Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. vchitelka

vchitelka New Member

Відповідь: Перукар у Львові

А я і далі не зраджую Олі з "Маски". За стрижку платила 250 грн. (довге волосся). Правда, до неї далі тільки з гривкою, але дівчата, хто має гривку, мене зрозуміють. Оля стриже її машинкою і просто ідеально (намагались їй зрадити разів зо 5 - потім плакала, поки гривка відросте). Завжди олійками побалує, волосся вкладе. От зайшла вчора "одуванчиком", а вийшла - "з салону".

2. OnceInParis

OnceInParis Member

Дівчата, і я сьогодні була в Оксани Ілечко. Зробила корекцію брів+фарбування. Я навіть нічого не встигла сказати, як мені зробили саме те, що хотіла)) Якраз сиділа дівчина з фарбою на бровах - їх форма була ідеальна, тому підготовлене фото в телефоні показувати не знадобилось. Сподобалось, вигляд натуральний. Фарбувала хною, наступного разу спробую фарбою.

3. krab

krab Well-Known Member

:girl_smile: Похвалю я Дениса Ожигіна. Він майстер своєї справи:girl_crazy: Ідеальне омбре, природній перехід кольру))))

Останнє редагування: 26 Квітень 2014
  4. Альона

Альона Well-Known Member

250 грн за стрижку чи комплекс- миття з масками, масаж, укладка.... ? В Зефірі стрижуть ідеально з комплексом за 180.
    250 - це трохи неадекватна ціна за стрижку, хіба ні ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Krysya

Krysya Well-Known Member

Перехід справді ювелірний! А, якщо не секрет, яка вартість стрижки і омбре у Дениса?

6. analastanka

analastanka тень на стене

В "Масці" завжди такі ціни були. Власне дивно, що ще не підняли...

7. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, телефон Дениса Ожигіна або його салону, бо щось нічого путнього не гуглиться. Дякую!

8. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Поділюся з Вами також.) Я ходжу в перукарню "Алексіс", що на вул.Творчій у Львові. Там є майстер Оксана Здерська. Познайомилася з нею вже давненько, років 6тому. Мене привела до неї коліжанка після того, як мені зробили в іншій перукарні невдалу міліровку. Оксана все мені виправила і тепер я їй не зраджую))))Хоча тепер вже меліровки не роблю, а просто фарбуюся і стрижуся в неї. Дуже файна майстер. Я нею задоволена)))

9. sleepy

sleepy New Member

дівчатка, всім привіт)зареєструвалась через цю тему)
    підкажіть, будь ласка, контакти майстра-колориста.

Задумалась над брондуванням/омбре, чи як це в моєму випадку називатиметься. Бо волосся висвітлене і треба буде його затемнити зверху.
    Хотілося б щоб майстер не просто пофарбував, як скажу, а й порадив, може колір чи відтінок підібрав до кольору лиця.
    Чи, принаймні, може підібрати трохи темніший колір, щоб менше мучити волосся висвітленням.
    Поки що погортала темку і записала, що варто задзвонити до Уляни Григи і до Оксани щодо брів.
    Щоб не лишатися в боргу, від себе можу порадити дівчину, яка робила мені весільний мейк та зачіску. Я від неї і їі роботи просто в захваті.

10. Charmel

Charmel Well-Known Member

Ірина Муравська з Шоколаду дуже хороший колорист, плюс ціни в неї абсолютно демократичні.

11. sleepy

sleepy New Member

дуже дякую за відповідь.
    погуглила, сайту не знайшла. Франка, 3? Буду вдячна за номер, якщо у Вас є) і може десь можна глянути на фото робіт?

я не прискіплива, але невдалий досвід вбив довіру)

12. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

для того, щоб робити корекцію вперше, на скільки часу треба залишити свої брови "у спокої". Ніяк не наважусь(

13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Минулого тижня чоловік згадав, що треба підстригтись. В просту перукарню "під хатою" не хотів іти, бо з тих перукарень постійно приходив такий, що я з порогу з нього сміялась, бо був схожий на огірок - такий же заокруглений зверху і з двома "обциканими" залисинами :girl_crazy:
    Єдиний, хто весь час добре стриже чоловіка - Давид (я колись його телефон тут питала). Той, що працює в Арт-Глорії на Снопківській і біля Краківського ринку. І за стрижку бере 50 грн. Але у нього все по-запису, і в той день чуда не сталось, місць не було. Я згадала, що з ним колись ще Арам працював (прочитала тут про нього і телефон дівчата дали). Подзвонили ми йому - прийняв. Пішли, постриг він чоловіка, результат мені сподобався. Цікавий той Арам. Посадив чоловіка в крісло, а сам сів збоку, ногу на ногу, підперся і дивиться на чоловіка :) то так "прикидав", як його стригти. Творчий такий. На мої побажання щодо стрижки чоловіка сказав, що сам розбереться, сказав, як відрізав, що страшно потім було щось йому говорити, а чоловік сидів як по команді "стійка струнко" :) Стриже дуже акуратно, весь час приглядає і зблизька, і здалеку, більшість ножицями, машинкою лише контури робить. Стрижка вийшла гарна. І коштувала ммм....150 грн. :eek: Добре, що ми гроші з собою мали. Чоловік був в шоці з ціни, бо так дорого ще не стригся. Але мені здається, що Арам професіонал, вміє гарно підстригти, стрижка така рівненька, акуратна, ніби кожен волосок окремо стригли. От тільки цікаво, як він жінок стриже. (хоча з такими цінами я до нього найближчим часом навряд чи піду).
    Запиталась я для цікавості, скільки коштує у нього пофарбувати відросле коріння, і яку фарбу використовує. То нарахував десь до 500 грн., фарба Ревлон. :girl_impossible: Називається - дякую за інормацію, я пішла :)
    Останні 2 рази фарбувалась у Лесі Коцур, мені її тут форумлянка порадила. Зараз Леся працює у перукарні на Франка, у дворику позаду Пепероні і Бюргера. Вона мені підходить тому, що використовує засоби Віталітіс, а саме такою фарбою я колись сама вдома фарбувалась. За фарбування відрослого коріння волосся + постригти кінчики волосся Леся бере 80-90 грн., це для мене дешево, бо фарба італійська, і за таку саму роботу на Любінській в Токаї з мене взяли 200 грн. в жовтні 2013р. Але Леся постійно має купу клієнтів, поки один сидить з фарбою, другого стриже і т.п. То я 2 рази сушила голову сама, поки Леся когось там достригала, вона дає фен, і треба трохи самому посушити, а потім вона вже досушує з щіткою. Але це поки що найкращий для мене варіант і по ціні і по засобах для волосся.
    Цікаво було б почитати ще відгуки про Арама, Лесю і Давида.

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Давід колорист. Я довго шукала свій колір, але ніяк не могла знайти. Він мені з першого разу намішав такий колір який я йому показала. Стриже також не погано, але не то. Я кожен раз наголошую, щоб мені кінчики тільки підрівняли і все. Давід мене не чує :) Все одно робить свою справу і знімає довжину.

Клієнтів у нього дуже багато. Більшість на фарбування записуються. Зачісок не робить. Лише проста укладка. Стриже насухо. Після того як витягне праскою. Фарба для волосся Igora.
    Якщо є питання ще на рахунок нього - питайте, знаю багато :))

Отправлено с моего kf026 через Tapatalk

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Рекомендую перукарку чоловіка - Лєна з АльфаПарф на Пекарській, 10. Стриже акуратно, може порадити щось нове. Один з найкращих майстрів - до неї запис на місяць наперед. Ціна, як для центру, досить низька - моєму обходиться 100грн. Може, якісь модельні будуть і дорожче коштувати.

16. vchitelka

vchitelka New Member

Юра в Авентіні (вул. Дорошенка чи біля Польського консульства на Франка) стриже за 100 грн. мого сина вже кілька років саме так (це з миттям і масажем голови)

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дякую за наводку, треба буде ще до того Юри сходити на пробу колись. А як його там вичислити (біля польського консульства)? Може телефон маєте? Або графік? Там по запису?
    Арам взяв 150 тільки за стрижку, без миття голови і т.п.

Скільки коштує фарбування в Давида?

18. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Не можу цитувати, бо з телефону.

Галюсік, вартість залежить від довжини волосся. Ціни в нього досить демократичні були. Приблизно 220 грн. на середню довжину, але уточніть, можливо ціна вже зросла.

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я якось не можу малим перукаря нормального підібрати. Моя перукарка мене і чоловіка стриже добре, ми задоволені, а от малих - мені зовсім не подобається. Виходить завжди одноманітно, якось надто класично, а хочеться струйово))). Може порадите когось, бо хочеться, щоб порадили і виконали))). Дякую!

20. Lemi

Lemi New Member

Вперше зробила корекцію і фарбування брів (50,00 грн.), дуже задоволена. Майстер Маша з салону О. Ілечко, дуже уважна, не треба було нічого пояснювати і показувати, після завершення глянула в зеркало, а там, якраз те, що хотіла.