Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Ого.
    я полюбляю тримати двері відчиненими. Нда, треба бути уважнішою, напевне гастролерів напхалося в місто забагато.

2. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Це один з моїх найбільших страхів, ще з дитинства боюсь, що хтось почне ломитись в двері і часто мені то сниться. Ніби закриваю двері на ключ, а вони знову відкриті і так по колу. Зараз часто залишаємось з малим на ніч самі, чоловік працює, страшно... Але то і серед білого дня трапляється. Жах:sad:

3. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

було раз таке... дивлюся, що хтось ручку круте, я відкрила двері, а там стоїть жіночка, сказала що перепутала двері і втікла швиденько. А ще дуже я сильно не люблю, коли мій хлопець чи сестра двері на нижній ключ закривають. То я потім сварюся страшно. То добре, коли собака в дома є, і як хтось близько підходить під двері то починає гавкати. Хочь якось рятує ситуацію

4. Clementina

Clementina Well-Known Member

Нас теж пограбували два роки тому серед білого дня (година 10-10.30). Якраз сусідка йшла на навчання і злякала злодія. Я тоді пережила шок, ще й на останньому місяці вагітності була. Всі дитячі речі, які накупила для дочки розкидані по всій хаті :girl_cray:, в спальні взагалі все догори дригом, навіть подушки з наволочок повитягував. Видно зі спальні починав і у вітальні просувався від вікна до дверей. Добре, що сусідка злякала і він не знайшов самого цінного, але виніс трохи грошей, які були відкладені на прожиття на місяць і деякі цінні і не дуже речі.
    Я в той день працювала допізна, чоловік чекав мене, щоб я сама не їхала додому, а після роботи ми ще прогулялися по центрі. Але знаєте, що мене здивувало? Приїхали додому десь біля 22.30, двері виламані, і ніхто(!) з сусідів за весь день не подзвонив ні нам, ні в міліцію:girl_mad:. І коли ми дзвонили їм в двері, то з 3 квартир відчинили лише ті, чия дочка бачила, що від нас хтось вибігав (ще здивувалася, що не дочекався ліфту і побіг по сходах), але вона подумала, що то хтось з родичів (вусатий чоловік в темних окулярах за 40). Хазяйка квартири теж відмовилася приїхати і просила не викликати ввечері міліцію, бо тоді треба власнику бути теж (?), а то вже пізно. Ніч перебули, підперши двері мішком з картоплею.

5. lilochok

lilochok Well-Known Member

Захворіла по повній програмі...
    Не вдалось повною мірою насолодитись такою довгоочікуваною поїздкою :sad:

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

7. Siania

Siania Love Life

Ну і правильно, чого хтось має заходити на чуже подвіря?) Сусід може подружитись з собакою, а поштарка може в дзвоник подзвонити.
    Коли діти бігають, а собаки поруч - це нормально, і навіть добре. Хоч не виростуть боягузами :) Собаки не щурі, а члени сімї. І рідко собака гадить де попало, і ніколи там де живе чи бавиться.
    Якщо я в жилетці, то пожаліюсь. Чекаю на холоді вже білтше ніж півгодини своїх молодят на післявесільну зйомку. Але ще більше мені жаль самих молодят, погода різко зіпсувалась, а ми надіялись що буде як вчора((((

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а чому? Спілкування дітей з тваринами є надважливим, чого ж так відноситися до собак, ніби то якась річ, аби тільки охороняти подвір'я? :sad:

9. Clementina

Clementina Well-Known Member

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене у співробітника, коли в хату лізли, то банально отруїли їх алабая. А там така собацюра була, що навіть "свої" її інколи боялися. Для злодіїв же вона не стала перешкодою.
    у сестри вже рік живе пес- підібрала його щеням на вулиці, виросла безпородна , але дуже мила собачка. Вони живуть в особняку, собака на подвір ї гуляє часто ( хоч ночує у хаті). Але цікаво те,що вона дійсно на подвір ї не гадить- чекає поки її візьмуть на повідок і виведуть гуляти ( поруч ліс).

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

12. octavia

octavia Well-Known Member

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

саме так - дуже багато чужих...
    Маю два родича та одного знайомого, що працюють в міліції, то кажуть, що по Львівській обл зараз просто мегабагато пограбувань будинків, квартир та магазинів по селах, містечках, в транспорті пограбувань теж збільшилося в в 4-5 разів (!), більшість із затриманих саме із сходу і колишні зеки , є навіть такі, що офіційно ще мають відбувати термін ( а їх під "шумок" якимось дивом випустили з колоній, де йде війна, але офіційно це не розголошується, щоб не нагнітати і так важку психологічну обстановку в країні)...

14. Talya

Talya Well-Known Member

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

МІсто стає дуже небезпечним. Годину тому мала розмову з коліжанкою. Іде вона сьогодні по вулиці біля Краківського і бачить наступне: молода дівчина 20-ти років розклеює оголошення. Підходить до неї якийсь чоловік з криками, що вона не має права цього робити, видирає з рук папірці, рве їх, викидає в смітник. Перелякана дівчина пояснює, що це її робота і намагається забрати зі смітника оголошення. А той мудак копнув її ногою в живіт і спробував заштовхати в двір. Коліжанка викликала міліцію (яка їхала на Краківський з Мартовича 40хвилин), якісь чоловіки зкрутили того мудака, зібрались люди і дочекались міліцію. Коліжанка пішла з ними у райвідділ свідчити. Там виявилось, що це якийсь аферист з Одеси і на нього вже є заяви від потерпілих. Він зняв квартиру десь в центрі і зібрав з мешканців гроші на ремонт під"їзду і майже нічого не зробив з обіцяного, а ще пообіцяв одній жіночці зробити ремонт в квартирі і зник із завдатком. При обшуку в того дядька виявили новий запакований смартфон (якийсь там дуже крутий, я в них не розбираюсь). Той чувак щось там городив про громадянську позицію, взагалі якийсь неадекватний. Коліжанка сказала в міліції, що теж буде виражати свою громадянську позицію, щоб того хлопа посадили, і ні на які підкупи не поведеться:girl_crazy:
    П.С. я вже починаю задумуватись, щоб завести собаку.

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  17. octavia

octavia Well-Known Member

18. lilochok

lilochok Well-Known Member

Я ще про потяги прийшла понити
    Їхала до Франківська і назад. Так палять у вагонах, що я потом обливалась всю дорогу, хоч була в трусах та майці. Я розумію, що тепло, то добре, але ж не так жарко!

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

щось мені так зле й моторошно від новин.
    й ті розмови про третю світову лякають мене найбільше.
    очікування смерті - гірше самої смерті.

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.