Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. vchitelka

vchitelka New Member

Відповідь: Перукар у Львові

Майстри дійсно хороші (і в Авентині, і в Масці на Кн.Романа), але ціна на мою довжину (4) - від 700 грн. за звичайне фарбування з укладкою. Працюють на Лореалівських професійних лініях (фарби: аміачна Diarishes і безаміачна Dialight ). Зараз ціни підняли орієнтовно на 20% (принаймні малий заплатив за свою стрижку вже не 100, а 120 грн.)

2. Isa

Isa Well-Known Member

а хтось знає хорошого перукаря в Винниках чи р-н Личаківської, але вже десь вище?...нічого особливо не треба, просто довжину зняти трошки і пофарбуватись...

3. gvatemalla

gvatemalla Member

Вставлю свої 5 копійок. Сьогодні стриглася і малювалася в перукарні Міра коло стрийського ринку у власниці Мирослави. Мені сподобалося, хоч догодити мені не легко))) Що сподобалося: уважність до моїх побажань, ми перед тим пів години думали що б то зробити, радилися, для мене це дуууже важливо щоб перукар "переживав" за результат. В тих перукарнях де була - переважно абишвидше - тут слухають піввухом, тут вже стрижуть), тут говорять по телефону (не всіх, є винятки звісно). По ціні - за стрижку з фарбуванням (їхньою безаміачною фарбою) вийшло 206 грн.(+укладка, миття). Порівняно з тими цінами які в тому районі в найближчих перукарнях небо і земля.

4. Non stop

Non stop New Member

Напишіть будь ласка номер Сергія Коломійця.Дуже дуже прошу.
    Дякую:girl_in_love:

5. Natalisb

Natalisb New Member

Дівчатка! Хочу собі до ДН зробити подарунок - наростити волосся. Може хто вже має таку красу, порадьте хорошого майстра. Наперед вдячна :girl_curtsey:

6. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Це не тільки від майстра , а й від якості волосся залежить ,навіть самі золоті руки і професіоналізм не спасуть ситуацію, коли волосся китайське,тобто не натуральне,а лише зроблене під натуральне (а більшість на нашому ринку саме таке), яке потім виглядає, як віник.Нарощувала давно , але з свого досвіду скажу, щоб це виглядало дійсно гарно , то потрібно викласти немалу суму грошей( к-ка тисяч) , простіше купити волосся на приколках натуральне і на важливі події чи під настрій собі причіпляти і прослужить воно вам довше і менше ваше попсує .

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, хтось має контакти в салон Єлена біля Грушевського?
    А, вже знайшла в неті.

Підкажіть, де можна пофарбуватись Лореаль або Велла?

8. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

На рахунок пофарбуватись : Перукарня "квінс" здається. На вул. Ляйнберга

9. Гелена

Гелена Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, номер телефону або назву салону, бо мені гуглиться не те, що треба.

• Подобається Подобається x 1
  10. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, може хтось сам чи в перукарні малює волосся італійськоюфарбою Elgon Color Cream Mood?
    Мені презентували, але не знаю, як її розводити - це професійна фарба, там окислювачу 200мл 6% і фарби 100мл.
    пішла б в перукарню, як би порадили, де такою фарбою малюють.

11. daymos

daymos New Member

Чи маєте телефон перукарні на Драгана 15 перукаря Юлі чи самої перукарні?
    Або може хтось порадить де можна гарно постригти козацького чуба дитині?

12. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Такою фарбою вас навіть перукар-початківець (як я :)) може пофарбувати. Передивіться інструкцію-якщо в ній написане співвідношення 1:2-значить, на 100мл фарби так і розводите-200мл окисника. Все залежить від довжини і структури волосся, Вам може піти, наприклад і 30г фарби. Але окисника всерівно даєте в 2р. більше-тобто 60.

13. kraplynka

kraplynka реалістка

А я зі свого досвіду з перукарями можу сказати, що коли стрижуть довго - це зовсім не означає кращий результат. Більше того, я впевнена, що в 80% тривалість стрижки затягують зумисне, аби клієнт не обурювався, що платить наприклад аж 200 грн за 10 хвилин роботи :) А так всі задоволені і щасливі :)
    А в мене трагедія - "мій" перукар, якою була цілком задоволена, схоже змінила рід занять :sad: Треба тепер шукати хорошу заміну, але за адекватну ціну :) Дівчата, хто з розрекламованих тут Ожигіна, Юлі з Єлени чи Уляни Григи краще робить стрижки на довжині волосся майже до попереку? І які актуальні ціни в тих майстрів на таку стрижку, а також на фарбування.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ожигін - дуже кльовий, але інколи не слухає твою думку - типу сам знає як краще.
    Квітень - за омбре на середню довжину і стрижку я платила 400 грн.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Leaf

Leaf New Member

Будьласка, порадьте гарного перукаря для довгого кучерявого волосся! Вдячна:)

16. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Двчата порадьте хорошого перукаря для стрижки, чи салон з хорошими спеціалістами на Науковій, В.Великого, Симоненка. І зорієнтуйте в цінах плюс мінус. Буду дуже вдячна. В карму або пп.

17. zasmynka

zasmynka New Member

Дівчата, довго себе зтримувала, та все-таки хочу сказати Вам "велике спасибі" за стиліста Дениса Ожигіна! Не знаю, як він стриже всіх тих, що залишили тут хороші відгуки, та я після "чудо-стрижки" вже декілька місяців згадую цей форум "незлим тихим словом".. Так, він приємна людина, вислухав всі мої побажання, все зрозумів (як мені здалось) і приступив до роботи.. Але зробив все з точністю до навпаки... Всі недоліки мого волосся, які я хотіла приховати - були підкреслені, а також все те, що мені не личить... Направду, не розумію тих хороших відгуків, я ще жахливішої стрижки не мала.. навіть корекція в ін.спеціаліста не допомогла(((

18. Clementina

Clementina Well-Known Member

Вже вдруге після того як я записалася до нього на стрижку, хтось тут пише негативний відгук про нього :confused:. Я після першого разу, навпаки, склала про нього негативне враження як про людину, але хороше як про професіонала, після другого - враження однозначно позитивне. Як буде цього разу - побачимо.
    Мені, наприклад, зовсім не підійшла Уляна Грига і після більше, ніж 2-ох років стрижок в Оксани з Шоколаду немає бажання туди вертатися після останнього разу. Деколи хвалені майстри не можуть задовольнити бажання клієнта, натомість перукар з перукарні "за рогом" витворяє чудеса. Треба просто знайти саме "свого" перукаря, чого вам і бажаю.

19. MarMar

MarMar Active Member

Денис доволі специфічний хлопець, першого разу старається справити враження :), а вже в наступні відвідини все виглядає простіше і говорити з ним легше. майстерності в нього не відбереш, а те що раз на раз не припадає, то це таке людське, не завжди в людини відповідний настрій чи там повний місяць :girl_crazy:
    а те, що стриже миттєво, мені здається, добре про нього свідчить, він знає, що робити і як це втілити. не забуду випадку, коли стригла мене дівчинка-початківець, можна клигнути за ті півтори години :girl_devil:. а в моєї сестри було ще суперовіше, коли вчився на її голові хлопчик, і тривало це близько 4х годин - то вже скоріше тортури, ніж марафет :girl_impossible:
    а коли вже зайшла мова про перукарів, мушу зронити гірку сльозу за найліпшим для мене в світі - бав такий Богдан, працював в салоні Пастуха, направду мав талант і тепер прогресує в Києві, а я тут тиняюся в пошуках хоч трошки подібного за творчим підходом і вправністю...

20. Charmel

Charmel Well-Known Member

Мені близький ваш підхід.
    Я теж притримуюсь думки, що будь який спеціаліст професіонал своєї справи, робить її швидко, бо знає що робить і як. А ті хто вистригає кожен волосок, дуже стараються це в основному початківці, що ще не набили руку, або просто в людини таке бачення підходу до клієнта, мовляв зауважте скільки часу та уваги я вам приділяю і яких зусиль потребуває ваша зачіска/стрижка.