Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. in todash

in todash Active Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Вилила шойно купу чаю на ноутбук...
    Страшно взнати, скільки захочуть завтра за ремонт...:sad:
    Ше би запустити його хоч на 5 зхвилин, бо всі лабораторні-курсаки-лекції там, встигнути б на комп переписати...

2. AilataN

AilataN жива

Муж далі в лікарні. Прописали ще один курс процедур. А я його вже сьогодні чекала урочисто додому. Розстроїлась? ні, не то слово. Впала повністю в прострацію.Не соображала сьогодні , що роблю,як, куди йду, чим займаюсь... все так, поверхнево.. Першу половину дня трясло, думала мерзну, після валокордину попустило трохи.
    Чоловік нервовий страшно, між тим починає мене жаліти, що найгірше. Йому тяжко. Не звикла людина хворіти взагалі, а ще й так...
    А ранок так гарно починався, потім новина за новиною, мало того , в нього ще і диск вискочив, викликали лікаря до тої проблеми. Хочеться взяти оффтопом весь цей допис,так ніби він не сюди , і взагалі його нема, це неправда.

3. zetta

zetta Well-Known Member

дайте кавалок крісла... і я з вами посиджу в жилєтці. дурний стан такий, ніц не болить але з носа тече.. передхворобливість якась, голова як відро. а ше якась така туга... хочу до мами і тата... от думала шо я старію. нєєє, я ше така мала, як приїду то тато все мені смажить пирога з бульбою і гречкою в маслі, до нього сметанку і чай, відкриваю очі і снідаю прямо в ліжку, а мама все каже хочу тістечка з Вероніки.. організовуємо вилазку.... і нямк...... єх.
    а взагалі жилєтка класна штука... прийшов, посидів, )
    перечитала себе.. так ніби голодна ) нєєє. але мушу йти бо гарбузик тягне дроти в ноуті ...

Останнє редагування: 22 Листопад 2011
  4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Завтра у мене День народження...
    Гарний маю подарунок, горло болить, нежить, голова розвалюється- катастлофа, як каже моя мала.:girl_cray:
    Основне, що не кращає, а чим далі тим гірше:girl_impossible: :sad:

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ще тут напишу, що я захворіла:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Останній раз була хвора коли ще свинячий грип був... Головне, що ні насмарку, ні кашлю, а просто температура і голова і кості болять. Дівчата, скажіть, що то не дуже страшно і що в когось таке було, бо зараз мозгами поїду, така я панікерша:scare::sad:

6. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

певно що не страшно. Усе буде гуд :)
    "И тебя вылечат,и меня вылечат":d23:

7. Virginia

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я пожаліюсь
    чоловік захворів і нежить і температура дуже переживаю за маленьку
    а ще нема води - стоїть гора посуди і запланувала прання але ніц з того не вийде

9. zetta

zetta Well-Known Member

ціхо дівки, без паніки. отже я, Святкова, Вірджинка і наполеонівський чоловік ... ну шо не погана компанія.
    [​IMG][​IMG] лікуймося)
    тим більше як аж так дуже зле чи страшно то навіть при Гв є купу дозволених ліків.

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ех, а я би вже краще сама захворіла, тільки б дітки були здорові. Настуня вже тиждень дома сидить з температурою/поносом/кашлем і ниттям постійним. Так тепер і Веронічка хрипить соплями і кашляє. Якщо до постійних хвороб старшої я вже звикла, то коли така мацьопа захворіла, руки опускаються.

11. Virginia

12. zetta

zetta Well-Known Member

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І в мене! Ні насмарку, ні кашлю, а морозить і температура. А ще мус робочий допрацювати.Може візьму відгул на завтра...

14. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я від п'ятниці сиджу в хаті і ще навіть носа надвір не потикала :)
    Ненавиджу хворіти. Ненавиджу застуду.

15. arushka

arushka завжди досягаю мети

А в мене доцька захворіла! Вчора ввечері мала t - майже 39, сьогодні тільки 37,5, але почався жахливий кашель,червоне горло, соплі. Запшикати горло чи поставити якийсь компрес - то горланить, якби її різали. Я вже не знаю, від чого більше стресую - від її застуди чи від тих процедур, які мушу робити. А ще в мене на цей тиждень планів було, як у Наполеона:girl_cray:, мушу все відміняти.

16. zetta

zetta Well-Known Member

вчора нажерлась часнику, півтора цибулі нараз....... то тортури....... але поки обходжусь без ліків. Навіть планую сьогодні погуляти.

17. Virginia

Поставила мені лікарка діагноз - лімфаденіт:girl_cray: Вночі температура була 38,6:girl_cray: Ну і звідки воно взялось?

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я таки захворіла, причому температура різко піднялась до 38. Так я здуру випила Німесил і температура різко впала. А тепер думаю, щоб якогось запалення або бронхіту не було. Сьогодні на роботу не пішла. Якщо до вечора температура знову підніметься, то мабутьт завтра піду до лікаря.

19. smugastik

smugastik Well-Known Member

щось останім часом " везе " мені на банкомати, місяць часу як отримала нову пластикову карточку, взамін викраденної, так сьогодні зранку банкомат. преспокійно " поснідав" моєю карткою, ні карточки, ні грошей, ну і що то за напасть така.

20. iriwa

iriwa Особлива мама

Захворіла.... З носа тече, очі сльозяться.... Жах....

Статус теми:
Закрита.