Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Анута,ти не уявляєш як я тебе розумію.Сама дв.братика поховала а йому ще й 25 не було.Прийшов з роботи раніше заскочив додому за сумкою щоб в село їхати і ..повісився.А потім виявилось що "кохана дружинонька" коханця привела ,а брат невчасно зайшов..була бійка і його віском об кут вдарили а потім підвісили..типу самогубства.Вони ж незнали що його надворі друг чекав..і чудово знав за чим він йшов і як і в скільки прийшов,а вона на суді так забрехалась...Але їй ніц-бо дядя прокурор.І за пів року новоспечена вдова-вже щаслива дружина іншого.Дитини шкода..рочок усього був..Бє її..родині не показує.бо в них вже своя спільна є з тим увальнем..то оффф.але наболілий.

Біль сильний..але і він пройде.повір.А от нерви ти вже не відновиш тому переключись на щось інше..ну от на вишивку хоча б...більше встигнеш вишити:)Правду тобі кажу...мертвих не повернеш..треба думати про живих і тих кому даєш життя.

• Подобається Подобається x 53
  2. Siania

Siania Love Life

:eek:який жах, співчуваю:sad:

• Подобається Подобається x 11
  3. Анута

Анута Well-Known Member

Злючко, дякую за підтримку!!!
    ти собі не уявляєш, що значать твої слова.
    бо напевно я, як і брат, вірю в чистоту і святість сім"ї (він видно тому і мовчки терпів - сам без батька виріс), а я тому і не вмішувалась. І хоч бачила щось раніше, а ще більше після смерті, все закрадалась думка, може я засліплена болем та ненавистю, бо чому ж він нічого не казав....
    але ж люди бачать, а зараз думаю вспливе ще більше грязюки :sad:

це єдине, що мене заспокоює в ці дні, відволікає... цим і займаюсь як є хвилинка

• Подобається Подобається x 31
  4. Олька

Олька Well-Known Member

Я тільки що чуть не збила дитину.....Кинувся мені під колеса на рівному місці! Слава Богу, що я швидкість ще не набрала! Я не можу вам передати мій стан! Малий десь рочки 4 йшов САМ в кіоск!!!! Яка мама випустила таку дитину та ще й живучи біля такої дороги!!!!! Я вже жменю валер"янки випила, все одно трусить! Я не сообразила зразу, бо в мене був самий настоящий шок, а треба було піти з ним до тої мами! Це все бачила двірничка, думаю розкаже тій мамаші! Малого шкода, бо зі страху обпісявся! Мене трусить!

• Подобається Подобається x 62
  5. kristina

kristina Well-Known Member

Олька, заспокойтесь, добре, що все добре закінчилось. А мамі буде наука, що дитину сама відпускає.
    Ми також раз бачили на свої очі, як 2 мамочки говорили, а дитинка в той час вибігла на дорогу, то було на Промисловій, водій притормозив, але все таки збив дитинку, вона вдарилась об капот, а ми їхали якраз навпроти. ЦЕ ВСЕ ДОЛІ СЕКУНДИ, і такий випадок. Шкода дитини, але і водія шкода, це все дійсно було так раптово. Ми ще зупинились, дитинка не дуже на перший погляд тоді вдарилась, але напевно в лікарню все ж везли. То дійсно треба глаз да глаз за дитиною

• Подобається Подобається x 38
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Наука? Яка наука? Вона ж не дбає!
    Знаєте, коли чую, що дитину збила машина, мене злість на батьків бере. Чому діти, яким менше 12 років ходять по Львову самі?? То ж не в сільську школу? Чим ті батьки думають? А потім купа сліз і жалю, бо дитину збили. А батьки в той час ДЕ були? Мали важливіші справи?? От і мають заплату за свою безголовість тоді!
    Олю, тримайся! Ти взагалі ще молодець, треба було таки піти з тим малим і дати тій мамі (чи хто там тою дитиною опікується) по десяте число!
    Мені малий колись теж вирвався на дорогу. Не хотів за руку йти, казав, що буде "сам". Так, це долі секунди, але якщо дивитися за дитиною, то вхопиш махом і назад на тротуар. Я навіть добре не пам*ятаю того моменту, коли сама вискочила на дорогу й підхопила його на руки, на такому автоматі то відбулося.

• Подобається Подобається x 21
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

І я так кажу. В мене аж мову відняло!!! Олюсь вже все позаду, заспокійся-видно добрі ангели-хоронителі і твій і тої дитинки захистили вас і все добре

• Подобається Подобається x 13
  8. Олька

Олька Well-Known Member

Дякую дівчатка за підтримку! До мене вже вдома дойшло, що таки треба було піти, але я була в такому стані, що в мене мозги відключило і ноги відняло. Я вже коли додому прийшла в мене почалась істерика, мама не знала як мене заспокоїти!

• Подобається Подобається x 25
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Приклад невідповідний, але я якось була свідком, як кота машина на швидкості стукнула й він викручувався посеред дороги й м*явчав так жахливо. Мною трусило страшенно. То Роман у мене залив трохи коньяку, аби хоч трохи попустило. Може, ти теж візьми? Бо слова точно не допоможуть. А тоді ще чаю м*ятного. Правда, після такого стресу воно бере зразу й ніц робити не зможеш.

• Подобається Подобається x 11
  10. Олька

Олька Well-Known Member

Нє, Лілюсь, я не можу, бо ще маю їхати сьогодні! Я жменю валер"янки вдула, то потрохи попускає за весь день!

• Подобається Подобається x 12
  11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну чому в нашій країні тій мамі НІЧОГО НЕ БУДЕ!!!! Ні науки, ні по голові ніхто не дасть, взагалі нічого. 4 річна дитина САМА НА ВУЛИЦІ??? Я свою навіть вдома саму ніколи не лишала.
    В штатах за зилишення дитини без нагляду можуть позбавити батьківських прав, а в нас тільки за залишення в небезпеці, або за сиситематичне порушення батьківських обовязків. Я вже все перебрала - нема ніяких важелів впливу на таку мамашу...
    А найгірше те, що в таких мам один аргумент - моя дитина, що хочу то і роблю... А відділи у справах неповнолітніх самі нічого зробити не можуть, поки не буде ніяких звернень...

• Подобається Подобається x 23
  12. Ная

Ная Well-Known Member

То вдова,а в мене багато вже років назад брат двоюрідний раптово молодим помер,напередодні встряг в бійку випадково,напевно шось йому пошкодили.Так от,його мама,котра мала його одного,як прийшла,то застала його ше живим,викликала швидку,вони приїхали вчасно але шось не дуже рухались і він помер.Через досить вже часу хтось,згадуючи той випадок,запитав тітку,може тоді тим зі швидкої грошей треба було дати,може б і врятували,медики,як не прикро такими часом бувають... Вона дуже скупа все життя була,грошей тоді мала достатньо,а на те питання відповіла:"А як би я дала,а він би все рівно вмер,мені б грошей ніхто не віддав" Я то чула власними вухами! І до сих пір не можу зрозуміти...
    Ануто,співчуваю вам.

• Подобається Подобається x 41
  13. Женічка

Женічка Well-Known Member

померла сьогодні дівчинка, Валерія,та,що я вже не раз писла про неї............
    сумно на серці так....... навіть страшно уявити біль мами і тата і всіх рідних, які так боролись за її життя і вірили до останнього, не опускали руки.....
    далеко від дому, в лікарні,в оточенні лікарів і з відчуттям постійного болю і суму....
    така маленька красунечка, з"їла її хвороба за пів року її життя.... прожило сонечко лише 3 рочки.....

скільки ще таких манюнь страждає..... Боже, дай силу всім батькам, віру, витримку.. страшнішого гавіть не придумаєш...

• Подобається Подобається x 77
  14. Анута

Анута Well-Known Member

Женічка, мої співчуття батькам і близьким, всім хто за неї вболівав!

• Подобається Подобається x 25
  15. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

співчуваю....і чим то було спричинено????? завжди мене страшать такі випадки коли незнаєш що сталося і що робити... тим більше, що йде мова про дитинку...

• Подобається Подобається x 12
  16. La esposa

La esposa Moderator

Відбулася в мене щойно розмова з однією людиною, неприємна, вимушена розмова. Не люблю такого... Тепер на душі - якби хто нагадив... І ніби розумію, що ніхто не винуватий, але все одно якось так.. ніби совість мучить... ех, не люблю розмов про гроші...

• Подобається Подобається x 18
  17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Не люблю плакатися, але ...
    Вже писала, що простудила спину, зранку важко нагинатися, болить. Малий вередує. Перекинув вазу з квітами на підлогу - вся підлога мокра. Крім мене збирати воду не ма кому - мию зі своєю спиною. Вжевзяла швабру витерти насухо - металева швабра зламалась. Беру квіти, хочу обрізати іпоставити в іншу вазу - ножниці зламались!
    Правда потім зустрілась з трьома форумлянками і двома чарівними маленькими форумляночками і надіюсь тепер все буде добре:)

• Подобається Подобається x 27
  18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Сто відсотків, що буде!!!! від спілкування з позитивними людьми в житті завжди з"являється позитив!!!

• Подобається Подобається x 13
  19. isachka

isachka Well-Known Member

На те місце, що протянуло наклейте перцовий пластир, тепло протягом півгодини має полегшити біль, залишіть на 2-3 дня пластир - швидше вилікуєте, але у жодному разі не клейте пластир після теплої ванни чи душу, тіло н повинно бути розігрітим, а то спечети.

Останнє редагування модератором: 24 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І я сюди.Буду не просто плакатись а ридати:кінчився в мені "заряд"..якась апатія жахлива ..чи то від того що синулька все хворіє чи то від того що лікуєм незнамо шо..чи то від мого безсилля...чи то Бог його знає від чого..просто ніц не хочеться.:girl_sad:
    Мені зазвичай навіть дрібничкі радість приносять..а зараз навіть "рожевому слону"не зраділаб.Поганий стан.Скорше б минув..а то я вже почуваю себе такою як в анекдоті(вже десь писала)"пропала собака: лівої лапи нема.. права поломана... одного вуха нема.. інше надгризене. спина ошпарена кипятком ..кличка "Щасливчик!!"":girl_cray:

• Подобається Подобається x 30
Статус теми:
Закрита.