Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

І спати-спати-спати!

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

настрій взагалі не святковий...все почалось з того що я вирішила помитись, а води немає...Через годину зявилась, але такого кольору як з каналізації, прийшлось митись мінералкою...
    Після того всього, жарти друзів я просто не сприймаю, і від тих подарунків "по-приколу" стає лише важче на душі. По-суті то я цього року Миколай, і скоріше всього подарунка я не отримаю:sad: В соц мережах на стіні лише одні різки(бо більшого не заслужила), завалений вчорашній залік, і куча проблем зробили своє...Всі ходять радіють, а мені плакати хочеться...

3. Hermosa

Hermosa New Member

І в мене теж зовсім не святковий настрій, сльози в очах...:girl_sad:А все через коханого, бо він ніколи не знає, що мені подарувати (хоча я завжди йому розказую, що б хотіла мати). Вчора ввечері він хотів, щоб ми пішли вибрали мені подарунок (я мала в магазині тикнути пальцем). При чому,йому Миколайка я купила сама десь три тижні тому і половину він вже отримав раніше. Мене то взлило, чому він сам не може вибрати:girl_devil:, щоб хоч якийсь сюрприз і задоволення від того подарунка були! В кінці я сказала, що вже нічого не хочу і давай закриєм ту тему, щоб я не нервувалась ще більше . А він бачте теж рознервувався, так ми годину простояли на зупинці мовчки, бо вчора був якийсь жах з добиранням. а потім він сам без мене запхався в маршрутку і поїхав, лишив мене саму на морозі - це мене взагалі добило остаточно:girl_cray: Навіть не хочу з ним говорити(((

4. avatarwin

--уперше чую таке відношення чоловіка до жінки.

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ----------

я вирішила помитись, а води немає...----снігу на вулиці достатньо, тому зимою не проблема помитися, було би бажання.

5. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

ой бедный был бы мой, если бы так поступил. В первую очередь домой бы я уже не шла - ехала б к знакомой, телефон отключила бы. пусть волнуется. Ссоры-ссорами, обиды-обидами, но как-то неприятно знать, что если что-то случится во время обиды, то тебе твой близкий человек не поможет и бросит саму. Но это плохой совет, лучше мириться, конечно.

То, наверно, такая мужская натура. Я себя успокаиваю иногда, что, мол, хорошо, я ткну пальцем и он купит (а ведь кому-то и не покупают, кому-то кто-то и пожалеет такую штуку купить), но прошу купить какую-нибудь мелочь, сувенир на свой выбор. Например, красивую резинку для волос, но такую, как он хочет. И сюрприз есть и подарок по вкусу.

6. Millenium

Millenium New Member

а мені за 5 років подружжя не було куплено -подаровано нічогісінько...навіть одної квітки.все заходить в тупик...не запрошено ні на один танець.ледве випросила спільне фото.хача на словах любовь-морковь.а недавно заявив --ти без мене пропадеш.зараз вибачається.та я розумію,що так не має бути

7. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

а он не пропадет? Где-то на форуме читала про женскую работу даже дома, что никто её не замечает: всё чисто, кушать есть что, дети воспитаны.
    Да и на первый же свадебный танец он приглашал вас. А общие фотографии со свадьбы?

Нам всем нужны витамины. Это недостаток света, хмурая зима. еще и холодная.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну а що, любов, то дарувати квіти і танцювати разом? Танцюйте разом по житті, то набагато важливіше. Бачу у вас є діти, то вже щастя і то вже прояв любові одне до одного, бо ж у любові діти народжуються. Треба вміти бачити хороші речі в людини і то не є вміння дарувати подарунки. Так, то завжди приємно, але то не є основним в житті.

9. Millenium

Millenium New Member

весільне спільне фото є.танцю не було,так як була скромна розписка.печу торти ,кекси,шию,мию,прибираю,і т.д.але щоб бодай колись похвалити--ніколи.говорить:якщо я мовчу значить все добре.подарок малому на миколая оплачували по половині.бо він не має грошей,хоча пристойно заробляє.

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

На дворі свято, а в мене депресняк. Так мені сумно і тоскно, що не знаю, що і робити. НІчого не хочу, лиш виплакатися вволю, але й до того приводу нема. Муж найкращий, все в хаті є, і квартира своя, а не орендована. А мені якось зле... :girl_cray:

11. zaderyshka

zaderyshka Member

То як хто робить акценти. Знаю щасливі сім'ї де і квітів не дарують і на забави взагалі не ходять, бо не вважають за необхідне, якщо роблять "подарунки", то це суто сімейне, виважене і необхідне. Сім'я щаслива і це чудово. Особисто мені важливо, щоб чоловік мені дарував якісь подарунки, сам думав, що купити, бо речі необхідні і потрібні я виберу собі сама, а подарунок має бути сюрпризом, в мене таке виховано батьками. Так само і квіти, якщо довго не дарує, можу сказати, що давно не було в мене букетика. Мені це важливо, але і мій чоловік любить таке робити. Мені не достатньо, що чоловік прийде з роботи, повечеряє, спитає як справи, засяде за роботу, а потім ми ляжем в ліжко читати книжки, має бути час на нас - побавитись якусь гру, подивитись щось разом, поговорити. Звичайно, як з'являться діти, проживемо разом тридцять років, то ситуація цілком може змінитись, бо зміниться сам характер стосунків і наша роль у них. Але на даному етапі мені було б мало просто "танцювати разом по житті". Однак, ще раз підкреслюю, це суто моя модель стосунків. Якщо дійсно мало таких знаків уваги, то варто може спробувати пояснити свою потребу в цьому.

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ох, ну що вам сказати... колись з чоловіком могла весь ДН сваритись через те, що подарував мені велицьозний букет ромашок, коли мені хотілось білих троянд,
    те саме стосується сюрпризних подарунків, так, я їх дуже люблю, але чоловік ну ніяк не вміє їх дарувати. було в нього багато спроб, коли я клянчала, ну вибери щось сам, мені буде приємно, то в кінці кінців я все одно була не задоволена, отака вреднючка :girl_crazy:. за багато років спільного життя я вже змирилась і прийняла те, що подарунки я собі вибираю сама.
    тому на цього Миколая я навіть не заглядала під подушку, бо знала, що то не в стилі мого чоловіка, але ж я помилилась!! він зробив мені сюрприз, та ще й дуже приємний, який, на диво, мені сподобався :girl_dance:.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

В мене вчора було навпаки - я в маршрутку влізла, а муж з пакунками біля КК ні, вчора якийсь транспортний жах з маршрутками відбувався.
    Ображений він звісно не був, тому що мороз був досить сильний, та й вдома гості чекали.

14. Hermosa

Hermosa New Member

От і я про те ж йому казала, а він боїться що мені не сподобається. Але ж можна випитатися раніше головні деталі... Ех, напевно так буде завжди. Виходить мені потрібно мінятися під коханого, бо це мені щось не подобається, а його все влаштовує. Ну тільки його не влаштовує, те що я вредна буваю:d23:

15. Vittoriya

ну добре, всьо так зле, що нема на то ради... Але в тому випадку я лиш одне можу сказати-бачили очі, що брали... Люди не змінюються кардинально, то ж не думаю, що в період зустрічань хвалив, задарював подарунками, хіба ви від сили місяць зустрічалися...

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ги, мій може і знає, але якось в нього то відбувається не так, як я би хотіла. Вже третій рік дарую йому подарунки на Миколая, розумію, що в нього вдома такої традиції не було. Але можна ж нарешті запам'ятати, коли того Миколая, тим паче, що всюди про це пишуть, мама моя подарунки передала нам, на форумі я в забавку бавилась і чоловік про це знав. Але все одно, вчора для нього було великим відкриттям, що сьогодні Миколая...
    Я розумію, що він реабілітується класними подарунками на Новий Рік (так кожного року було), але мені елементарно хотілось просто мандаринок і цукерок, щось символічне, щоб згадати дитинство, щоб прийшло відчуття свята. Ну але...
    Практичну частину подарунку я йому вручила раніше, а солодку частину тиженько поставила біля комп'ютера сьогодні вранці.
    З подарунками на НР в нас взагалі катастрофа...Я мала одну ідею, чоловік вирішив сказати мені, що він хоче, а мою ідею забракував. Потім сказав, що то вже не буде сюрприз, якщо я куплю те, що він хоче :8::8::8: В результаті він вже замовив собі пульт до фотоапарата (це те, що він хотів) і завтра має його забрати, ну от який це тепер подарунок на НР від мене, якщо чоловік сам його купив??? Каже, ну то можеш якусь дрібничку ще докупити. Хитрий ;)
    Я кажу, то давай і я тоді скажу, що я хочу. А чоловік вперся - що він мене вже добре знає і сам обере подарунок. От і зрозумій тих чоловіків!

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

А я не вмію сама вибирати подарунки чоловікові, крім парфумів, бо просто знаю які, а все решту тягну його з собою, бо боюсь не вгодити, ну щось не виходить в мене шоппінг насамоті. Зате він мені завжди сам купує подарунки і вибрати вміє і до мого смаку підходить...ну от просто вміє людина))) Так що іноді краще тицяти пальцем на потрібну річ, а не чекати...

Те ж саме і зі мною))) Хочу сонця, хочу тепла, хочу моря! Не терплю грудень і цю темряву постійну, щей холодова алергія допікає..
    От налив муж коньяку, мандаринки є....йду лікуватися.

18. Vittoriya

ви здається лялю очікуєте? Ну то й не дивно, що настрій такий, все пройде і скоро буде усмішка на лиці точно.
    Хоча мене та зимова сіра погода теж вганає в тоску... Якось так темно, сонно, ніц не хочеться робити. На спорт себе просто сииилою витягую і то з такою боротьбою власної совісті. То в думці вже-не хочу, нащо воно мені треба? Зимою важко займатися. А вже через 5 хвилин сама себе соромлю і йду таки :girl_crazy:. Важко... І так хочеться солодкого, то жах... Просто якась зимова хандра

19. marika28

marika28 Well-Known Member

Я вже просто замучилася з тими хворобами. Відійшла секруха, захворів свекор. Дуже його мені шкода . Він завжди дуже важко переносить грип. В його випадку завжди закінчується запаленням або бронхітом. Завтра я вдома то буду робити розтирання грудної клітки і спини , можливо так йому полекшить кашель а то просто жахливий. Буду мати надію що свекруха непідчепить ( в її випадку тільки цього б бракувало. )

20. zaderyshka

zaderyshka Member

100%, я теж така наче вагони з вугіллям вночі розвантажую. Не встигаю оглянутись, а вже вечір, а я нічого і не встигла зробити. До вправ себе також заганяю. Зараз зовсім щось "розкисла", бо чоловік знову до Києва поїхав, з середини листопада кожного тижня їздить у відрядження, вдома два дні і знову на виставки. Вчора приїхав тільки на Миколая побути, дуже йому вдячна за такий позитив. Не те щоб я важко відрядження переносила, якось нормально, просто сьогодні щось накрило. В понеділок вже буде знову вдома і здається до середини січня не планується масштабних вилазок в сталіцу.

Статус теми:
Закрита.