Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

і моє жабеня хворе - чи то зуби - чи то вірус :sad:

2. popelushka

popelushka Well-Known Member

Пішли з чоловіком в перукарню, надумав підстригтися... і під час стрижки його порізали:girl_mad: Я так хвилююся:sad: А якщо до цього також когось порізали?

3. Leila

Leila Well-Known Member

А я сьогодні так повечеряла, що з переднього зуба пломба відвалилася, протрималася вона 2,5 роки, і треба було ж їй перед Різдвом на свята вилетіти? До стоматолога позвонила, а вона буде аж 11 січня, а зуб, то болить.

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Як сильно турбує, можна піти до іншого стоматолога (як хочете, можу написати вам телефони двох стоматологів, до яких ходила, може вони будуть завтра на роботі?)

5. Chereshka

Chereshka New Member

пишу свою роботу і вона мені вже так надоїла, то так тре поправити то так, і той нормоконтроль, кому він тре, головне зсмисл того що написала(ай сама знаю що тре, і нервуюся), а ще з тим гастритом так хавати хочу і щось вічно мен тягне їсти я так стану як бочка коли буду хавати через кожні 3 години по чуть-чуть(я за те що два рази наївся і хватає)всьо мене нервує, аще завтра стіко звітів , то капец((((((((((((

чого я сиділа два дні тому і нічого не робила, от д..а

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Настрій препаскудний... Ніби щось роблю, ніби стараюся, але не маю права на поганий настрій. Ну не хочетьс мені сьогодні нічого... ну діпрісняк мене розбив наніц... невже так важко мене не рухати, дати мені один день спокою... за 5 років не навчився розуміти, коли мене не треба рухати... зараз пишу, а завтра надіюся все пройде...

7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Зарікалась сюди жалітись, але сиджу на голках, мушу десь щось написати, щоб "ногті не гризти". Хоча мені скорше не в "жилєтку", а в переживалку...
    У мене чоловік пропав. Трубу не бере, не дзвонить, ті, хто з ним мав би бути також не досяжні... не знаю вже, що робити. :no::shutup::scare:
    Він у мене творча людина, неординарна і ще постійно попадає в історії.
    Намагаюсь себе не накручувати, чимось займатись, але руки трусяться, а в грудях крига...

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

Мамату, заспокойтесь, десь вони всі в такій місцині,що зв"язочок поагненький, особливо нема чого дивуватись,якщо у них білайн (у нас в Стрию білайн в приміщеннях ловить з трудом).
    наберіться терпіння, зара з"явиться ваша "пропажа"

9. mamatu

mamatu Well-Known Member

Дякую за підтримку. Але то не зв"язок пропав. Гудки йдуть, а слухавку він не бере. Вже цілий день. Йому і друзі дзвонили - безрезультатно.

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

може телефон вкрали/загубив?? а Ви часом не сварились?

головне, не накручуйте себе, Ви повинні зберігати твердість і холоднокровність, не забувайте, що на Вас ще двоє беззахисних діток

11. mamatu

mamatu Well-Known Member

Телефон міг і загубити (вже не в перший раз), але не вкрали, бо тоді б вже вирубили телфон і зв"язку б не було.

Ні не сварились. Я тут сама собі на нього сварилась, що ніяк насвяткуватись не може, а з ним - ні.

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мій деколи на роботі забував, а раз пішов на пиво, поклав в кишеню куртки і не чув. Теж тоді переживала сильно........
    Все буде добре!!

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене якесь повне непорозуміння з моєю мамою(((( ніби на різних мовах говоримо...
    Ніякої свободи дій!!! От наприклад прийшли з нового року 8 30 з ранку. Лягли спати, встали в 16 00. І тут я не встигла очі пролупити як......чому плимінника за комп"ютер не пустите, він так зрідка приходить........(йому конче у веселу ферму треба пограти),чому за стіл не сядите сестра в гості прийшла!!!!!!скільки можна лежати, до ліжка скоро прилипните!!!!(((((((((
    Що стосується грошей ми дві сім"ї, усе навпіл, а що стосується свободи дій------ми одна велика родина, де ти маєш думати і робити так як і інші. Де справедливість???? Ніби ж рідна мама......

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В нас таке було, як чоловік пішов на корпоратив... на три доби :girl_devil:
    Вони потім самі знаходяться :girl_smile:

16. Gala

Gala Well-Known Member

А у мене старша доця щось прихворіла.вчора ввечері температура 37.7.я давала чай з малини і верби.то помало почала опускатися.сьогодні 37.2.А ще щось почала чухати лікоть.дивлюся а там якісь прищики і на тілі трошки малюсіньких.от думаю чи не вітрянка це?Лікарка має прийти в 2 годині.От свята будуть!!!

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Вустами Олі-Льолі, глаголить так сказати життєва істина, прочитайте мій допис тут
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41305&page=99 самі зрозумієте, до ще раз вчора історія мала повторення він до ночі дурів з псом на стоянці, но то вже в іншу гілку)))

Останнє редагування: 5 Січень 2010
  18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

19. kitka

kitka Well-Known Member

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Останнє редагування: 5 Січень 2010
Статус теми: