Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Другий день лежу з температурою, і що то за хвороба вчепилася? Нічого не болить, крім голови, тільки слабкість і крутить дуже сильно всі сустави, ледь вчора то витримала, сьогодні вже трохи менше, але навіть встати важко.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

я вже майже місяць з тим живу:sad:
    Я вже і кт зробила і енцефалограму. Сьогодні йду до лора буде мене ендоскопом дивитись... як я боюся... хочу сісти і плакати:girl_cray:

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ще не знаю.
    Всі такі хворі, що блін ааа я в шоці і не можу мозги докупи зібрати.

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

в мене таке в суботу було - лежала пляцком,добре хоч муж був вихідний трохи по хаті допоміг і з малою побавився. за два дні стало краще, але почало боліти горло. так осінні веселощі в розпалі:sad:( з такою погодою не дивно - то холодно, то жарко...

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

І я сюди. "Батарейка сіла". Малий гавкає як... Ще і температура. Враховуючи те, що якщо до щорічних листопадових ларингітів я ще більш-менш звична, але вони в останні 2 роки без Т протікали. Зараз я вибита з колії. Бо це явно уже вірусяка з ларингітичним сухим кашлем ( та і вчителька казала , що вчора в школі ще двоє хлопчиків захворіли і їх медсестра відпускала додому) . Два дні вже на звичних в такому випадку протикашльових, але гавкаєм конкретно.Нашу дитячу поліклініку з жовтня розформували і об єднали з дорослою в сімейну. Нашого супер педіатра перевели на іншу дільницю, а у нас- сімейним наша колишня дільнича терапевт. Враховуючи те, що за весь час вона жодного разу навіть моєму чоловіку правильного діагнозу не поставила і він сам по суті собі лікування призначав ( як уже бронхітик зі стажем)- то як її до дітей викликати? А наша колишня педіатр має дуже багато нових пацієнтів по новій дільниці , по приватних викликах не має особливо брати нових ( ще з урахуванням , що дитина не зовсім мала)і хіба може прийняти для консультації в свої дві раннішні години в дорослій поліклініці . Чи є сенс мені тягнути півгодини пішки в одну сторону( бо туди хіба пішки) по вулиці хвору дитину, стояти в вічних чергах в нашій дорослій, щоб послухали? Ну або викликати отого ніякого сімейного терапевта? Ну чесне слово з тим реформуванням. Ще і так невчасно. І кого з приватних викликати тоді ( бо та, що в мене колись була на приміті, призначає одразу дієве, але убойне лікування)?

Привезли майстри новий диван для малого, а старий немаю куди подіти ( вірніше , чоловік має його забрати на дачу в гори. Але... він туди уже лиш навесні повезе. То мені до весни той старий диван в кімнаті має бути? Я його сама вже три рази сьогодні від стіни до стіни совала, щоб десь прилаштувати. Пропоную чоловіку той диван сплавити, так ні - ві йому "срочно нужен". Весною ). Ясень пень, що до повного комплекту у мужа "сьогодні зорі не так стали" і йому сьогодні все не так . А я не маю сил і бажання зараз згладжувати кути.
    Роботи треба зробити повно, а я в "прострації" і думки не беруться.Хочу заритися в нору, під коцик і то все "переспати". Навіть без шоколадок:). Хник... Ненавиджу ,коли діти хворіють, бо я тоді "прибита". Ще і на фоні "реформ медицини". Одним словом, якщо хтось має перевіреного приватного лікаря, якого при потребі можна власне додому викликати- візьму на замітку

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ну чого так завжди?! Купа роботи і гавкнув ноут :sad: Я вже навіть не знаю чого більше шкода, чи грошей, чи часу, чи інфи. Зараз без ноута ніяк. Їду у сервісний центр, бо він ще на гарантії, але як мінімум 2 дні я втрачаю. А цей тиждень в мене в прямому розумінні слова розписаний по хвилинах і все на ноуті, і все пов'язане з інформацією яка є там:sad: І починати заново немає смислу і сидіти втикати тоже не виходить :sad:
    Блін, скільки разів кажу собі що треба все дублювати десь, але руки ніколи не доходили до того :sad:

7. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Згадала своє: був майже зроблений диплом (був на харді записаний). І тут хард був згорів....В мене був шок.. Але мене врятувала програмка, в якій я креслю, вона автоматом зберігала всю інформацію на іншому диску....І це мене було врятувало. Тепер на роботі я зі всього роблю копію. Урок мала хороший...

8. OlkaBarabolka

OlkaBarabolka Member

9. Radistka

Radistka Well-Known Member

10. OlkaBarabolka

OlkaBarabolka Member

11. Radistka

Radistka Well-Known Member

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Можна ще дописувачці Ma Cherie порадити по-трохи міняти ситуацію на роботі у даній школі. Не одразу, так з часом все може налагодитсь. Мудро ведіть себе з директоркою, але не допускайте фізичного і морального приниження. Вчіться уникати непотрібних для обговорення тем, а якщо що, то тримайте себе достойно, нехай бачать що ви про них думаєте. А те що робота погана, жіночий колектив завжди поганий - не погоджусь. Багато хто мріє працювати саме в школі (інше питання що не всі такі люди вчителюють, а якщо працюєш не за покликанням то результат не дуже), колеги-жінки, якщо з ними адекватно ладнати теж норм. Паралельно спробуйте освоювати щось нове, може знадобитись. І чесно, ніколи не розуміла для чого йти працювати в школу, якщо там все дратує, нервує, і керівництво погане. Часом в колективі владнати атмосферу допомагає хтось з колег (якщо з кимось хороші стосунки). І, головне, нерви побережіть і здоровя, ви молоді і воно вам ще знадобиться:girl_smile:

Останнє редагування: 7 Листопад 2014
  13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

О, та ви явно в школі не працювали:) Все далеко не так просто і райдужно і молодому спеціалісту, на якому всі воду возять (і як би ти цьому не противився - це практично неможливо змінити, це система, проти якої одному боротися нереально) ой як там непросто. Як би ти любив дітей і роботу з ними, викладання наразі - це від сили відсотків 10-20 з того, що ти насправді робиш. Направду, там є стільки нюансів і підводних каменів, що, наскільки б тобі не було комфортно з дітьми на уроці, настільки може бути некомфортно і нестерпно поза ним.
    Не буду коментувати кожне речення (бо то перли:) ), просто щиро поспівчуваю Ma cherie і єдине, що можу порадити - здобувати ще одну освіту, вчитися, шукати додаткові можливості заробітку і робити звідти ноги. Бо так можна і купу болячок заробити з тією роботою.

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а ви що вихвалялок не читаєте. Здала таки той екзамен дописувачка. Так що все буде добре.
    Іспанко, я не можу з вами погодитися, ну принаймі не повністю. Оскільки багато з моіх однокурсників подалося в педагоги, то повірте, є такі молоді кадри, що іх навіть побоюються і вони самі на кому хочеш воду повозять. Це звичайно швидше виняток ніж правило але все ж. Ну і якщо не давати слабинки, коли бачать, що на тебе де сядеш там злізеш, то теж довго не випробовують. І дівчата добре кажуть , якщо такий колектив, то не треба перед ними відкриватися, розказувати про своі проблеми і переживання. Ну і тут два виходи, або вчитися себе відстоювати, або пошвидше звідти йти, але в новому місці відразу показати, що ніхто на голову сісти не дозволить.

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

І завжди мене дивували ті шкільні і садочкові інтриги. Люди поводять себе так, ніби ім від того що вони комусь напакостять зарплату збільшать. Ходять, підставляють один одного, всякі пакості придумують, язвлять, ображають. От що на них так впливає? Не погоджуся ніколи, що то від того що в колективі одні жінки. Я одинадцять років пропрацювала в жіночому колективі, то вони всі були мені як сім'я, і допоможуть, і підстрахують, і захистять, і порадять.

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

То вже залежить від людини і від колективу. Бачила всілякі ситуації, то направду по-різному буває.
    Отут погоджуюся і підтримую. Ще дуже багато залежить від мудрості керівництва і як воно будує стосунки з колегами і роботу всієї вертикалі.
    З моїх спостережень - особиста влаштованість/невлаштованість; дехто так робить, бо просто не має інших захоплень/хобі, а бажає таким чином компенсувати надлишок вільного часу; такий характер сварливий. Є багато варіантів:)

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Якраз працюю в освіті :girl_curtsey: Прийшла молодим спеціалістом (і досі за студентку приймають), та ніхто не притісняв, колеги бували різні, та з усіма ладнаю (слава Богу). У цій професії потрібно постійно розвиватись, от ще захистила кандидатську дисертацію. Головне прагнути щось змінити і любити свою роботу, чого і всім бажаю.
    Погоджуюсь, і те ж саме хотіла сказати, видно у людей різне сприйняття ситуації і бачать те що хочуть, плюс у декого можливо важкий характер, а люди в колективах збираються різні))

Останнє редагування: 7 Листопад 2014
  17. OlkaBarabolka

OlkaBarabolka Member

Ma Cherie успіхів у всіх починаннях! Ви все зможете, варто лише дуже захотіти і трошки зусиль :girl_yes2:

18. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, в мене вже руки опускаються. Два тижні як мала походила в садок після пневмонії. Сьогодні вночі вона збудилася із закладеним носом, і вже з добрячою кількістю "хрюкаючих" сопель. Зараз вже має температуру 37,5. В малої схоже настільки ослаб імунітет від частих ГРВІ, що хапаємо все, що тільки можна. Порадьте щось дієве, може хто теж мав проблему ослабленого імунітету, і якими засобами рятуватися.

19. Hexe

Hexe Well-Known Member

можна народними - фрукти-вітаміни, в темі про дитяче здоров"я(чи про алергію,не пам"ятаю) писали про настоянку з молі ніби дуже помічну, можна Бронхо-Ваксомом(він здається найдешевший з ряду аналогічних препаратів).

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

я правильно прочитала? з молі?

Статус теми:
Закрита.