску. Спасибо. Просто очень надо, до след четверга привести себя в Божеский вид.

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

Мое фото можете посмотреть как раньше я выглядела, в разделе порадьте нову зачіску ))) Именно раньше, потому что сейчас єто кошмар, муж говорит женился на блондинке а живу с брюнеткой ))

10. Ziben

Ziben :)

Вже майже рік мене стриже Віталій з салону Марафет. Я дуже задоволена його роботою (зараз у мене каре, волосся гарно і легко вкладається). І фарбує теж класно (ще якби я вчасно приходила, а не раз на місяць,коли фарба вже вимилась і волосся добряче відросло:girl_blush2:)

11. KAPUCHINKA

і я приєднуюся до дівчат, вам дуже добре так як на тих фото. ну просто як з обкладинки журналу.
    якщо хочете, можу дати вам телефон своєї Іри. Вона працює по парних на Менцинського в Елізії, по непарних в Шоколаді на Франка. Але то все одно треба дзвонити уточнювати. Я ходжу до неї вже більше 10 років. ЇЇ меліровка мені подобається ))) в мене така сама густа як і у вас. І волосся після фарбування гарне, навіть кінці не кожен раз підстригаю, бо потреби нема. А от на рахунок стрижки не знаю, бо у мене волосся до середини спини, то вона тільки кінці часом підрізає. Ті її стрижки які бачила, досить гарні, але як вони себе поводять потім - не знаю.
    По ціні, то у мене виходить десь 300 грн. але не знаю чи то так по старій дружбі, чи то такі ціни.

12. analastanka

analastanka тень на стене

Вчора обходила всю площу - не знайшла((( Де воно??? Там хоч якась вивіска є???

13. mazurik

mazurik New Member

Чешуя
    Salon / Barbershop in Львів
    Address

Плщ Свободи 9

Львів, України ➔

Останнє редагування модератором: 14 Червень 2013
  14. analastanka

analastanka тень на стене

Дякую, але якщо би все було так просто, я б тут не питалась.

В любому випадку, мені вже все поясили в пп - дякую форумлянці, яка зглянулась і не дала заблукати "в троьох соснах" :)

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а не навпаки? бо я в середу 12-го була в Шоколаді в Іри

16. KAPUCHINKA

точно, точно, так як ви пишете. парні - в Шоколаді, непарні в Елізії .Мені в затуркані )))

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

а ви були в Костюк чи в Муравської ?

17. mazurik

mazurik New Member

Денис в отпуске до 2 го, девченки спасайте дайте контакт Уляны Григы

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

порадьте, будь ласка, в пп доброго перукаря, який може працювати у клієнта вдома

19. mazurik

mazurik New Member

Не знайшла я майстра, всі в відпустках а мені горить. Записалась в перший салон і піду сьогодні. Салон Перлина, якщо маєте відгуки, буду вдячна, поки ще не пізно )))

20. Stroga

Stroga Well-Known Member

Не стрижіться в Лєни, це була моя катастрофа. Гарну стрижку робить Василина!