Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. Milady

Milady Well-Known Member

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Так ми всі і так помремо))). Насолоджуйтесь життям!

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ой- моя поїздка так взагалі накрилася мідним тазом:girl_cool:.
    Злітала блін.
    Лежимо з малим в лікарні з понеділка.
    Добре, що лягли. Бо вдома певне той слух би й не вернувся:girl_sad:.
    Ну от чому так?
    І ще той долар мене добиває.
    Думала, відійдемо від того отиту- то десь поїдемо(чоловік як не відпочине зараз- то бачу здасть і то так конкретно). Та з тим курсом я вже не знаю що думати.
    І я так розумію, що всі мої мріїі, що він стане набагато меншим, пішли спати.

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

Згiдна. Але помирати хочеться пiзно, а не рано :girl_wink: й точно не в муках вiд ядерноi зброi. :girl_devil:

6. flame

flame невгамовний експериментатор

Я власне і не хочу, щоб хтось без попередження ходив по моєму дворі. Завжди закрито. Як комусь треба - прийшов - подзвонив і я впустила або ні. Особливо всіляких збирачів: металу, макулатури, грошей і т.д. не хочу бачити без дозволу в себе на дворі. Для поштарки є скринька і для квитанцій теж. На рахунок газону - то ж не коні:girl_haha: Хай собі топчуть, мені не шкода. І шерсть в хаті мені не заважає. Люблю їх страшно. Нічого поганого не бачу в тісному спілкуванні дітей і тварин, мені здається, що навпаки, це розвиває відчуття відповідальності в дітей - треба не забути погодувати, напоїти, прибрати і вигуляти.
    До теми: щойно мені подзвонив наш менеджер з паливної компанії і порадував, що з 24:00 ціна на пальне піднімається на гривню. Дизель буде по 17-59. Рекомендував заправитися на максимально можливу суму. Я в шоці.... Якого :cesored: я не скинула гроші на пальне? Думала завтра, бо сьогодні вже всі заправлені. А завтра на рівному місці -2000 грн. Роботі теж буде гаплик. Ціни на все знову полізуть догори.
    Починаю думати про переселення в Канаду. Не хотіла ніколи переїздити, але перспективи дуже і дуже сумні. Стримує поки - що тільки те, що не продамо зараз будинок, а так просто кинути я щось не можу. Серце розривається від того, що робиться навколо.

7. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Угу. І так хочеться, щоб в дітей було щасливе і світле майбутнє... Мене теж новини просто добивають, так хочеться якогось позитиву, а його нема:sad:.

8. Маріка

Маріка Well-Known Member

А мені зле і паскудно :sad:
    На роботі всі на нервах з тим скороченням. Мене, Слава Богу, не чіпають, але та вся обстановка дуже морально гнітить, діє на нерви і взагалі....
    От сьогодні позвонило до мене начальство і почало на мене наїжджати, що я план не виконую і помалу працюю. А я у всі плани вкладаюсь. От тому мене і прорвало. :girl_devil:
    Поговорила я з начальством (і не простим місцевим, а високим львівським) в такій грубій формі, що мені тепер так стидно шо капець
    Я собі уявляю, що вони про мене подумали.:8: Певно, що я трохи неадекватина, бо в кінці говорили таким тоном як говорять з буйними хворими, щоб їх заспокоїти :girl_crazy:
    А я ж не така. Ну хто винен, що вони не вчасно позвонили, а в мене нерви, гормони і всьо прочее...
    От тепер мені так стидно, так стидно:girl_blush2:
    Ну нема зла щоб на добре не вийшло. Може вже не схочуть більше мене чіпати. :xaxa:

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ну то не нам вирішувати))).

Буде в наших дітей світле майбутнє, буде обов"язково))).
    А щоб мати позитив, треба не новини дивитись, а з дітьми той час проводити. От ми тільки що у румікуб партію зіграли, в морський бій, зараз хлопці у мініфутбол бавляться))). І не все у мене так радісно, теж страшно і вмирати, і війни, і ангіна в нас, і... ще море проблем, але я шукаю позитив, тому новини останні дні - табу. Зараз від нас не так багато залежить чи буде війна чи ні, чи буде долар по 20, чи ні. Зараз ми можемо помогти тим хлопцям, що стоять за нас, і можемо цінувати ті хвилини, що можемо проводити у сім"ї, не витрачаючи час на страхи.

10. Kandya

Kandya Well-Known Member

дурна, що почитала тему про високофункціональний аутизм. дурна. дурна. дурна. Так, поінформований -- значить озброєний. але нашо мені та інформація? Тепер кожен симптом на свою дитину приміряю... І багато сходиться... Вже вся сплаалась. Чоловік ричить, боїться, щоб молоко не пропало....

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

воно у них буде. Бо наші діти- інші за нас . В неділю, поки дивилася на 1+1 передачу "Хоробрі серця"- сплакалася вся. Бо темою була- діти в АТО ( мова йшла про 17-19 хлопців і дівчат, які добровільно , попри заперечення усіх, поїхали на Схід.І це- інтелектуальні і моральні діти, які могли би сидіти за партами у вузах ( бо показували хлопчаків, які лиш цьогоріч закінчили школу і змогли вступити в два престижних вуза , вчитися в яких- за мрію для кожного.Але замість парти- обрали війну. І вони , заледве 18-річні діти, розміновують там поля як сапери; 19-річні дівчата- збирають по полях під кулями частини поранених. І при цьому- просять своїх батьків, щоб не сумували і не плакали, бо коли плачут батьки- погано їм. Оце наше майбутнє. Коли 30-річні деякі хлопи думали, як "відкосити", 17-річні хлопчаки брехали про свій вік і йшли в добровільні батальйони. Думаєте їм було не страшно? Та страшно . Вони говорять, що і зараз страшно. Кожного дня. Але- іншого виходу не бачать. Бо вон виборюють своє майбутнє. І воно обов язков у них буде. Бо наші діти- інші ніж ми.

12. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

В нас ( чи то в мене) якась криза в сім`ї... Мало що мене радує, постійно поганий настрій, вимучена, зла. Вже не можу закривати очі на брехню і самій хвилюватись і все розрулювати. Завжди винна я, навіть коли є очевидні факти брехні. Важко так жити. Тільки мале янголя мене тішить...

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

Чоловік зламав ребро,і це була б моя найбільша жилетка,але пішов до лікарки нашої і там взнав шо її сина взяли у полон. Занесли гроші, треба помогти людині, казала шо всі хто хоч якось має діло з полоненими говорять їй збирати гроші. Подивилася я списки полонених, а там майже 1000! чоловік. Про це ніде не говориться, шо роблять для того щоб їх витягнути з того пекла?
    З того всього така затуркана цілий день, шо спалила каструлю і тепер вся хата страшенно смердить. Але то повна фігня порівняно...

14. Smorodynka

Smorodynka Member

Скоро доведеться розстатися з людьми, яких я дуже поважаю і які мені дуже підходили по характеру, по моральним принципам, до яких я привикла, які були моєю другою сім"єю. Хтось скаже, що це дрібничка, але мені насправді дуже важко даються такі зміни...

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Розкажу ще про активізацію грабежів. На днях обікрали джип чоловіка сестри, при чому сигналізацію видно відключили, розбили скло і витягли все що було цінне.

Ще зараз активізувались різні аферисти. Згадала випадок (давніше, я ще в школі була мала), як ми з бабою були вдома самі (вдень часто були вдвох, коли всі на роботах а бабуся пенсіонерка). Прийшла така мила жіночка і каже бабусі, що вона з ЖЕКу, займається допомогою для пенсіонерів. І моя бабця, яка дуже пильна і нікому взагалі не довіряє почала слухати її (от вміють вони ввійти в контакт), та пані сказала що для отримання допомоги треба тільки записати паспортні дані і пенсійне посвідчення. Між тим щось приємно теревенила, котика нашого розглядала який гарний:girl_emo: Я тоді не дуже розбиралась, а потім ми як то проаналізували то були в шоці. Вона подивилась де баба витягувала паспорт (заглянула де документи лежать, а за одно де ймовірно можуть бути гроші чи цінності:girl_devil:), а оскільки з кухні двері прямо в кімнату де шафа була, то вона і туди пройшла (планування там "прохідне" було). Памятаю, ще сказала "Бабцю, у вас такі гарні покої!":girl_devil:, порозглядалась кругом. Потім перейшла назад в кухню, щось там для виду виписала. А далі незабутня пропозиція до бабусі: "Ми ще пенсіонерам продуктами хочем помогти, час такий тяжкий, дайте в що вам борошно насипати, і щось на олію соняшникову" . То все для "окозамилювання" було. Але баба з того всього дала їх 2 трилітрові банки, і наволочку від подушки для борошна :girl_crazy:(пані так поспішала, а в баби ніяких мішків не було, голову закрутила тою мукою, щоб хоч в щось насипати було). І пішла. Словом, її улов то банки і наволочка:girl_yes2:. Але ми потім тиждень не могли спокійно спати, бо як нам пояснили, такі особи ще часто є "наводчики", тобто, дивляться що за квартира, яка обстановка і можуть підіслати грабіжників. Та, слава Богу, обійшлося. А бабуся потім мамі сама казала що не розуміє як могля в хату чужу тьотку впустити, ну і я запамятала як то небезпечно. Так що треба бути обережним, особливо старшим людям і дітям, краще все роз'яснити що може бути і попередити такі випадки.

Останнє редагування: 17 Листопад 2014
  16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сьогодны дізнались, що помер сусід- файний такий позитивний дядько років під 60, обірвався тромб :sad: на серці так гірко- ще позавчора бачила як він щось біля своєї машини робив, віталася з ним... іноді до нас на каву заходив, з чоловіком потеревенити...

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Все, щось в мені поламилось- не сплю дві ночі, сьогодні на валеріані.:sad:

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Депресняк.. певно в мене криза. Знов все по колу. То заспокоюю себе і стараюсь дивитися на світ позитивно то приходить такий час що не можу дивитися на свою дитину без сліз. І що тут не кажи, як не втішай і до яких спеціалістів не ходи, не бачу я вирішення для себе тої проблеми і прийняття її як такої що є і нікуди не дінеться.
    Люди, любіть своїх діток такими якими вони є, неважливо що вони зробили, і який характер мають, чи принесли вони хорошу оцінку чи погану, цінуйте їх! Основне аби були здорові, бо коли діти хворі то нема гіршого для маминого серця.

19. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Постійно на нервах, все дратує, тяжко жити з думкою що чоловік збирається йти в АТО:girl_sad:

20. dasha

dasha Well-Known Member

Я захворіла. Температура і тіло ломить. Але жилєтка не в тому. Просто страшенно ображена на чоловіка, бо абсолютно не бере участі у вихованні малого. Дитина на слідуючий рік іде в школу, а він ні разу за весь час не завів його в садок. Забрав зі скрипом раз 5. Я постійно вожу в садок, потім жену з роботи, веду на підготовку, танці. Сьогодні попросила завтра завести на танці на 19 00, бо він їх любить і шкода, що пропустить. І чоловік має можливість, бо приходить з роботи в 17 00. Але та де там, я ж з роботи замучений. А я виявляється ніколи не замучуюсь ходити на роботу, робити в "другу зміну" дома, всюди тягати малого. Просто почуваюсь хронічно втомленою, бо кожен день починається з обслуговування своїх мужичків.

Статус теми:
Закрита.