Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kyharochka

kyharochka Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

То напевно вже похолодає і нам полегшає:girl_wink:

2. Януся

Януся Well-Known Member

О, я не одна мучусь з пониженим тиском. Зранку голова як баняк, не могла з ліжка злізти. 30 грам коньяку+кава трохи помогли.

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мені точно полєгшає вже в квітні, як потепліє:connie_pull-pigtail Зима, то не моя пора року...в берлогу і арівідерчі.

Ага, мене вже чоловік теж так полікував...тільки поки-що ніяк не вплинуло. Певно мало))))

4. kyharochka

kyharochka Member

Та краще на теплі острови на цілу зиму:girl_yes2:

5. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А в мене 150 на 100...

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Казали по Львівській хвилі, що в Донецьку випав сніг. А ще що в ці дні сильні магнітні бурі. Певно тому і голова болить(((

Останнє редагування: 9 Листопад 2011
  7. oksumoron

oksumoron Active Member

рвати треба однозначно!
    думаю якщо він ше не виріс то виріжуть його!
    мала подібну проблему! довгий час болів мене 7й зуб! я думала що то в ньому проблема- рентген показав що то зуб мудрості росте так криво що впирається в маю 7ку! тому мені хутко вирізали трохи ясен і вирвали зуба! помогло!!

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

обіцяють, що до вихідних сніг добереться навіть до Криму. З сьогодняшньої ночі має початися сильне похолодання.
    це і про мене. Тільки ще два ведмеді вдома ( меньшенький і той, що вже старенький) не дадуть у сплячку впасти.
    певно, просто до комплексу кава+коньяк не додав ще одного приємного ранкового компоненту :air_kiss:

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

І я до вас із головним болем...каву я попила - не допомогло, апатія якась, добре, що я на роботі, бо вдома заснула б!

10. jantarna

jantarna New Member

Мені в таких випадках допомагає контрастний душ зранку...і кожен день, тоді і тиск нормалізується і не падає нижче плінтуса....

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

В моєму ноуті батарея поламалася і не заряджається :sad:, тому гуляю на Посиденьках з комп"ютера Myzuk...

• Подобається Подобається x 1
  12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Маю термінову роботу писати, а на площі знову страйкує якийсь базар і вже 3 годину з усієї сили гепає патиками по металевих бочках... Гул стоїть такий, що голова тріщить... Ну як так можна? Через їх страйк навіть подумати нереально, не те, щоб щось зробити, по телефону навіть не порозмовляєш, нічого не чути, що робити тим людям які працюють в околицях пл. Ринок...

13. fillette

fillette Well-Known Member

Відключили електроенергію за неоплату. Боргу було 70 грн. Без ніякого попередження. Тепер заплатили плюс ще за підключення і світло буде аж завтра :girl_cray: Єдине що працює це телефон. І що робити в темряві цілий вечір?

14. Tsypulka

Tsypulka Member

Почуваюся як побита собака. Пів ночі труби у ванні гуділи, диспетчер щось не так виключив і створив такий звук, ніби сирени під час війни. Ми йому два рази дзвонили, сусіди дзвонили, поки він нарешті в 4.30 не включив воду. Очі спухші, червоні, голова болить, настрою ніякого...

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Поскандалила з чоловіком. Щось ніяк не можемо, останнім часом, спокійно жити.... Все вже так достало!

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Голова болить, на зміну погоди :sad:

17. Ная

Ная Well-Known Member

А я хворію(((,така вірусяка паскудна до мене вчепилася,шо я ледве вижила,вже ніби з дня на день почуваюся краще але до повного виздоровлення ше треба час,а так хочеться бути знову здоровою і повною сил... :girl_in_dreams:

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Нас виганяють з квартири, господар вирішив її продати, попередивши нас всього за місяць, хоч домовлялися попереджувати про таке мінімум за 2 місяці! Тепер шукаємо квартиру, а зараз пропозиція майже нульова, ще й ціни піднялись!:girl_sad:
    Я не знаю, що це буде, переїзд з маленькою дитинкою на руках, яка і секунди сама сидіти не хоче, ще й в зиму. До батьків чоловіка однозначно переїздити не хочу, та й дуже тяжко мені буде морально з свекрухою жити, дуже вже в нас з нею погляди на життя, а особливо на виховання Артема різняться!
    Я дуже засмучена!

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Моє зарядне знову не працює, тому ноут скоро розрядиться і всьо... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Як же ж мені зараз стало фізично погано...3 сильних антибіотики (таблетка,укол,капельниця) щодня,таки роблять свою чорну справу((((

Останнє редагування: 13 Листопад 2011
Статус теми:
Закрита.